Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Az Albacomp csapata a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. július 29.

ImageA Bajnokok Városa program keretében az Albacomp kosárlabda csapata is meghívást kapott a Fehérvári Zenei Napokra, azaz a FEZEN fesztiválra. A nagysikerű zenei fesztivált immár 15. alkalommal rendezik meg Székesfehérváron. A fesztivál számos színes programmal és 3 napig koncertekkel várja a látogatókat. A fellépők között lesz többek között a Quimby, Edda, Magna Cum Laude, Hooligans is.

Tovább...
 
Döntetlent játszott a Csákvár a Felcsúttal felkészülési mérkőzésen Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. július 28.

ImageAz NB II-es labdarúgó-bajnokságban szereplő felcsúti Videoton Puskás Akadémia ellen lépett pályára idegenben az NB III-ba idén feljutó Aqvital-Publo Csákvár. Az egyhetes edzőtáborát töltő csákváriak a harmadosztályú Várpalotát 5-0-ra, a második ligás Tatabányát pedig 2-0-ra győzték le korábban a felkészülés jegyében.

Tovább...
 
Négygólos győzelem az Újbuda ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 28.

ImageHartyáni Gábor csapata meggyőző játékkal győzte le NB III-as ellenfelét a szerdai felkészülési mérkőzésen: Újbuda TC - Videoton PFLA 0-4 (0-2) / Gólszerzők: Móri (20', 70'), Babos (30'), Baracskai (47') / Videoton PFLA: Gábor - Margitics, Macsicza (Farkas V. 46'), Papucsek, Vaszicsku - Soós (Orbán 46'), Varga (Milanovic 46'), Babos, Móri, Baracskai - Elek (Balog 46')

Tovább...
 
Gyermek OB Miskolcon: Kétszeres országos bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 27.

ImageMiskolcon rendezték meg az úszók idei Gyermek Országos Bajnokságát. A Székesfehérvári Delfin SE színeiben Dániel András vezetésével három fiú is részt vett a versenyen. A „C” kategóriában Fekete Ferenc József igen jól teljesített: hét versenyszámban is döntős lett. 200m-es vegyes úszásban és 100 m-es gyorsúszásban is országos bajnok lett, 200 m-es gyorsúszásban pedig ezüst érmet nyert. Ezeken kívül egy negyedik (400 m gyors), két ötödik (200 m hát, 100 m pillangó) és egy hatodik (200 m hát) helyezést ért el.

Tovább...
 
Albacomp: Nevezés elfogadva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 27.

ImageAz MKOSZ Minősítő Bizottsága áttekintette a nevezési határidő lejártáig beérkezett dokumentumokat. Információink szerint az Albacomp kosárlabda csapata hiánytalanul küldte el a nevezéshez szükséges iratokat. Így a Minősítő Bizottság elfogadta a csapat nevezését a 2011/2012-es bajnoki szezonra.

 
Díjugrató verseny Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 27.

Image2011. július 29-31 között Nyíregyháza ad otthont a Camionatus I. + Országos Korosztályos Minősítő díjugrató versenynek, amely rendezési jogát most először adták Kelet-Magyarországnak. A három napos sporteseményen több, mint 100 versenyző 34 versenyszámban mérheti össze tudását a TIMPEX LOVASKLUB díjugrató pályáján. A viadalra kilátogató nézők megtekinthetik a méltán világhírű póni lovakat, a falabellákat is. A rendezvény nyitott, mindenki számára ingyenes. - tudtuk meg a szervezőktől.

 
Székesfehérvárra érkezett a Forma-1 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 26.

ImageÜnnepélyes megnyitóval vette kezdetét az a programsorozat, melynek keretében a Vodafone McLaren Mercedes csapat korábbi Forma-1-es autójának pontos mását tekinthetik meg az érdeklődők közel két hétig az Alba Plaza-ban. Székesfehérváron neves sportolók, a város és a mobilszolgáltató cég vezetői, illetve a kiválasztott lakosok kerékcserés párbajban mérték össze tudásukat. A szupergyors Forma-1-es autó mellett a Vodafone kiemelkedően gyors hálózata is elért Székesfehérvárra.

Tovább...
 
"Mentálisan is felkészültünk a bajnokságra" Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 26.

ImageA Paks ellen csapatunk egyik legjobbja volt a két gólt is szerző Vasziljevics, aki percekkel a kezdés előtt került a kezdőbe, de a 4. percben már gólt lőtt.

Tovább...
 
Megvolt az első teszt Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. július 26.

ImageAz Alcoa FKC első edzőmérkőzésén Vácott szenvedett vereséget. Mihály Attila mind a 16 rendelkezésre álló játékosának lehetőséget adott, a mezőnyjátékosok valamennyien közel kétszer fél játékrészt kaptak – közülük Tilinger Tamara jelentett kivételt, aki bár az edzéseken már teljes értékű munkát végez, egyelőre csak egy hétméteres erejéig lépett pályára.

Tovább...
 
Biciklivel a Bakonyból Fehérváron át a Velencei-tóig Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 26.

ImageElkészült a Velencei-tó körüli kerékpárút hálózat Kisfalud - Pákozd és Velence közötti szakasza. A biciklisek ezentúl Székesfehérvártól egészen Velencéig biztonságos kerékpárúton juthatnak el.

Tovább...
 
Két és fél ezren a Velencei-tavi regattán Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. július 26.

ImageRekordszámú résztvevővel rendezték meg hétvégén a Velencei-tavi Északi evezőspályán a 113. Országos Utánpótlás és Masters Bajnokságot. - A háromnapos versenyen az utánpótlás-korúak mellett a veteránok és az adaptív versenyzők is hajóba ültek; a 70 versenyszámban mintegy két és félezer beülő vett részt. A hőség mellett az olykor erős oldalszél is nehezítette a versenyzést – több alkalommal át kellett sorolni a pályákat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5028 - 5038 / 7417