Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A kapitány újabb két éve Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. július 08.

ImageA tárgyalások elhúzódtak, de mindenki bízott benne, hogy úgy zárulnak, ahogy az előző években - s lőn! Simon Balázs újabb két évre az Albacompé. A csapat kapitánya, aki az előző szezonban igazi vezéregyéniségként, élete egyik legjobb formájában játszva vezette döntő(k)be az Albát, továbbra is Fehérváron játszik. Ahogy az elmúlt napokban beszámoltunk róla, a csapat magyar kulcsemberei sorra írták alá a szerződéseiket, a vezetőség pedig tárgyalt azokkal, akik még nem.

Tovább...
 
Paulo Sousa: "Csak győzelemben gondolkodom" Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 07.

ImageSzerdán délután a Sóstói Stadionban tartott sajtótájékoztatót a Vidi, amelyen a vezetőedzőn kívül Nagy Dani és André Alves is részt vett. - Természetesen már a péntek esti Szuperkupa-döntő volt a fő téma, hiszen Paulo Sousanak ez lesz az első tétmeccse a Vidi kispadján. Ennek megfelelően nagy érdeklődés övezte a sajtótájékoztatót, melyen a nyomtatott- és elektronikus sajtón kívül több TV-stáb is részt vett.

Tovább...
 
Benk András továbbra is a Sapa-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 06.

ImageBenk András újabb két évre elkötelezte magát a Sapa Fehérvár AV19 csapatához. Az Alba Volán nemzetközi menedzsere, Elekes Szentágotai Blanka honlapunknak elmondta, hogy a huszonnégy esztendős válogatott szélső immár négy éve erősíti az osztrák bajnokságban a fehérváriakat, 188 EBEL meccsen lépett pályára és huszonhat pontot szerzett.

 
Fábián Mihály vezeti a Szuperkupa-döntőt Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 06.

ImageA rutinos játékvezető az előző szezonban két bajnoki- és egy Magyar Kupa-mérkőzést vezetett csapatunknak, jó hír, hogy egyszer sem kaptunk ki. Fábián Mihály, márciusban ünnepelte 31. születésnapját. A 2010-2011-es bajnokságban két bajnoki mérkőzést vezetett csapatunknak, valamint egy Magyar Kupa-találkozót.

Tovább...
 
Rossz idő, kiváló eredmények Nyomtatás E-mail
Írta: VVSI   
2011. július 06.

ImageAz időjárás nem fogadta kegyeibe a Sukorón megrendezésre került Kajak-Kenu Vidékbajnokság versenyzőit. A házigazda VVSI versenyzői ennek ellenére nagyszerűen szerepeltek.

Tovább...
 
Az EBEL elég kemény lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. július 05.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 csapatához eddig négy játékos érkezett. Természetesen kíváncsiak voltunk arra, vajon új szerzeményeink miként látják csapatba kerülési esélyeiket, mit várnak a Volántól, s önmaguktól egyaránt.

Tovább...
 
Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 04.

ImageVasárnap délután Felcsúton játszottunk felkészülési mérkőzést a román bajnokság 14. helyezettjével. Eredmények: Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0) / Gólszerzők: Horváth (50'), Gosztonyi (68') / Videoton FC: Tujvel - Szolnoki, Vaskó, Elek (Jankovics 82'), Hidvégi (Brachi 82'), Mitrovics (Horváth 46'), Vasziljevics (Sándor 75'), Uros Nikolics (Nagy 46'), Szakály (Alves 75'), Vujovics (Gosztonyi 67'), Lencse (Nikolics 67')

Tovább...
 
Magas szekció: továbbra is Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. július 04.

ImageKeller Ákos és Hendlein Roland a következő szezonban is Fehérváron játszik. - Nem sürgeti semmi az Albacomp vezetőit, de érthető, ha a szurkolók (miközben más klubok keretének folyamatos alakulásáról olvasnak) várják a híreket és fejleményeket a fehérvári csapattal kapcsolatban. Lehetőleg persze jó híreket... Most kettővel is szolgálhatunk, eldőlt ugyanis, hogy az Alba magyar magjának újabb meghatározó játékosai pattogtatnak továbbra is a Gáz utcai Vodafone Sportcentrumban.

Tovább...
 
Játékoskeret: Így állunk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. július 04.

ImageA nyári szünet ellenére klubunk menedzsmentje napról napra azon fáradozik, hogy a következő szezonra a lehető legerősebb keret álljon a Kevin Primeau vezette szakmai stáb rendelkezésére. Az eddigi változásokról készítettünk - amolyan összefoglalót.

Tovább...
 
Kempo edzőtábor és övvizsga házigazdája lesz jövő héten Bodajk Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. június 30.

Image2011. július 4. és július 10. között rendezik a Fejér megyei Bodajkon a 2011. évi Zen Bu Kan Kempo edzőtábort, mely során több sportoló is övvizsgázik. Az egy héten át tartó esemény a leghosszabb összetartást segítő rendezvénye a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezetnek.

Tovább...
 
Fehérváron az U20-as fiú válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. június 29.

ImageMegkezdte székesfehérvái edzőtáborát az U20-as fiú válogatott. Völgyi Péter vezetőedző napi két edzést tart a fiúknak. A csapat tagja az Albacomp fiatal, tehetséges irányítója Madár András is. Az edzéseken kívül felkészülési mérkőzés is szerepel a válogatott programjában, amit a Szlovák korosztályos válogatott ellen játszanak pénteken 18.00 órától, illetve szombaton 10.30-tól a Vodafone Sportcentrumban. A mérkőzésekre a belépés díjtalan.

 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5061 - 5071 / 7420