Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Két aranyérem és négy fehérvári válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. június 29.

ImageA Dr. Pepper ifjúsági, junior és utánpótlás országos bajnokságon két országos bajnoki címet is szereztek az ARAK atlétái. Az országos bajnokság döntötte el, hogy a 2011. június 29-i junior válogatott viadalon ki képviselheti Magyarország színeit. Az ARAK atlétái közül országos bajnokaink - Frey Virág és László Dávid - mellett Huszár Kitti és Hegedűs Ádám öltheti magára a válogatott mezt.

Tovább...
 
NBA-távlat: a Spursé Hanga Ádám amerikai játékjoga! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. június 27.

ImageAz első magyar kosaras, akit draftolt egy NBA-gárda: Hanga Ádám játékjogát a kiválasztó 2. körében foglalta le a Spurs. - Sokan voltak, akik fennmaradtak késő éjjel, sőt, reggelig virrasztva, mert magyar idő szerint már hat óra is elmúlt, amikor az NBA-draft 59. kiválasztottját bejelentették. Megérte várni, hiszen a magyar és amerikai kosárlabda szerelmesei megkapták a hírt, amit reméltek: Hanga Ádámot draftolta az NBA 1999, 2003, 2005, 2007-es bajnoka.

Tovább...
 
Remek hangulat Balatonfüreden Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. június 27.

ImageA hétvégén végérvényesen megdőlt a tétel, miszerint a Balaton csak télen a jégkorongozóké. A Fehér Szalag vitorlásverseny szombati napján ugyanis jégkorongozók, floorballosok és mini görhokisok népesítették be a balatonfüredi Vitorlás teret. Miközben maguk is kikapcsolódtak, a sportolók kiválóan népszerűsítették a jégkorongot is.

Tovább...
 
Sikeres csapatbajnokságok itthon és külföldön Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. június 24.

ImageIsmét az ország legjobbja az ARAK serdülő csapata és hatodik helyezésekkel tértek haza versenyzőik az EB-ről . - Megvédte bajnoki címét a 13-15 évesek csapatbajnokságában az ARAK. A lányok és fiúk összesítésben a békéscsabaiakat és a budapestieket is megelőzték. Eközben a fehérvári klub atlétái hatodik helyezésekkel tértek haza Törökországból, a 3. Csapat Európa bajnokságról.

Tovább...
 
Újabb spanyol játékost igazoltunk Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 24.

ImageWalter Fernandez Balufo kétéves éves szerződést írt alá a Vidihez. - Walter Fernandez Balufo 1989. augusztus 14-én született Barcelonában. Az FC Barcelona utánpótlás csapataiban nevelkedett, innen a Segunda Divisiónba, a Gimnástic Tarragona együttesébe igazolt. A fiatal, 1,84 m magas, posztját tekintve baloldali támadó, támadó középpályás korábbi klubjában 10 mérkőzésen lépett pályára a spanyol másodosztályban.

Tovább...
 
Nyolc edzőmérkőzés szerepel a tervekben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. június 24.

ImageA játékoskeret folyamatos alakítása mellett a felkészülés programja is egyre inkább tisztul. A Sapa Fehérvár AV 19 előreláthatólag nyolc edzőmérkőzést tervez, s bár pontos menetrend még nincs. Az első összecsapásra Nyitrán, a helyi extraligás HK csapatával szemben kerülhet sor, augusztus 23-án. Két nap múlva, 25-én a Jesenice az ellenfél idegenben, majd augusztus 30-án ismét megmérkőznek a felek, ám ekkor már Székesfehérváron.

Tovább...
 
Továbbra is Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. június 23.

ImageÚjabb "törzsgárdatag" írta alá szerződését a következő szezonra: a vezetőség megegyezett Bódi Ferivel. N- em ősfehérvári, de már a legnagyobb kedvencekkel van egy sorban a csupaszív játékos. Nem véletlenül: ha az Albacompot a küzdőszelleme, harcossága miatt lehetett dícsérni, mindig az elsők között járt a kiemelés Bódi Ferinek. Aki, ha kell, fontos pontokkal is hozzá teszi a magáét a csapat teljesítményéhez - az idei bajnoki döntőben kifejezetten remekelt.

Tovább...
 
A klubok egyhangúlag a rájátszásos rendszer mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. június 23.

ImageAz NBI-es női klubokat tömörítő liga múlt heti megbeszélésén a résztvevők egyhangúlag a bajnokság rájátszásos lebonyolítása mellett döntöttek. A versenykiírás módosítására amiatt került sor, hogy a magyar válogatott nem jutott ki a világbajnokságra, és így a 2012-es londoni olimpián sem vesz részt.

Tovább...
 
Ismét az ország legjobbja az ARAK serdülő csapata Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. június 23.

ImageAz ARAK serdülő csapata ismét az ország legjobbja lett. A Sport XXI. program támogatásával a Magyar Atlétikai Szövetség minden évben megrendezi a 13-15 évesek csapatbajnokságát azzal a céllal, hogy felmérjék a szakosztályokban folyó utánpótlás képzést. A versenyt a 2010-es évet követően idén is az ARAK serdülői nyerték.

Tovább...
 
Újabb Interliga győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 22.

ImageSzékesfehérváron rendezték meg a nyolc fordulós rugby női Interliga utolsó fordulóját. A négy őszi, négy tavaszi fordulóból álló küzdelem-sorozatot végül a magyar lányok nyerték meg. Második lett Ausztria, harmadik Horvátország, negyedik pedig a szlovén válogatott. Eredmények: Magyarország - Ausztria 17 - 12 / Szlovénia - Horvátország 0 - 44 / Magyarország - Szlovénia 35 - 7 / Ausztria - Horvátország 10 - 15 / Magyarország - Horvátország 0 - 28 / Ausztria - Szlovénia 59 - 0.

Tovább...
 
Elindult a Mozdulj Velencei-tó programsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. június 22.

ImageJúnius közepétől augusztus második feléig újra megmozdul a Velencei-tó! A népszerű, immár három éves múltra visszatekintő szabadidős programsorozat szervezői a nyáron négy település öt strandján és két sportpályáján várják a mozogni vágyókat. Az előkészületekről és az idei programokról a Velencei-tó Környéki Többcélú Kistérségi Társulás elnökét, Tóth Istvánt kérdeztük.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5072 - 5082 / 7420