Kezdőlap arrow Sport
Sport
Tovább nőtt a Fehérép lépéshátránya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 26.

ImageA Budapest Bank FTC és a Fehérép Alcoa FKC mérkőzésén két olyan csapat találkozott, mely az előzetes esélylatolgatásokhoz képest lényegesen gyengébben teljesített az első nyolc fordulóban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk: A népligeti találkozón 17-17-es félidei állás után végül a hazaiak tudtak szépíteni az eddigi mérlegükön: 32-29-re legyőzték a fehérváriakat.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Győri ETO: 3-2 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 26.

ImageGólgazdag mérkőzésen 3-2-re nyert az FC Fehérvár a Győr ellen, a Magyar Labdarúgó Bajnokság 12. fordulójában. A hazaiaknál Sitku két gólt lőtt, Pavlicic egyet, míg a győriek közül Bajzát és Józsi talált a kapuba. - A mérkőzés jól indult a hazaiak számára: Sitku már a második percben megszerezte a vezetést büntetőből, de Bajzát, szintén tizenegyesből egyenlített.

Tovább...
 
Albacomp - Univer Kecskemét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata legutóbb 87:70-re megnyerte a Kaposvári KK elleni meccset, s holnap újra szurkolhatunk a fehérvári fiúkért: sportolóink a Kecskemét ellen lépnek pályára. (Időpont: a megszokott 18 óra) A mérkőzésre a jegyeket elővételben vasárnap délig lehet megvásárolni a Sportcsarnok büféjében. Ára: 1200 Ft.

 
Rugby - bajnoki mérkőzés! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

ImagePerceken belül elkezdődik a székesfehérvári Köfém Rugby pályán a női bajnoki mérkőzés harmadik fordulója. Az edzőtől, Gyölcsös Ferenctől megtudtuk: a pályacsere a Budapest Magpies kérésére történt. Az összecsapás résztvevői lesznek: Magpies, Battai Buldogok, FRC lányai. Kezdés: 11 óra, úgyhogy siessen mindenki, aki szurkolni szeretne lányainknak!

 
Lőtt gól nélkül nincs pontszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 25.

ImageA szezonban először nem sikerült gólt szereznie az Alba Volánnak, így nem sikerülhetett a bravúr, a pontszerzés Salzburgban. Holott két kapott góllal csak kevés csapat tudja abszolválni a Mozart-városbeli fellépését. - Az első harmad képét a hazai csapat formálta elsősorban, a papírformának megfelelően jobbára salzburgi támadások gördültek a jégen. Ám az Alba Volán védelme és Hetényi kapus rendre meghiúsította a Red Bulls próbálkozásait. 

Tovább...
 
Csak a győzelem elfogadható holnap Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 24.

ImageNincs könnyű helyzetben Varga István, az FC Fehérvár vezetőedzője, hiszen a Soproni Liga előző fordulójában nem szerezett pontot a csapat a ZTE ellen. - Hazai pályán mindenképpen nyerni szeretnénk - kedzte Varga István. - Ezt az utolsó három szót nagyon nyomatékosan mondom, főleg annak fényében, hogy legutóbb, Zalaegerszegen nem szereztünk pontot. Ezt a luxust semmi esetre sem engedhetjük meg magunknak, mert akkor leszakadunk.

Tovább...
 
Kegyeleti futáspróba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 24.

A Városi Sportiroda Kegyeleti Futás és gyaloglás-próbát szervezett október 23-án a Halesz Parkban, amelyre 630 fő jelentkezett. A megmérettetésen a következő oktatási intézmények benevezett tanulói teljesítették a kitűzött távokat: általános iskolák - Arany János, Ezredéves, Zentai Úti, Széna téri, és a Vízivárosi (táv: 956 méter), középiskolák - Belvárosi I. István, Jáky József, Deák Ferenc Szakközépiskola, valamint a Tóparti Gimnázium (táv: 2008 méter), a felsőoktatási intézmények közül pedig a Kodolányi János Főiskola képviseltette magát. Sőt, még az Alba Regia Nyugdíjas Egyesülettől is megjelent 50 idős úr és hölgy, hogy fusson és gyalogoljon ’56 emlékére.

 
Az ifik visszavághatnak a Miskolcnak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 24.

ImageA hétvégén ismét jégre lépnek az Alba Volán tehetségei. Az ifjúságiak Miskolcon játszanak, a serdülők itthon az Ürömi SC-ve, míg a kölyök csapat a MAC Népstadion B-vel meccsel Fehérváron.

Tovább...
 
Albacomp - győzelmi sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 23.

ImageDoyne, Morrison és Hanga játéka bizonyult a legjobbnak az Albacomp és a Kaposvár összecsapása során, ami meglátszott a végeredményen is: a székesfehérvári sportolók 87:70-re megverték a vendégeket. Albacomp - Kaposvári KK 87-70 (26-21, 24-13, 13-18, 24-18) Albacomp: Hanga 12/3, Doyne 25/6, Radovics 3, Bell 15/6, Morrison 18. Csere: Simon 6, Soós 8/6, Góbi. Edző: Peresztegi-Nagy Ákos. Kaposvár: Marciulionis 11/3, Vojvoda 10, Welton 17/6, Hoffmann 8, Orosz 6. Csere: Kiss 8/3, Csirke 10/6. Edző: Branislav Dzunics.

 
Vujovics - gipszben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 23.

ImageAz NB I szombati mérkőzésén már biztosan nem lép pályára Goran Vujovics, ahogy az őszi idényben sem láthatja majd a közönség. A fehérvári csapat támadója a DVSC hátvédőjével, Bernáth Csabával „ütközött össze” a legutóbbi, debreceni meccsen. A sportolót tegnap megvizsgálták a sportkórházban, s kiderült, hogy lábközépcsont-törést szenvedett. Így most egy hétig fekvőgipszben szurkolhat csak társainak, majd 5 hétre könnyített járógipszet kap.

 
Alanen és Yli-Junnila távoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 23.

ImageAz Alba Volán SC Jégkorong-szakosztályának menedzsmentje és szakmai stábja alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy nem kínál szerződést az elmúlt egy hónapban próbajátékon szereplő Johannes Alanennek és Juhamatti Yli-Junnilának. A két finn támadó személyében remek embereket és magas játékintelligenciájú, technikás játékosokat ismerhetett meg az Alba Volán szakvezetése és szurkolótábora.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5094 - 5104 / 5414