Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Rugby Európa Bajnokságot rendeznek Zánkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 03.

ImageNői hetes rugby "B" csoportos Európa Bajnokságot rendeznek a hétvégén Zánkán, az Ifjúsági tábor stadionjában. A mérkőzések szombaton és vasárnap 9 órakor kezdődnek. Első nap csoportmérkőzéseket láthat majd a közönség, vasárnap pedig elődöntőkkel, döntővel folytatódik a küzdelem.

Tovább...
 
Második helyen végeztek a fehérvári gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 03.

ImageMásodik helyen végeztek a fehérvári gyerekek a dunaújvárosi gyermek röplabda tornán. - Tomanóczy Tibor, magyar válogatott és többszörös bajnok röplabdázó meghívására Dunaújvárosban vendégszerepelt egy villámtorna erejéig a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola gyermek korosztályú (13-14 évesek) röplabda csapata.

Tovább...
 
Véget ért az I. Fehérvári Régióbajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. június 02.

ImageAz első ízben megrendezett Fehérvári Régióbajnokság ‘96-os korosztályának tíz környékbeli csapat közül a 18 fordulós versengésében a Csákvár végzett az első helyen, megelőzve az Alcoa FKC-t és a Bakonycsernyét. Az utolsó játéknap zárásaként Siti Bea és Kuhinkó Vivien kezéből vehették át a díjakat a résztvevők; a bajnokságról pedig Siti Eszter, az FKC ‘98-as csapatának edzője nyilatkozott.

Tovább...
 
Vereséggel nyitott az U19-es válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Beáta   
2011. június 02.

ImageSzolnokit a 71. percben két sárgalappal állították ki, így ő biztosan nem játszhat a csütörtöki folytatásban. - Tegnap délután a németek elleni 3-0-s vereséggel nyitott a magyar U19-es válogatott, amelyik a héten Törökországban megrendezett EB-selejzető elitkörében azért küzd, hogy kijusson a kontinensviadalra.

Tovább...
 
Ifjúsági Európa-bajnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. június 02.

ImageAugusztusban rendezik a rangos öttusa versenyt. - Újabb nagyszabású sporteseményre, a Női-Férfi Ifjúsági Öttusa Európa-bajnokság megrendezésére készül Székesfehérvár. Ezt a szervezők kedden sajtótájékoztatón jelentették be. Augusztus 3-a és 7-e között rendezik meg a versenyt, melyre huszonöt országból várnak sportolókat.

Tovább...
 
Elúszott a bajnoki cím Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 31.

ImageElúszott a Fehérvár Rugby Club kadett bajnoki címe Székesfehérváron, a Köfém rugby pályán. Eredmények: Fehérvár Rugby Club - Kecskemét 19 - 23. / Fehérvár Rugby Club - Kecskemét Junior bajnoki mérkőzés 22 - 33. /14 - 12. – Mindeközben megrendezték Esztergomban a Rugby Országos Diák Olimpiát.

Tovább...
 
Az útciél Olaszország Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea   
2011. május 31.

ImageHorgászat, és utazás szerepel Szakály Dénes tervei között a rövid nyári szünet idejére. Ebből a horgászat már megvalósult, hiszen "Dini" éppen a Kaposvárhoz közeli, magyaregresi tó partján üldögélt bottal a kezében, amikor a Vidi honlapja utolérte őt. "Két órája vagyunk kint a bátyámmal és egy barátunkkal, s ezalatt máris fogtunk két pontyot és két keszeget" - dicsekedett a horgászok büszkeségével fiatal középpályásunk. - "Van persze némi trükk a dologban, hiszen ez a tó magánkézben van, tehát nincs nagy forgalom, könnyebben akadnak horogra a halak. Imádok horgászni, de szezon közben, értelemszerűen, nagyon kevés időm akad erre a hobbimra."

Tovább...
 
Szűcs egyhangú pontozással lett profi kempo magyar bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 30.

ImageProfi Kempo magyar bajnoki címet szerzett Szűcs Gergő, a székesfehérvári Professional Kempo Fighters (PKF) Team kempósa a New Generation fantázianévre keresztelt V. Profi Kempo Gálán. A megmérettetésre a hétvégén került sor Székesfehérváron.

Tovább...
 
Negyedszázada nem volt "hatékonyabb" gólkirály, mint Alves! Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András   
2011. május 30.

ImageBrazilunk a magyar futball negyedik légiós gólkirálya, és a Videoton játékosai közül is negyedikként ült a trónra. - Bár a hőskorban, az 1900-as évek elején is kiváló – többségükben Magyarországon dolgozó – külföldiek játszottak a bajnokságban (mint Yolland és Ashton a BTC-ben, Shires az MTK-ban), azután a harmincas években már osztrák válogatott profi, Heinrich „Wudi” Müller is erősítette az MTK bajnokcsapatát, a gólkirályi címet mindig elhappolták előlük a magyarok.

Tovább...
 
A szezon játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. május 30.

ImageÚgy tűnik, ezekben a napokban minden Hanga Ádámról szól. A múlt hét elején kiderült, hogy a világ egyik legjobb ligájában folytatja, most pedig itthon választották a szezon legjobbjának. - A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének pénteki elnökségi ülésén fontos döntések születtek, kiderült például, hogy a következő idényben is három légiós lehet a mérkőzésekre nevezett keretben, akik egyszerre pályára is léphetnek.

Tovább...
 
Ruby-mérkőzések a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 27.

ImageSzékesfehérváron, a Köfém rugby pályán edzőtáborozik május 29-ig a magyar női rugby válogatott. A lányok városunkban a június 3-5 között, Zánkán megrendezésre kerülő női EB-re készülnek. A rugby szerelmeseinek azonban már egy korábbi időpontban is lehetőségük nyílik a szurkolásra: május 28-án, 12 órától a Fehérvár Ruby Club csapata bajnoki mérkőzést víz a Kecskemét hasonló korú sportolóival. 13 órától pedig az FRC juniorjai mérik össze erejüket a Kecskemét junior csapatával.

 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5105 - 5115 / 7417