Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Megvan az ötödik hely! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. május 16.

ImageIdén ötödször mérkőzött meg egymással az Alcoa FKC RightPhone és a Veszprém Barabás KC, és ötödször is fehérvári győzelem született. Az FKC 18-16-os félidő után 32-28-ra nyerte a meccset, és ezzel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megszerezte a bajnokság ötödik helyét!

Tovább...
 
Hideg fej, nyugodt kéz Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. május 13.

ImageTovábbra is ugyanaz a helyzet: higgadtan, okosan, ugyanakkor az eddigi akarattal és fegyelemmel kell játszani. Senki nem hiszi, hogy a munkának vége. A harmadik meccs előtt a lehető legnehezebb teher nyomhatja a szolnoki vállakat: már nem hibázhatnak. Nyilvánvaló, hogy rutinos profikhoz méltón csak a következő feladatra koncentrálnak, de ha esetleg mégis bevillan egy-egy pillanatra, hogy mi is a helyzet, rettentően össze kell szedniük magukat ahhoz, hogy ez ne legyen elbizonytalanító tényező.

Tovább...
 
Győztes búcsú az NB I-től Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 13.

ImageUtolsó bajnoki mérkőzését játszotta az NB I-ben a Kodolányi Masita FRKE a férfi röplabda-bajnokság 12-14. helyekért zajló rájátszásában – legalábbis egy szezon erejéig biztosan. - A Kodolányi hazai környezetben fogadta a Nyíregyházi FRK együttesét a Felsővárosi Általános Iskola Sportcsarnokában, és szoros meccsen, de megszerezte a győzelmet. A 3-2-es végeredmény kialakításában komoly érdemeket szerzett Halász Krisztián, aki egyaránt hasznos támadó és védekező játékával hívta fel magára a figyelmet.

Tovább...
 
Karate Európa Bajnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. május 13.

ImageA háromnapos versenysorozatra tizenkilenc országból érkeznek résztvevők. – A Videoton Oktatási központ ad helyet a 12. S.K.I.E.F. Európa Bajnokságnak, melyet május 27-29. között rendeznek meg. Sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők a rangos megmérettetésről, a versenyt Székesfehérvár Önkormányzata is támogatja.

Tovább...
 
Országos Fiú Kézilabda Döntő Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 12.

ImageMájus 13-14-15-én kiemelkedő eseménynek ad otthont Székesfehérvár. Országos Nyílt Fiú Serdülő Bajnokság Döntőt rendeznek, melynek színhelye a VOK sportcsarnoka lesz. Ilyen nagyszabású kézilabdás rendezvény lebonyolítására még nem volt példa a város életében. Azonban most az Alba Regia KSE- Cunder Kézisuli megrendezheti az ország legtehetségesebb fiú kézilabdázóinak megmérettetését.

Tovább...
 
Ifik: Félsiker Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. május 12.

ImageA rosszemlékű Balaton-parti fellépését folytatva kézilabdázott ezúttal is a Siófok KC elleni hazai mérkőzés első félidejében az Alcoa FKC ificsapata, de a szünetről merőben más mentalitással tértek vissza Rezsnyák Csaba tanítványai, és ledolgozták hétgólos hátrányukat. Végül egy gól - illetve öt másodperccel a meccs vége előtt egy „nagyvonalú“ bírói ítélet – választotta el a fehérváriakat a győzelemtől…

Tovább...
 
Magyarország bajnoka: a Videoton FC! Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. május 12.

ImageCsapatunk a Sóstón 3-1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczit. - Lendületesen, jól kezdte a Videoton az "aranymeccset", a kezdősípszótol látszott, hogy a játékosok nem meg szeretnék, hanem meg akarják nyerni a mérkőzést. Talán éppen a nagy akarás az oka, hogy az első negyedórában, a jó játék, a lehetőségek ellenére, az utolsó passzok nem voltak pontosak, ezért nem sikerült a gólszerzés. Az első nagy attak után alábbhagyott az iram, a Kaposvár kijött a szorításból, és a vendégeknek ziccere is volt: Bozsovics bravúrja kellett ahhoz, hogy tartsuk a 0-0-át.

Tovább...
 
Orbán: Amikor nálam van a labda, rögtön más a történet Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. május 11.

Image"Tízezerszám fogjuk kivinni a gyerekeket a pályára, és ennek az eredménye néhány éven belül látszani fog majd a profi labdarúgásban, és azután a nemzeti válogatottban is." - jelentette ki Orbán Viktor az újra induló Bozsik-program kapcsán a HírTV Pálya című sportműsorában.

Tovább...
 
Albacomp - Szolnoki Olaj 88-67 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 11.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Szolnoki Olaj KK 88-67 (24-20, 20-22, 21-10, 23-15) / Székesfehérvár, 2900 néző / Játékvezetők: Hartyáni, Cziffra, Ádám / Albacomp: Simon 28, Hanga 20, Bódi 2, Keller 8, Jones 15 Cs: Antal, Hollis 12, Madár 3/2, Hendlein / Szolnok: Troter 22, Horváth 10, Clark 8/3, Budimir, Báder 9 Cs: Fodor 18/6, Grebenár, Vesztergom, Trepák

 
Polonkai: Bosszantó gólokat kaptunk Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea / Videoton FC   
2011. május 10.

ImageNem tudtunk ritmust váltani a második félidőben, ez volt a baj - állította a középpályás. - Nagy volt az előzetes elvárás a Honvéd elleni bajnokin velünk kapcsolatban, hiszen nagy volt számunkra a tét is - mondta a meccset követően Polonkai Attila. - Ilyen értelemben a mostani döntetlen gyakorlatilag egy verséggel ér fel, hiszen két gólos vezetést engedtünk ki a kezünkből. Ráadásul két pontrúgásból kaptuk a gólokat, ami azért is különösen bosszantó, mert a meccs előtt a Mester nyomatékosan felhívta a figyelmünket a pontrúgásokra és készültünk is ezekre.

Tovább...
 
Szerényen, tovább! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. május 10.

ImageElemzik így, elemzik úgy a helyzetet az első meccs után, mi maradjunk annyiban: az erőviszonyok nem változtak. - A bajnoki döntő két résztvevőjének képességeivel, játékerejével mindenki tisztában van, hiszen egy egész szezon áll mögöttük, melyben többször bizonyítottak. A finálé pedig nem a nagy újításokról, kisérletezésekről szól sosem, itt a kérdés annyi, saját játékát melyik fél tudja jobban elővezetni, a másikra erőltetni. Ha volt meglepetés (persze, volt) az első meccsen, az nem az Albacomp stílusa vagy a Szolnok harcmodora volt, hanem a fehérváriak abszolút dominanciája, főleg a második félidőben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5138 - 5148 / 7417