Kezdőlap arrow Sport
Sport
Rugby-edzés Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

A gárdonyi rugby-sek ma délután kezdték volna meg első edzésüket a nyári szünet után, ám az előzetes visszajelzések szerint a legtöbb játékos még szabadságon van. Ezért az első találkozót augusztus 20. utánra szervezik, amelyre még mindig lehet jelentkezni Vida-Szűcs Lajosnál. Elérhetősége: 30-218-4060, Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
A Polgári Frakció támogatja a szociálisan rászorultakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 03.

ImageDr. Cser-Palkovics András frakcióvezető a sport és a szociálisan rászorultak támogatásának jegyében sajtótájékoztatóra invitálta a médiumok képviselőit az öreghegyi Kossuth Lajos Általános Iskola sportpályájára. A találkozón a Polgári Frakció nevében Östör Annamária önkormányzati képviselő focibérleteket nyújtott át az iskola diákjai részére.

Tovább...
 
1-0-ra nyertünk, a Haladás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 03.

ImageKüzdelmes mérkőzésen szerezte meg idei első győzelmét csapatunk. A Siófok elleni váratlan vereség után Disztl László több helyen megváltoztatta a kezdőcsapatot: kezdett Andic és a brazil Romero, valamint Dvéri Zsolt is. A Haladásról tudtuk, hogy masszív csapat, ráadásul a kulcsemberek – közöttük Csertői Aurél vezetőedző – számára a Vidi elleni találkozó aligha olyan, mint a „sima” meccsek.

Tovább...
 
Vitorlázórepülő Nemzetközi Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

ImageA Fejér megyei Földi Zoltán is részt vesz az 53. Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokságon. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke – A Szegeden tartott versenyt FAI club kategóriában rendezik meg, és egyben a III. Flatland kupa szintén FAI club és vegyes szabad osztályban. A versenyen összesen 44 magyar és 8 külföldi pilóta méri össze ügyességét.

Tovább...
 
Jusuf Dajic a Hyundaié Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 01.

ImageCsütörtökön megérkezett Jusuf Dajic vételára a dél-koreai Hyundai Motors Football Clubtól - immár semmi akadálya a bosnyák válogatott támadó átigazolásának. A Fehérvár FC menedzsmentje kérte a magyar szövetségtől Jusuf nemzetközi játékengedélyének kiadását - neki magának pedig - megköszönve azokat az erőfeszítéseket, amelyeket nehéz időkben tett a klubért, a Vidiért - sok sikert, eredményes további pályafutást kívánunk.

 
Újabb felszámolási eljárás a Vidivel szemben! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 31.

ImageMikor lesz ennek már vége? - A Fehérvár FC vezetése a Fejér Megyei Bíróság mai napon kézhez vett végzéséből arról értesült, hogy a SZUNA Kft. felszámolási eljárás lefolytatása iránti kérelmet terjesztett elő a Fehérvár FC Kft. ellen 840.000.-Ft kölcsöntartozás és járulékai erejéig. A kölcsöntartozást a SZUNA Kft. egy, a bírósági beadványhoz is csatolt, mindösszesen nyolc sorból álló „Kölcsönadási szerződés” elnevezésű dokumentumra alapozza.

Tovább...
 
Bezárt az uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImageA nyári karbantartási munkálatok miatt augusztus 25-ig zárva tart a Csitáry G. Emil Strandfürdő és Uszoda uszoda-részlege. A bérlettel rendelkezők ezidő alatt 6-tól 9 óráig használhatják – a strandolóktól zavartalanul - a Városi Strand nagymedencéjét. A fürdőbelépő egyébként gyermekeknek és nyugdíjasoknak 320 Ft-ba kerül, a felnőtteknek pedig 610 Ft-ot kell fizetniük.

 
Scott Morrison az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImagePróbajátékra érkezett az Albacomphoz Scott Morrison. A 212 cm magas, 115 kg-os, kanadai állampolgárságú center mindössze 22 éves, s 2004-2008-ig a Portland State csapatát erősítette az amerikai egyetemi ligában (NCAA). Legutóbb a Konferencia legjobb védőjátékosának választották, s a győztes csapat tagja volt. Morrison átlagosan 24 percet játszhatott korábban mérkőzésenként, s 1,8 blokkos átlagokat produkált.

 
Kikapott Angola a Fehéréptől Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

A Fehérép-Alcoa FKC és Angola csapata tegnap délután mérkőzött meg egymással a Köfém Sportcsarnokban. A találkozón kiválóan szerepeltek kézilabdás lányaink: 33-32-re verték meg a világbajnok hetedik Angolát. A Fehérép legközelebb Derecske ellen lép pályára, augusztus 5-én pedig a Hypo Niederösterreich játékosaival csap össze.

Tovább...
 
A menedzsment köszöni a szurkolóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 29.

ImageA futballban kevés bosszantóbb van, mint a kimaradt helyzetek, az elmaradt lehetőségek. Fantasztikus esélyt kapott csapatunk a szurkolóktól szombaton Siófokon azzal, hogy közel 2500 Vidi-drukker bíztatta a csapatot – talán nem túlzás, hogy a két és fél ezret jó néhány csapat hazai átlag nézőszámként is elfogadná.

Tovább...
 
Kiváló eredmények az Ifjúsági és junior OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Zsigovits Natália aranyat szerzett 200 és 400 méteren is a Puskás Stadionban rendezett OB-n. Frey Virág 100 méteren futott be elsőként a célba, 200 méteren pedig ezüstérmes lett. Az „ifjúság” mellett a „juniorok” is szép eredményeket értek el az ARAK berkeiben: Nyusa Viktória 100 és 200 méteren győzedelmeskedett, Reichardt Roland pedig magasugrásban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5138 - 5148 / 5263