Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Egy lépéssel közelebb az ötödik helyhez Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. május 09.

ImageA középházi rájátszás negyedik fordulójában Dunaújvárosba látogatott az Alcoa FKC RightPhone, és egy nap híján két év elteltével újra idegenbeli megyei rangadót tudott nyerni. A 33-31-es fehérvári győzelemmel végződött találkozó legeredményesebb játékosa a tizenhárom gólt szerző Kristina Trishchuk volt. Két fordulóval a bajnokság vége előtt három pontra nőtt az FKC előnye a Békéscsabával szemben.

Tovább...
 
Nemzetközi Nationalliga? Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. május 09.

ImageNem mindennapi terv látott napvilágot nemrég, ami minden bizonnyal jótékony hatással lenne a belterjes hazai bajnokságra is. És ami megannyi kérdést felvet... - Ki ne tudná, hogy a tízcsapatos osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokságban (EBEL) a hazaiak mellett horvát, szlovén, s egy magyar együttest is találunk, így abszolút nemzetközi küzdelemsorozatról beszélhetünk. Csapatunk, a Sapa Fehérvár AV 19 az ősszel immár ötödik idényét kezdi meg a pontvadászatban.

Tovább...
 
Döbbenet a katlanban: Szolnoki Olaj - Albacomp 69-87 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. május 09.

ImageAranyba borult lelátó, fergeteges hangorkán: olyan hangulat fogadta a döntő résztvevőit Szolnokon, amilyent csak mentálisan nagyon erős ellenfél tud "túlélni". Ez volt az Albacomp! / Szolnoki Olaj KK - Albacomp 69-87 (22-19, 17-21, 18-26, 12-21) / Szolnok 3000 néző / Szolnok: Trotter 21/9, Horváth Á. 7/3, Budimir 9/6, Clark 20/12, Báder 7. Csere: Vesztergom, Fodor M. 3/3, Trepák 2, Grebenár, Szabó P. Edző: Pór Péter. / Albacomp: Simon 13/3, Hanga 16/6, Bódi 12/12, Keller 13/3, Jones 4. Csere: Hollis 16/3, Antal 3/3, Hendlein 10, Kertész. Edző: Braniszlav Dzunics.

Tovább...
 
Kupadöntős a Videoton FC! Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. május 05.

ImageA kaposvári 1-0 után, mindkét félidőben két újabb góllal növelte előnyét a Videoton FC, és 5-0-ás összesítéssel jutott be a Magyar Kupa döntőjébe. - Éppen öt esztendeje annak, hogy a Vidi története első kupagyőzelmét aratta. A Rákóczi elleni elődöntőben az első felvonásban egygólos előnyt szerzett csapatunk - a tét ma az volt, hogy ismét fináléba jusson a Vidi, tovább éltetve a "duplázás" lehetőségét is.

Tovább...
 
Egy döntőben az önbizalom a legfontosabb! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. május 05.

ImageNegyedik fináléjára készül kapitányunk, de nemcsak erről kérdeztük. Szót ejtettünk a szezonról, amelyben, Simi szerint, az utóbbi évek legjobb Albája szerepelt. Amióta Fehérváron játszik, most jutott legmesszebbre a csapat, hiszen a kupában és a bajnokságban is döntőbe jutott. De Simon Balázs nem kizárólag ezért gondolja, hogy kiemelkedő idény ez az Albacomp számára.

Tovább...
 
Az OB I-es aranyérem után újabb Palkovics-siker Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. május 05.

ImageNem mindennapi bravúrt hajtott végre csapatunk közönségkedvenc csatára, Palkovics Krisztián – és persze társai -, akik első helyen haladtak át az Adriatic Race vitorlás verseny célvonalán. - Régóta tudjuk, hogy „Palkó” szenvedélyes vitorlázó, ám ilyen sikerben még egyszer sem volt része a Sapa Fehérvár AV 19 gólerős támadójának. A győztes Wild Joe nevű hatvan lábas maxi yacht fedélzetén Palkovics Krisztián is sokat tett z eső hely megszerzéséért, s közel 43 órát hajóztak folyamatosan, míg befutottak a célba a horvátországi Vis mellett tartott nemzetközi versenyen. „Palkónak” és a fedélzet valamennyi tagjának gratulálunk!

 
Nemzetközi játékos, edző- és játékvezető képzésen jártak rugby-seink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 05.

ImageHazatértek az U 17. válogatott Fejér megyei játékosai a nemzetközi játékos, edző- és játékvezető képzésről, Nymburkból. Megyénket a Fehérvár Rugby Club öt játékosa, valamint az Agárdi Vikingek rögbi klub hét sportolója képviselte. A tábor résztvevői a képzéssel egybekötve tesztmérkőzéseket is vívtak egymással. Résztvevő országok, eredmények: Németország - Magyarország 40 - 0 / Magyarország - Csehország 20. - 20

Tovább...
 
A Soponya ellen lépett pályára a Móri KSC Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 04.

ImageA Zsámbékon történt traumatológia-party után a soponyai csapat kiemelkedő sportszerűségének köszönhetően nemrég került sor az elmaradt Móri KSC-Soponya SE női bajnoki mérkőzésre. Mindkét csapat óriási akarattal vetette magát a küzdelembe, és bár a hazaiak szinte végig vezettek 1-2 találattal, a mérkőzés az utolsó pillanatig nyílt maradt.

Tovább...
 
Sikeres ARAK szereplés Ankarában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. május 04.

ImageEgyéni csúcsokat értek el a székesfehérvári sportolók . - Tizennégy fős serdülő válogatott képviselte Magyarországot a törökországi Ankarában megrendezett World Children Games című versenyen. Az Alba Regia Atlétika Klub három sportolót adott, akik kiváló eredménnyel tértek haza.

Tovább...
 
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia: klubvilágbajnoki ezüst Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 02.

ImageTovább folytatta menetelését az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U15-ös csapata a Zell am See-ben megrendezett U16-os, klubvilágbajnoki szintű tornán. Kercsó Árpád vezetőedző csapata három győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a tornát, amellyel megnyerte saját csoportját. Részletek: Sapa Fehérvár AV19 - GCK Lions (SUI) 1-1 / Sapa Fehérvár AV19 - HK Triglav Kranj (SLO) 6-1 / Sapa Fehérvár AV19 - EK Zeller Eisbären Juniors (AUT) 14-1 / Sapa Fehérvár AV19 - SOKOL-96 Kiev (UKR) 8-0

Tovább...
 
Sportos majális egy sportos városban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 02.

ImageAz eső ellenére több ezren látogattak ki vasárnap a Bregyó Sportcentrumba és a Vidámparki tó környékére a Fehérvári Sportmajálisra. A Szabadművelődés Háza mellett kézműves foglalkozások és táborbörze várta a családokat, a tavon hajómodelleket mutattak be, a Bregyó fele pedig több városi sportegyesület muttatta be magát és a sportágat. A sportcentrumban pedig a nagyobb egyesületek szerveztek kedvcsináló programokat a fiataloknak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5149 - 5159 / 7417