Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Otthon, édes otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 20.

ImageMost már nem szakadhat meg a sorminta: nyer a hazai csapat, mert egészen másképp játszik az ismerős környezetben, mint idegenben. Ezek most mi vagyunk, mi megyünk a négybe! Ennél azért jóval bonyolultabb sport a kosárlabda, de most már bízni kell a negyeddöntő sormintájában, ha egyszer az eddigi négy meccsen is sima hazai siker született. Nyilván nem véletlenül, és igenis levonható a következtetés: nagyon erős hazai pályán az Albacomp és a Falco is.

Tovább...
 
A legAKTIVabb iskola címért versenyeztek a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. április 19.

ImageA Tóvárosi és a Hétvezér bizonyult a legjobbnak. - Nyolc székesfehérvári tanintézmény versenyzett a legAKTIVabb iskola címért a Sóstói Stadionban. Rengetegen látogattak ki az ARAK pályájára, hogy a helyszínen szurkoljanak a továbbjutott osztályoknak. Szoros volt a küzdelem, így izgalmakban idén sem volt hiány.

Tovább...
 
Nehézzé tettük magunknak a győzelmet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 19.

ImageMásodik mérkőzését is megnyerte a magyar jégkorong-válogatott, az eredményből ítélve simán. Ám a harmadik játékrészben bizony akadtak nehéz pillanataink. - A vasárnapihoz hasonlóan nehezen melegedett játékba a magyar válogatott, ám egyszercsak beindult a gépezet, és az első valamirevaló akciónkat góllal fejeztük be. Vas kapott pazar kiugratást Horváth-tól, egyedül törhetett kapura és nem is hibázta el a szólót (1-0). Megnyugodtak a mieink, mind nagyobb mezőnyfölénybe kerültek - csak idő kérdése volt a második találatunk.

Tovább...
 
Bajnoki címért és az országos dönbőbe való jutásért küzdötteek a tájfutó diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 18.

ImageMost hétvégén rendezte meg a Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség a 2011. év Tájékozódási Futó Diákolimpia megyei döntőjét a Székesfehérváron, a Sárpentelei Parkerdőben. A lassan zöldbeboruló erdőben mintegy negyven diák küzdött a bajnoki címekért és az országos döntőbe való jutásért. A versenyen rajthoz álló közép- és általános iskolás diákok kellemes futó időben, komoly technikai feladatokat támasztó pályákon döntötték el a helyezések sorsát.

Tovább...
 
Győzelem a nyitómeccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 18.

ImageA magyar válogatott magabiztos játékkal, végig vezetve fektette két vállra Hollandiát a divízió 1-es világbajnokság nyitónapján. - Eljött a nagy izgalommal várt pillanat: kezdetét vette a divízió 1-es világbajnokság. Hosszú hetek felkészülése után telt ház előtt futott ki a jégre a magyar jégkorong-válogatott, hogy nekiveselkedjen ennek a kemény hétnek. Sajnos a csatákban fiatal centerünk, Bartalis István nem vehet részt - a bemelegítésen aláfordult a bokája, az első diagnózisok szerint sérülése olyan súlyos, hogy kicsi az esélye annak, hogy még a héten jégre léphet.

Tovább...
 
Nő a szakáll, őszül a haj: Albacomp - Falco 82-69 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 18.

ImageJó lenne, ha minél később borotválkoznának a fiúk, ha már a rájátszás végéig fogadták meg. De ha lehet, kevesebb izgalommal tolják ki a határidőt! Részletek: Albacomp - Falco Szova KC Szombathely 82 - 69 (23-21, 24-14, 11-18, 24-16) / Székesfehérvár, 2800 néző / Albacomp: Simon 16, Hanga 13/9, Crocker 21/12, Hendlein 2, Jones 24 Csere: Keller 1, Bódi 5, Madár. Edző: Braniszlav Dzunics. / Falco: Kálmán 6, Doyne 19/9, Pankár, Gosa 14/6, Aliakseyeu 15. Csere: Simon 5/3, Will 3, Harazin 7, Jarosevits. Edző: Bencze Tamás.

Tovább...
 
Csank mester igazsága Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 15.

Image"Nem sírni kell, hanem játszani!" - mondta nemrégiben az ismert futballedző, és nyugodtan rábólinthatunk akkor is, ha kosárlabdáról van szó. Jöhetnek sérülések, bírói tévedések, a lényeg akkor is ez: a pályán jobbnak kell lenni az ellenfélnél. Pláne a rájátszásban, pláne itthon. Csank János sem szereti, ha a játékosai nem a dolgukkal vannak elfoglalva, hanem a külső körülményekkel, és talán ugyanezt rávetíthetjük szurkolóra, vezetőre is: felesleges arra hivatkozni, ami nem rajtunk múlt.

Tovább...
 
Ötödik lett a MÁV a 2010/11-es Extraliga Bajnokságban Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2011. április 15.

ImageMég a Nap is kisütött pár pillanatig - az addig jellemzően zordon időjárásra fittyet hányva - és kíváncsian kacsingatott be az előre vélelmezett "teremtornádóra", közvetlenül a MÁV kontra NRK csata megkezdése után. A Nyíregyháza nem kevesebbre, mint fenyegetően "megnyirbálni" készült a pár nappal ezelőtti fiaskó miatt a vendéglátók copfját (azaz babérját), de a MÁV is úgy volt vele, hogy az éves kitartó munkát nem dobják sutba, és ahogy eddig, úgy most is maximálisan helyt akartak állni.

Tovább...
 
Hosszabbítás, majd szétlövés után kaptunk ki Ukrajnától Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 15.

ImageMindkétszer 3-2-es vereséget szenvedett válogatottunk Ukrajnától. Viszont: míg kedden a Jégpalotában hosszabbítás után, addig most Dunaújvárosban szétlövést követően alakul ki a végeredmény...

Tovább...
 
Ifik: Katasztrófaturizmus Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. április 14.

ImageAz Alcoa FKC sokkal inkább keltette turistacsoport benyomását, mint kézilabda-csapatéét az ifjúsági bajnokság rájátszásának siófoki rajtján. Ifistáink négygólos félidei hátrány után tizennéggyel maradtak alul a Siófok KC-val szemben. A második játékrész közepén egy negyedórás szakasz különösen katasztrófálisra sikeredett: tíz hazai találatra mindössze egy fehérvári válasz érkezett…

Tovább...
 
Kevesen voltunk: Falco KC - Albacomp 79-63 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 14.

ImageMásik arcát mutatta mindkét csapat az első meccshez képest. Gyenge dobótejesítmény, puhább védekezés jellemezte az Albát, így nem lehet nyerni idegenben. Részletek: Falco - Albacomp 79-63 (26-19, 15-14, 18-15, 20-15) / Albacomp: Simon 11/3, Hanga 17/3, Crocker 10/3, Hendlein 10/6, Jones 6 Cs: Keller 2, Antal, Bódi 7/3, Madár. Edző: Braniszlav Dzunics. / Falco: Kálmán 4, Doyne 26/12, Will 2, Gosa 20/9, Aliakseyeu 17 Cs: Simon 5, Hajmásy, Pankár 5/3, Borszéki, Harazin, Jarosevits. Edző: Bencze Tamás.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5182 - 5192 / 7420