Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Értékes hazai siker Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk / MÁV Előre SC   
2011. január 16.

ImageA jövő szempontjából rettentően fontos győzelmet aratott a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics csapata a Nyíregyháza Pensumvolley ellen. A fehérvári alakulat ugyan nehezen lendült játékba, de az első nyert szett után már nem lehetett megállítani a Tálas Zsuzsanna – Dzunics Anna duó vezérletével nagyot küzdő kék-fehéreket.

Tovább...
 
NB II - Győzelemmel kezdte a 2011-es évet a Vidi II Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. január 16.

ImageHartyáni Gábor csapata 3-0-ra nyert az NB III. Tisza-csoport listavezetője ellen. - A Vidi II szombat délelőtt lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Az ellenfél az NB III. Tisza-csoport listavezetője, a Nagyecsed volt, akik már pénteken megérkeztek Felcsútra, körülnéztek a Puskás Akadémián, majd az éjszakát az alcsúti Puskás Akadémia Sport Hotelban töltötték. A vendégek igen komolyan vették a találkozót, ugyanis több fiatal játékos számára is nagy kiugrási lehetőségnek számított az összecsapás.

Tovább...
 
Az Albacomp nyerte a szuperrangadót Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 16.

ImageFantasztikus győzelmet aratott az Albacomp kosárlabda csapata a zsúfolásig megtelt Gáz utcai sportcsarnokban. Mind a két csapat extrán játszott, de végül a higgadtabban játszó Albacomp nyert. Hanga Ádám fantasztikusan játszott, Crocker és Hollis is nagyszerű volt mind támadásban mind védekezésben. Albacomp - Szolnoki Olaj KK 76 - 73 (25-24, 20-11, 17-21, 14-17) Székesfehérvár 2600 néző / Játékvezetők: Földházi, Benczur, Kapitány 

Tovább...
 
Végre szerencsés a 13! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 16.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone a 2006/2007-es idény óta először nyert mérkőzést a bajnokság 13. fordulójában. A fehérváriak a Siófok KC csapatát hazai pályán győzték le 20-10-es első félidő után 33-24-re. A találkozót csak tíz percig tudták szorosan tartani a vendég Balaton-partiak, ezután az FKC egy 5-0-s sorozattal elhúzott, és tulajdonképpen már ekkor eldöntötte a két pont sorsát.

Tovább...
 
Újabb négypontos ütközet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 16.

ImageA kimerítő idegenbeli sorozat után – legutóbb Salzburgban, Bécsben és Villachban játszottunk – csapatunk végre hazai környezetben léphet ma pályára. A Medvescak Zagreb ellen egy esetleges győzelemmel meg kell kezdeni a felzárkózást. A decemberi edzőváltást követően egyik legfőbb riválisunk nagyon elkapta a fonalat, s ugyan „csak” a nyolcadik helyen állnak a Medvék, de immár tízpontosra hízott az előnyük velünk szemben. A rájátszásért vívott küzdelemben mindez nem ledolgozhatatlan hátrány, különösen akkor, ha ez a tíz egység a ma esti végső dudaszó után nyolcra olvad.

Tovább...
 
Székesfehérvári megálló - először itt tart pihenőt a Budapest-Bamako mezőnye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 14.

ImageElfogadva Székesfehérvár polgármesterének, dr. Cser-Palkovics Andrásnak invitálását, a fővárosi rajt után először Székesfehérváron tart pihenőt a Budapest-Bamako Rally mezőnye. A futamon résztvevő kb. 150 csapatban vannak a Dakarról ismert „nagy nevek”, azaz külföldi pilóták és ismét van fehérvári csapat is. A LogSol Fehérvár Team 67-es rajtszámmal versenyez.

Tovább...
 
Alves: Az átálláshoz időre van szüksége Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea / Videoton FC   
2011. január 14.

ImageBrazil csatárunk ugyan még kissé fáradt, a mai felmérésen a futópadon is bizonyította, jó erőben van. - "A szabadság nagyon jól telt, sokat pihentem, végiglátogattam a rokonokat és még arra is maradt időm, hogy részt vegyek egy jótékonysági gálamérkőzésen." - mondta csatárunk - "A visszatérés mindig kicsit nehéz számomra, mert ilyenkor, januárban a nyárból a télbe érkezem vissza, otthon 35 fokos meleg van, itt meg fagypont körüli a hőmérséklet..."

Tovább...
 
"Ne félj a vihartól, hanem tanulj meg táncolni az esőben!" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 14.

ImageA magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya tizenkét pontban foglalta össze a nemzeti csapat etikai kódexét. A Mocsai Lajos által megfogalmazott morális útmutatás olyan értékrendet közvetít, mely nemcsak a férfi válogatottak, de minden sportoló számára követendő irányként szolgál!

Tovább...
 
Nagyszerű győzelem Szombathelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 13.

ImageNagyszerű győzelmet arattunk Szombathelyen, ahol elég rég sikerült nyernünk. Az első két negyedben Jones, a harmadikban és a negyedikben Simon és Hanga vitte hátán a csapatot. Mindenki hozzátette a magáét, különösen örömteli volt a két fiatal Madár és Kertész hasznos játéka. Fontos győzelem volt a szombati szuperrangadó előtt ahol valószínű ismét kicsinek bizonyul majd a Gáz utcai sportcsarnok.

Tovább...
 
NB II - Hartyáni Gábor a téli felkészülésről Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. január 12.

Image14 edzőmeccs és pár napos ausztriai edzőtábor szerepel a Vidi II felkészülési programjában. - Január 6-án, csütörtökön megkezdte a téli felkészülést Hartyáni Gábor csapata. Az őszi keretből Izing és Somodi már az első csapattal edzenek, míg Baracskai és Margitics visszakerültek az NB II-es keretbe.

Tovább...
 
Irány Mohács! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 12.

ImageTegnap délelőtt tartották meg a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását, amelyen eldőlt, hogy az Alcoa FKC RightPhone az NBI/B nyugati csoportjának listavezetőjével, a Mohácsi TE csapatával mérkőzik a négyes döntőbe jutásért. Az MK-forduló hivatalos játéknapja február 2. Magyar Kupa, negyeddöntők párosítása: Mohácsi TE – Alcoa FKC RightPhone / Dunaújvárosi REK – DVSC-Korvex / Syma-Váci NKSE – FTC Jógazdabank / UKSE Szekszárd – Győri Audi ETO

 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5347 - 5357 / 7417