Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Női válogatott futsal mérkőzést tartanak Móron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 07.

ImageNői válogatott futsal mérkőzésre kerül sor 2011. január 8-án, 18.00 órakor a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpontban. – tudtuk meg Ruff Lindától, az intézmény sajtóreferensétől, aki elmondta, hogy a program során Magyarország – Oroszország játékosai mérkőznek meg egymással. A szervezők sok szeretettel várják a sportbarátokat a rendezvényre!

 
Tippmix Magyar Kupa: Fogadni mernénk, hogy jó meccs lesz! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 07.

ImagePénteken este a Tippmix Magyar Kupa selejtezõjének keretében fogadja a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata az Újpesti TE csapatát. A két fiatal csapat mérkõzése megalkuvás nélküli küzdelmet ígér. A szezonban már többször farkasszemet néztek egymással Kóger István és Ancsin János tanítványai, és eddig mindegyik alkalommal a mieink gyõztek - akár Székesfehérvárott, akár Budapesten volt a találkozó. A cél nem is lehet más pénteken este, hogy folytatódjék ez a remek sorozat.

Tovább...
 
Tisztességgel végighajtottuk a hatvan percet Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 07.

ImageA keddi Magyar Kupa mérkőzés után már szombaton újabb fontos megmérettetés, a Békéscsaba elleni bajnoki vár az Alcoa FKC RightPhone csapatára. Ráadásul Mihály Attila a Viharsarokban nem számíthat egyik alapemberére: Kristina Trishchuk egy meccsre szóló eltiltást kapott veszprémi kiállítása miatt. A fehérváriak mestere az Újbuda elleni találkozó után a húszgólos győzelmet értékelte, és a csabai túrára tekintett előre…

Tovább...
 
Nem ég a ház Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 06.

ImageOcskay Gábor szakosztály-igazgatónk szerint továbbra is minden esély adott a rájátszásba kerülésre, ám azt a szakember is elismeri: a legnagyobb riválisok ellen nem szabad botlani. Legalábbis ez derül ki a sporthirado.hu-nak adott nyilatkozatából. A Sapa Fehérvár AV 19 elsőszámú vezetője még a Linz elleni mérkőzés előtt beszélt a fehérvári klub helyzetéről, s mondta el a véleményét arról, vajon mi okozhatja az elmúlt időszak gyengébb eredményeit. A cikket változtatás nélkül közöljük.

Tovább...
 
Mától megkezdődtek a fakultatív edzések Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea / Videoton FC   
2011. január 06.

ImageTizenegyen jelentkeztek ma reggel dr. Mezey Györgynél, hogy részt vegyenek az első fakultatív edzésen, amelyet a stadion műfüves pályáján tartott vezetőedzőnk: Lázár, Elek, Lipták, Vaskó, Sándor, Somodi, Izing, Szolnoki, Nagy, Polonkai és Farkas. A bő egy órás gyakorláson a hiányzó hazaiakon és külföldieken kívül egyelőre a két edző, Bekő Balázs és Bódog Tamás sem vett részt. "Azért kezdtünk előbb, mert nagy adminisztrációs feladat előtt áll a csapat: a szerződéseket alakítják át az új törvényeknek megfelelően.

Tovább...
 
MK: Vendégként jutottunk tovább hazai pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 06.

ImageA jegyzőkönyv szerint az Újbuda TC fogadta az Alcoa FKC RightPhone-t a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, ám a mérkőzésre a két csapat megegyezésének értelmében a Köfém Sportcsarnokban került sor. A fehérváriak továbbjutása egy percig sem forgott veszélyben, és a 11 gólos Olha Vashchuk vezetésével hússzal nyerték a találkozót.

Tovább...
 
Gábor Péter (PKF Team) kis híján győzött az újvárosi GP-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 05.

ImageMagyarország egyik legjobb K-1 harcosa ellen lépett szorítóba Gábor Péter, a Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) kempósa a közelmúltban, Dunaújvárosban rendezett V. Super GP elnevezésű viadalon. A székesfehérvári sportoló peches mérkőzést vívott Imre Zsolt ellen: Gábor Péter szinte végig uralta az összecsapást, az első három menet mégis döntetlent hozott. Az extra menetben pedig meg is sérült, s az ebből adódó hátrányát már nem tudta ledolgozni. Végül pontozásos vereséget szenvedett.

Tovább...
 
Félúton, jó úton Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 05.

ImageAz alapszakasz második fele következik - az elsőre nem sok panaszunk lehet. Rövid összegzés és előretekintés Braniszlav Dzuniccsal:  - Mindig lehet jobban és még jobban játszani, de ha egy csapat kilenc, zsinórban aratott győzelemmel átveszi a vezetést a bajnokságban, még akkor sem lehet elégedetlen, ha a sorozat nem folytatódik a végtelenségig. A nyíregyházi vereség után ismét második az Albacomp, és mivel az alapszakasz első fele lement, érdemes átgondolni, mi kell ahhoz, hogy a második fele is hasonlóra sikerüljön. Mert az nyilván jó helyezést biztosítana a rájátszás előtt.

Tovább...
 
Három lőtt gól ellenére sem sikerült a győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 05.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 rosszul kezdte az EHC Linz elleni mérkőzést, és hiába javult fel a csapat játéka a találkozó végére, a három gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni. - Látványos élőképpel kedveskedett a fehérvári pulikum a kedvenceknek: megannyi zászlócska emelkedett az ég felé - szimbolizálva, hogy ezekben a nehéz időkben is a csapat mellett áll a szurkolótábor. A közönség egy része még a zászlócskákkal foglalatoskodott, amikor máris előnybe került a Linz: az első perc végén 4-4 elleni játékhelyzetnél Purdie egyszer csak bátran a kapunk felé fordult a támadóharmadban, és kilőtte a felső sarkot (0-1).

Tovább...
 
Január a rangadók hónapja Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 04.

ImageJanuárban nagy rangadókat játszik az Albacomp kosárlabda csapata. Olyan ellenfelek látogatnak az Alba Regia Sportcentrumba, mint a Sopron, a Szolnok és a Paks. Már most óriási az érdeklődés a találkozók iránt, ezért kérünk mindenkit aki a helyszínen szurkolna az Albacomp csapatának időben gondoskodjon a belépő jegyéről! A Magyar Kupában is nagy megmérettetés vár a csapatra, a Zalaegerszeget kell legyőzni a legjobb nyolc közé jutásért.

Tovább...
 
Tokaji: A Linz ellen pontok kellenek! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 04.

ImageÚjabb létfontosságú mérkőzés vár ma este csapatunkra, ezúttal a hetedik helyen álló, 33 pontos Linz érkezik Székesfehérvárra. Az előzmények ismeretében kijelenthető: ezúttal is négypontos csata előtt állnak Ladányiék. Az idei szezon három körében egy győzelem és két vereség a mérleg a Linz ellen, igaz, előbbit óriási bravúrral, idegenben szereztük – szétlövések után. Ezt követően a Linz nem kegyelmezett: előbb 6-3-ra győztek Fehérváron, majd hazai környezetben 4-0-ra verték a mieinket. Van tehát miért visszavágni, igaz, ehhez jóval nagyobb szerencse és koncentráció szükséges az előző fordulókban mutatottakhoz képest.

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5369 - 5379 / 7421