Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Gálamérkőzésekkel és a döntővel zárult az év végi torna Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. december 31.

ImageEgyenes kieséses rendszerben folytatódott a XI. Duna Takarékszövetkezet VBKE futballfesztivál, majd délután és este következtek a helyosztók. A csoportküzdelmek után, csütörtökön már az egyenes kieséses rendszerben folytatódott tovább a XI. Duna Takarékszövetkezet Videoton FCF BarátiKör Egyesület hagyományos év végi tornája a Videoton Oktatási Központban. Ráadásul zsúfolásig megtelt lelátók előtt, hiszen azt a focira kiéhezett nézők is jól tudták, hogy már nem babra megy a játék, hiszen a csapatok zömében nem egy NB I-es, vagy NB II-es futballista, netán egykori élvonalbeli játékos is pályára lépett.

Tovább...
 
Tizenötgólos este Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. december 31.

ImageKristina Trishchuk eddigi legeredményesebb magyarországi mérkőzését játszotta a Veszprém Barabás KC ellen. Az Alcoa FKC RightPhone átlövője tizenöt gólt – köztük nyolcat átlövésből – szerzett a legutóbbi bajnokin, és ezzel egy egészen kimagasló teljesítménnyel zárta a 2010-es évet, melynek az első felét a súlyos térdsérülését követő rahbilitációval töltötte.

Tovább...
 
Nagyon sok volt az eladott labda Marso NYKK - Albacomp 87-76 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 31.

ImageSajnos nem sikerült az év végi nyíregyházi kirándulás. Bár a 3. negyedben 9 ponttal is vezettünk, a rengeteg eladott labda (majdnem 20...) megbosszulta magát, vereség lett a vége. Nagy lehetőséget szalasztottunk el az előny szerzésre, hiszen egyik riválisunk az élbolyban, a Paks Szegeden kapott ki.

Tovább...
 
Folytatódó ünnepek? Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 29.

ImageA naptár szerint két ünnep közötti hétköznapot írunk, a csapat ellenben inkább folytatná az utóbbi meccsek ünnepét. Nehéz lesz, az egyre magabiztosabb Nyíregyháza feni a fogát Simiékre. - Hasonlóan több más csapathoz, a Nyíregyháza légiós sora is olyan, amivel bőven el lehet érni a rájátszást - kérdés, mit tud hozzá tenni ehhez a magyar kontingens? Jelenleg ebből a szempontból nehéz helyzetben vannak a nyírségiek, hiszen Sitku és Lekli személyében meghatározó emberek hiányoznak. Előbbi már edz, utóbbi műtét előtt áll, ha igazak a hírek, egyikük sem lép pályára az Albacomp ellen.

Tovább...
 
Nyitott tornatermek várják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 29.

ImageSzékesfehérvár Önkormányzata 2011.01.03.-tól továbbra is díjmentes sportolási lehetőséget kínál a Nyitott Tornatermek program keretében. A sportprogramokon a helyszínen felvett tiszta talpú sportcipőben vagy tornacipőben, sportöltözetben, és a megfelelő saját sporteszköz (asztalitenisz ütőt, tollaslabdaütő) biztosításával lehet résztvenni.

Tovább...
 
Győztes évzárás gyönyörű környezetben Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. december 29.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone harmadszor lépett pályára a Veszprém Arénában, és ahogy a korábbi két alkalommal, ezúttal is győztesként térhetett haza Székesfehérvárra. A bajnokság utolsó őszi fordulójában végig vezetve, de izgalmas végjátékban szerezte meg a két pontot Mihály Attila együttese a Veszprém Barabás KC-val szemben. Kristina Trishchuk 15 gólt szerzett!

Tovább...
 
A KAC nem viccelt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 29.

ImageA Klagenfurt AC az utóbbi mérkőzéseken nem mutatott jó formát, így kettőzött erővel léptek jégre a Sapa Fehérvár AV19 ellen. A piros-fehérek elsöprő játékuknak köszönhetően nagy gólkülönbséggel győzték le a mieinket. - Öt vereséget szenvedett sorozatban a KAC, volt tehát honnan javulnia Viveiros mester legénységének. És ez sikerült is nekik, mint az az első perctől kezdve nyilvánvalóvá vált. Nem teketóriáztak, azonnal tűz alá vették Hetényi kapuját, és mindössze 134 másodperc elteltével meg is szerezték első találatukat: Pirmann szép egyéni alakítása után Hundertpfund volt eredményes (1-0).

Tovább...
 
Szakály és Gosztonyi Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. december 27.

ImageA Videoton FC játékosai közül többen is „aktív pihenéssel” töltik a szokatlanul hosszúra nyúlt téli időszakot. - A Vidi ex-kaposvári különítményéből Andre Alvesről néhány napja mutattunk videót, amint a brazil nyárban futballozik, most pedig Szakály Dénesről és Gosztonyi Andrásról írhatunk hasonló hírt. Két fiatalunk a karácsonyi ünnepek utáni napokat Debrecenben, az M3 Outlet X. Real Team Kupán tölti, ahol több NB I-es játékos is pályára lép.

Tovább...
 
Szenzációs győzelem Villachban! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 27.

ImageA jelek szerint remek hatással vannak az ünnepek a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongozóira: a fiúk Bécs után Villachot is bevették. Ezzel véget ért a 2007. december 2-a óta tartó vereségsorozatunk a Sasok otthonában! - A Sapa Fehérvár góljait Johansson, Mihály és Fekete szerezték.

Tovább...
 
Egy újonc és egy rutinos juniorválogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. december 23.

ImageA juniorválogatottal Nagybányán szerepelt az Alcoa FKC RightPhone két játékosa. A négycsapatos tornán – az FTC és a házigazda Stiinta Baia Mare felnőttjei mögött, illetve a román juniorválogatott előtt – harmadik helyen végzett magyar nemzeti csapatban először szerepelt a 17 éves Kuhinkó Vivien (akit a Baia Mare ellen a meccs legjobbjának választottak), míg a nála egy évvel idősebb Zsigmond Vivien már évek óta tagja a korosztályos válogatottaknak.

Tovább...
 
Kosarak karácsonyra Albacomp - Salgótarján 125-72 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 23.

ImageMinden a helyére került, legalábbis a mi szemünkben: az alapszakasz felénél vezetjük a bajnokságot. Albacomp - Konecranes-Salgótarján 125-72 (28-21, 34-15, 26-19, 37-17) / Albacomp: Simon 15, Hanga 17/9, Crocker 18/12, Hollis 21, Jones 17. Csere: Keller Á. 10, Antal, Bódi 16/9, Madár 7/3, Keller V. 2, Somogyfoki, Kertész 2. Edző: Braniszlav Dzunics. / Salgótarján: Ughy 2, Sebők 11/3, Hartvich 11/3, Scepanovic 12/3, Vavra 12. Csere: Kiss 11/6, Szabó 3, Koma 5, Kocsis 5/3. Edző: Kovács Nándor.

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5380 - 5390 / 7417