Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Fehérvári ezüst és bronz az első felsővárosi Mikulás kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 16.

ImageA székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola I. és II. számú csapata egyaránt dobogón végzett az első alkalommal megrendezett Felsővárosi-Kodolányi Fiú Mini Röplabda Tornán. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy a házigazda fehérváriakat megelőzve a Dunaújvárosi Sportiskola Dózsa nevű csapata örülhetett a végső sikernek.

Tovább...
 
Izing Martin az NB1-es bajnokcsapatban edz Nyomtatás E-mail
Írta: Izing Antal   
2010. december 16.

ImageJanuár 1-től Izing Martin labdarúgó az NBI-es tabella élén álló Videoton FC belső védőjeként edz. Martin 1992. januárjában született. 10 éves kora körül, 2002 táján igazolták a Bicskei TC-hez, amit Venczel József vezetőségi tag végzett. BTC-s edzői, első trénerei Bakó Tibor és Klopfer Endre voltak. Martin később a Puskás Akadémia növendéke lett. Ha a Vidinél az első időkben nem kerül meccsenként a nagycsapatba, NB2-es mérkőzéseken fog játszani. Martin Fehérvárra költözött. Izing Martin 19 éves labdarúgónak sikerekben gazdag sportpályafutást kívánunk!

 
Házon belüli csata Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 16.

ImageHétfő este a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata és ifjúsági csapata mérte össze az erejét kihasználva a bajnoki szünetet. Mindkét fél nagy becsvággyal küzdött, végül a felnőtt mezőnyben pallérozódó farmcsapat a várakozásoknak megfelelően legyőzte az ifiket. - A farmcsapat góljait Ondrejcik 2, Kiss D. 2, Szabó 2, Németh és Kovács V. szerezték, az ifi részéről Gábor, Arany és Szimler volt eredményes.

Tovább...
 
"Az első, második hely is meglehet" Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2010. december 15.

Image„Az első, második hely is meglehet.” – A kodolányis Neukum Gábor tagja az Eb-selejtezőkre készülő válogatottnak. - Az 1993-as születésű Neukum Gábor tagja az NB I-es röplabda-bajnokságban szereplő székesfehérvári Kodolányi Masita FRKE gárdájának, és tagja a Magyar Ifjúsági Válogatottnak is. Utóbbival 2011. január első hetében Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseken vesz részt az ukrajnai Harkivban.

Tovább...
 
Túl nagy falat volt a Dág Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 15.

ImageSima, 3-0-s vereséget szenvedett a Kodolányi Masita FRKE a Dág ellen hazai környezetben, az NB I-es férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában. A mérkőzés kimenetelét jelentősen befolyásolták a dágiak jó nyitásai, illetve a hazaiak gyenge nyitásfogadásai. Részletek: Kodolányi Masita FRKE - DÁG 0-3 (-18, -16, -21) / Fehérvár: Takács, Deli, Neukum, Nagy B., Gazsi, Popovits. Csere: Csizmadi (libero), Kővári, Bende, Halász, Nagy R.

 
Három éve, új korszak kezdődött a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. december 14.

ImageGarancsi István éppen három esztendővel ezelőtt vásárolta meg a jelen legsikeresebb klubját, amely akkor nem volt más, mint egy töredezett címerpajzsú csődtömeg. Az Inforadio 2007. december 13-án megjelent írása felidézi az akkori állapotokat, egyben mutatja azt is, mekkora utat járt be a Vidi a mögöttünk hagyott ezer nap alatt. Jelentős változások voltak az elmúlt hetekben a Fehérvár labdarúgócsapatánál.

Tovább...
 
Parádés harmadik kör, vagy...? Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 14.

ImageLjubljanában tehát nem sikerült pontot szereznünk, márpedig ilyen a bajnokság harmadik körében mindössze kétszer, Linzben és Grazban esett meg a mieinkkel. Miután túl vagyunk a 27. fordulón is, az EBEL-alapszakasz feléhez érkeztünk. Honlapunkon hamarosan részletes statisztikai összeállítást olvashatnak az elmúlt három kör 27 játéknapján nyújtott teljesítményekről, addig viszont álljon itt egy kis ízelítő. Tisztában vagyunk vele: a sportban nincsenek, nem léteznek „ha”-val kezdődő mondatok. De…

Tovább...
 
Edzőmeccset játszottunk az Érd ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. december 13.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone teljesen felforgatott csapattal fogadta edzőmérkőzésen az Érdet, és tartalékosan is egy góllal jobbnak bizonyult a vendégeknél. A meccsről – melyen Ana Amorim egy sikeres hétméteres erejéig tartózkodott a pályán, Horváth Betti volt a kezdő balátlövő, valamint Csákovics Nóra és Kerekes Kriszti személyében újoncokat is avatott a felnőtt csapat – a fehérváriak vezetőedzőjét, Mihály Attilát kérdeztük.

Tovább...
 
Sípmester Fesztivál 2010 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 13.

ImageA hétvégén rendezték meg a focibírók tornáját. A tavalyi - nagy sikerű - Fejér megyei rendezés után az idén Nyíregyháza adott otthont a VI. Sípmester Fesztivál elnevezésű labdarúgó játékvezetői focitornának. Az immár hagyományos rendezvényen Magyarország valamennyi megyéje és Budapest is képviseltette magát. A programon Fejér együttese bravúros szerepléssel, minden idők legjobb eredményével a 3. helyen végzett.

Tovább...
 
Nagy meccs, nagy győzelem: Albacomp - MJUS-Körmend 102-89 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 13.

ImageAz első két negyedben nem tudott elszakadni egymástól a két csapat, de a szünet után a mezőnyemberek ponterős és látványos játékával nagyszerű győzelmet aratott az Alba. - A várt fergeteges hangulatban, sok körmendi szurkoló, s persze még több fehérvári előtt kezdődött a meccs, hazai pontokkal. Elhúznia azonban nem volt esélye az Albacompnak, mert a máskor hatékony védekezés réseit ezúttal jól találta meg az ellenfél. A center Dies és az irányító Moore hatékony kettősét a mi részünkről Crocker triplái ellensúlyozták.

Tovább...
 
lyos vereség Szlovéniában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 13.

ImageKiemelten fontos mérkőzésen kapott nagy pofont a Sapa Fehérvár AV19: a több kulcsjátékosát nélkülöző, mindössze három sort kiállítani képes Olimpija Ljubljana 6-2-re verte a mieinket. - A hazaiak villámrajtot vettek: hiába remélte a szakmai stábunk, hogy ezúttal már az első perctől kezdve agilisen indulunk csatába, egy védelmi hibát követően már 65 másodperccel a kezdő bedobás után a kapunkban táncolt a korong. Kantee indította a kontrát, kitűnően szolgálta ki Ziga Pancét, akinek nem okozott gondot góllal zárni a támadást (1-0).

Tovább...
 
<< Első < Előző 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5402 - 5412 / 7417