Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sípmester Fesztivál 2010 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 13.

ImageA hétvégén rendezték meg a focibírók tornáját. A tavalyi - nagy sikerű - Fejér megyei rendezés után az idén Nyíregyháza adott otthont a VI. Sípmester Fesztivál elnevezésű labdarúgó játékvezetői focitornának. Az immár hagyományos rendezvényen Magyarország valamennyi megyéje és Budapest is képviseltette magát. A programon Fejér együttese bravúros szerepléssel, minden idők legjobb eredményével a 3. helyen végzett.

Tovább...
 
Nagy meccs, nagy győzelem: Albacomp - MJUS-Körmend 102-89 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 13.

ImageAz első két negyedben nem tudott elszakadni egymástól a két csapat, de a szünet után a mezőnyemberek ponterős és látványos játékával nagyszerű győzelmet aratott az Alba. - A várt fergeteges hangulatban, sok körmendi szurkoló, s persze még több fehérvári előtt kezdődött a meccs, hazai pontokkal. Elhúznia azonban nem volt esélye az Albacompnak, mert a máskor hatékony védekezés réseit ezúttal jól találta meg az ellenfél. A center Dies és az irányító Moore hatékony kettősét a mi részünkről Crocker triplái ellensúlyozták.

Tovább...
 
lyos vereség Szlovéniában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 13.

ImageKiemelten fontos mérkőzésen kapott nagy pofont a Sapa Fehérvár AV19: a több kulcsjátékosát nélkülöző, mindössze három sort kiállítani képes Olimpija Ljubljana 6-2-re verte a mieinket. - A hazaiak villámrajtot vettek: hiába remélte a szakmai stábunk, hogy ezúttal már az első perctől kezdve agilisen indulunk csatába, egy védelmi hibát követően már 65 másodperccel a kezdő bedobás után a kapunkban táncolt a korong. Kantee indította a kontrát, kitűnően szolgálta ki Ziga Pancét, akinek nem okozott gondot góllal zárni a támadást (1-0).

Tovább...
 
Fehérváron mindig legyőztük a Medvescakot! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 10.

ImageEgy sima, egy fordított az idei mérlegünk a Medvescak Zagreb ellen, hiszen az 5-2-es fehérvári győzelmünket Zágrábban 0-6-tal torolta meg az ellen, de közel sem csak ezért lenne létfontosságú ma este megszerezni a két pontot. - Közhelynek tűnne – még ha igaz is -, ha ismét azt írnánk: pokoli nehéz összecsapás vár ma este a Sapa Fehérvár AV 19-re, de az EBEL-ben nincs könnyű mérkőzés. Egyik csapat sem adja olcsón a bőrét, de abban feltétlenül bízhatunk: az idei bajnokság harmadik körében hazai pályán még nem maradtunk egyszer sem pont nélkül.

Tovább...
 
Zsinórban tizedik alkalommal a fehérvári gyerekek a legjobbak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 09.

Image25 csapat indult idén a XV. Zen Bu Kan Kempo Hanshi Kupán, melyet Budakalászon rendeztek az elmúlt hétvégén, és amelyen kiemelkedő eredménnyel zártak a székesfehérvári gyerek korosztályú kempokák. E kategória csapatversenyét ugyanis immáron tizedik éve(!) nyerte meg zsinórban olyan team, amelynek tagjai Takács Attilának, a Székesfehérvári Kempo SE vezetőjének tanításain nevelkedtek. A győztes csapat tagjai: Törzsök Petra, Törzsök Réka, Hegedűs Bendegúz, Bara Gábor, Baricz Máté. Második helyen a Csákvár végzett, míg a Székesfehérvár II. – Sárosd a negyedik lett.

Tovább...
 
TAG - rugby Mini és Kölyök korosztályban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 08.

ImageA székesfehérvári István Király Általános Iskola tornatermében rendezték meg a TAG - rugby (teremben játszható) változatát. Ennek során Mini korosztályban (1999 - 2002 születésűek) első lett az István Király általános iskola, második a Táncsics Mihály Általános Iskola 6. A. csapata, harmadik pedig a Táncsics Mihály Általános Iskola 4.B. osztályos tanulói.

Tovább...
 
Gyenesei a legjobb! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 08.

ImageGyenesei Leilát választották meg az év legjobb sportolójának – az öttusázók közül. Gyenesei így már harmadszorra örülhetett e díjnak. A székesfehérvári Alba Volán és a Kaposvári Építők AC kettős igazolású sportolója korábban aquatlonban és sífutásban két-két alkalommal már elnyerte ezt az elismerést, így összesen hétszer volt egy sportág legjobbja.

 
Szombaton újabb szuperrangadó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 08.

ImageDecember 11-én, szombaton újabb rangadó mérkőzés vár az Albacomp kosárlabda csapatára. Ezúttal a tavalyi bronz érmes Körmend látogat a Gáz utcába. A mérkőzésre jegyek már kaphatók elővételben a sportcsarnok portáján és sportirodáján minden nap este 10 óráig. Albacomp - MJUS Fortress Körmend / 2010. december 11. szombat 18.00 (felnőtt), 15.30(U20)

 
Mol Liga: Közel a bravúrhoz a Miskolc ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 08.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 két ízben is két góllal vezetett a Miskolci Jegesmedvék ellen a Mol Liga alapszakaszának záró fordulójában, ám a vendégek a harmadik harmadban a maguk javára fordították az állást, és megszerezték a győzelmet. - A Sapa Fehérvár góljait Nagy G. 2, Fodor, Benk, Farkas L. S. szerezték. Mestermérleg, Rastiszlav Ondrejcík: Egy nagyon jól játszó Miskolcot sikerült megszorítanunk, sajnálom, hogy egyéni hibákból kaptunk döntő gólokat, mert ezzel elment a mérkőzés.

Tovább...
 
Így értékeli a szezont dr. Mezey György, vezetőedző Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. december 07.

ImageVezetőedzőnk szerint lassan, de biztosan érik, amire mindannyian várunk. - A bajnokság elején kitűzött célt a csapat teljes egészében teljesítette, hiszen impozáns pontelőnnyel és a legtöbb rúgott, illetve a legkevesebb kapott góllal az első helyen zárta az őszt. Ezen felül, a mérkőzések döntő többségén kitűnő és közönségcsalogató játékot is produkáltunk, ami sikernek is nevezhető ebben a vérszegény magyar futballban. Ebben persze bent van egy-két gyengébben sikerült találkozó is, ami pontokba került, de ez kikerülhetetlen.

Tovább...
 
Mol Liga: Győzelem Újpesten Tóth Adrián mesternégyesével Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 07.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata újabb idegenbeli győzelmet aratott, ezúttal Újpesten. A sikerből oroszlánrészt vállalt Tóth Adrián, aki egymaga négy góllal terhelte meg Hajek Márk kapuját! - Közel teljes összeállításban utazhatott Újpestre farmcsapatunk. Kóger István vezetőedzőnek Hajós Roland és Pilcsik Tamás játékát kellett nélkülöznie, visszatért viszont a védelembe Varga Arnold, Erdélyi Tamás, Hetényi Péter, az EBEL-keretből bevethette Hegyi Ádámot, és debütálhatott a Sapa Fehérvár mezében a 18 éves jobbszélső, Farkas Lőrinc Simon, aki külföldről szerződött haza.

Tovább...
 
<< Első < Előző 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5413 - 5423 / 7420