Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Hazai győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zsolt   
2010. november 25.

ImageKincsesi Amatőrök - Balogh 2000 55-39(16:16,4:5,23:11,12:7) - Ld:Kadarkuti T.15/9,Ungvárai B.13/3,Ács A.11/6,Pribusz N.9,Illés Gy.3,Szatzker Cs.-Nyemcsek A.2-2,Bene M. Kálmán I.N. Rákóczi T. - Első meccse volt a két csapatnak egymás ellen. Az ellenfél fiatalokból álló újonnan alakult kosaras alakulat. Az első félidőben nem igazán találtuk a ritmusunkat. A második negyed katasztrofális játékot hozott, de egyik csapat sem tudott a másik hibájából előnyt kovácsolni.

Tovább...
 
Küzdeni tudunk - önbizalomból kell több Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 25.

ImageA pénteki, Érd elleni bajnoki második félidejének derekán úgy tűnt, hogy az Alcoa FKC RightPhone meg tudja fordítani a mérkőzést. Hatgólos hátrányukat negyedóra alatt egygólos előnyre változtatták Kristina Trishchukék, de végül mégis vesztesként hagyták el a pályát. A fehérváriak orosz átlövője a fájó vereség másnapján értékelte csapata helyzetét.

Tovább...
 
Hegedűs Bendegúz - a fehérvári klub legeredményesebb kemposa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 25.

ImageRekordot döntött a közel százhúsz fős nevezéssel az idén nyolcadik „születésnapját ” ünneplő Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Verseny. - Az ország egyik, ha nem a legrangosabb kempo gyerekversenyének adott otthont a csákvári sportkombinát az elmúlt hétvégén, melyen 36 aranyérmet termeltek a Székesfehérvári Kempo SE kempokái. Az eseményre a helyi és környékbeli egyesületeken kívül többek között Budapestről és Pécsről is érkeztek utánpótlás versenyzők.

Tovább...
 
Alba Regia SC Küldöttközgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. november 24.

ImageNéhány nappal ezelőltt tartotta meg az Alba Regia SC Küldöttközgyűlését, ahol a beszámolók elfogadása mellett a tisztségviselők megválasztására is sor került. Minárovits János, mint a Jelölő Bizottság elnöke előterjesztette javaslatait az elnök és az elnökségi tagok személyére, akiket a küldöttek titkos szavazással választottak meg.

Tovább...
 
Döntöttek a legjobb rugby-játékosokról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 24.

ImageA Magyar Rögbis társadalom meghozta a döntését a 2010. év legjobb rögbi játékosa kategóriánkénti jelöltjeire. Íme a győztesek: Férfi XV: Garin Gabriel (SZVISE Battai Bulldogok) - 12 szavazattal, Férfi 7’s: Bán Gergő (SZVISE Battai Bulldogok) - 23 szavazattal, Női 7’s: Gyolcsos Mária (Fehérvár RC) - 16 szavazattal.

Tovább...
 
Hetényi Zoltán fantasztikus elismerése Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 24.

ImageFantasztikus elismerésben részesült csapatunk- és a magyar jégkorong-válogatott elsőszámú kapusa, Hetényi Zoltán, aki kilenc élsportoló társa mellett Junior Prima Díjat kapott. - A Junior Prima Díj Magyar Sport Kategóriájában 26. életévüket be nem töltött sportolókat, tehetségeket jelölnek, s összesen tíz fiatal részesülhet az elismerésben és a fejenkénti hétezer euróban. Két éve, 2008-ban már szintén kapott egy Volán-korongos a Prima Primissima Alapítvány keretében alapított díjat, méghozzá csatárunk, Kovács Csaba.

Tovább...
 
Bárkit le tud győzni a magyar csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 23.

ImageA közel hathetes bajnoki szünetben az Alcoa FKC RightPhone két játékosa hazája válogatottjával készül a közelgő Európa-bajnokságra. Olha Vashchuk az ukrán, Vincze Melinda a magyar keret tagjaként kezdte meg a felkészülést a kontinensviadalra. Melivel az Érd elleni meccsről, az irányító szerepkörről és az EB-kilátásokról beszélgettünk.

Tovább...
 
Mol Liga: Helytálltuk Csíkszeredában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 23.

ImageA HSC Csíkszereda a papírformának megfelelően legyőzte a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatát. A mieink teljesítménye ennek ellenére biztató volt a folytatásra nézve. - A vidám zrikálásokat, önfeledt csevegéseket elmélyült koncentráció váltotta fel, ahogy a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatának autóbusza a panzióból a Vákár Lajos Műjégpálya irányába zötykölődött vasárnap délután. A Mol Liga legjobb játékerejű együttese várt a mieinkre, a HSC Csíkszereda kőkemény profijai: a kihívás komolyságának megfelelően összpontosítottak a feladatra a fiúk.

Tovább...
 
Simi volt a vezér: Albacomp - Kaposvári KK 93-79 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. november 22.

ImageAz elvárt magabiztos győzelmet szállította a csapat, bár voltak gyengébb periódusai a meccsnek. Pozitívumként elsősorban kapitányunk remek játékát, Hanga Ádám fontos és szép kosarait, és a második félidő elején látott összeszedett játékot lehet kiemelni. / Albacomp - Kaposvári KK 93-79 (14-21, 32-20, 19-15, 28-23) / Alba Regia Sportcsarnok, 2400 néző / Albacomp: Simon 22, Crocker 11/6, Hanga 21/12, Keller 8/3, Jones 15 Cs: Bódi 6/6, Hollis 10/3, Madár. / Kaposvár: Wilson 19, Soós 5, Medve 4/3, Werner 24/9, Cunningham 25 Cs: Kováts 2, Kutasi, Fülöp, Márkus.

Tovább...
 
Ifik: Szünetig plusz-mínusz egy, végül mínusz négy Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 22.

ImageAz első félidőt plusz-minusz egygólos különbség, a másodikat a vendégek három-négygólos vezetése jellemzte az Alcoa FKC – ÉTV-Érdi VSE ifjúsági mérkőzésen, melyet végül 31-27-re nyertek meg az érdiek. A serdülőknél úgy nyertek 30-22-re a fehérváriak, hogy tízen osztoztak a lőtt gólokon, és egyikük sem lőtt négynél többet.

Tovább...
 
Győzelemmel ünnepeltük az őszi elsőséget Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. november 22.

ImageA Videoton FC – izgalmas, jó mérkőzésen – 1-0-ra legyőzte az Újpestet, és növelte előnyét a tabella élén. - Az Újpest ellen az utóbbi években rendre nagy meccset vívott a Videoton, ezútal sem volt ez másként. Listavezető csapatunk azzal a lelki teherrel lépett pályára, hogy a legutóbbi két mérkőzésen, a jó szereplés ellenére sem sikerült győzni. Az őszi idényt lezáró találkozón a belső védők eltiltása miatt kényszerből kissé felforgatott csapat nagyszerűen játszva győzte le erős ellenfelét. A Vidi minden játékelemben jobb volt, mint a vendégcsapat - hál' Istennek, a góllövésben is.

Tovább...
 
<< Első < Előző 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5446 - 5456 / 7421