Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Még hibátlanok Madárék Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. november 10.

ImageAz Albacomp U-20-as csapata veretlen a bajnokságban, bár Matus Gábor szerint most jönnek a keményebb ellenfelek. Érdemes a fiatalok miatt korábban érkezni a "nagyok" hazai meccsein a csarnokba, de az idegenbe utazó Alba-szurkolók is láthatták már, hogy az ifjak rendre jó eredménnyel próbálnak megalapozni a felnőttek hasonló sikerének. Az ezdőjük, Matus Gábor szerint arra is van magyarázat, ha ez nem mindig tökéletes játékkal jön össze.

Tovább...
 
Ovis torna a Vörösmartyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 10.

ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan az idén is ovis tornával várja a Vörösmarty Mihály Általános Iskola a mozgékony, sportot kedvelő ovisokat. Székesfehérvár Megyei Jogú Város támogatásával minden szerdán 16 órától nem csak a jövendőbeli elsősöknek, hanem minden kis óvodásnak lehetősége van profi körülmények között, felkészült testnevelők vezetésével jót mozogni, sportolni.

Tovább...
 
Megvan a pontos diagnózis Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 10.

ImageSajnos beigazolódott az, amit mindenki szinte biztosra vett Tilinger Tamara váci sérülését látva, de amiről azt reméltük, hogy mégsem következett be: Puminak elszakadt a keresztszalagja, így az Alcoa FKC RightPhone a szezon hátralevő részében nélkülözni lesz kénytelen csapatkapitányát, irányítóját és gólkirálynőjét…

Tovább...
 
Telenor Hoki Kupa: Óriási az érdeklődés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 10.

ImageA hétvégén Székesfehérvár ad otthont a Telenor Hoki Kupa nemzetközi jégkorongtornának. A rendezvény iránt hatalmas az érdeklődés, így minden bizonnyal telt ház buzdítja majd a magyar válogatottat.- Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Ted Sator, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kiemelte: sokat vár a fiatal játékosoktól. "Minőségi ellenfelekkel találkozunk, amelyek közül először az áprilisi hazai rendezésű divízió 1-es világbajnokságon is szereplő Japánnal játszunk. Válogatottunk magja megmaradt, de remélem, a fiatalok is mindent beleadnak, és ez jól szolgálja majd a felkészülésünket" - mondta a szakember.

Tovább...
 
Nem "Nyár-", "Nyír-"... Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. november 09.

ImageA cím igazolásaként… Nem, valóban nem reszkettek látványosan a lábak és a kezek a vasárnap koraesti mérkőzés során, egyik oldalé sem. Habár látott már a magyar- és nemzetközi röplabdázás izgalmasabb, kiélezettebb küzdelmet (így múlt pénteken, a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics Gödöllő elleni „csúcson”), egy röplabdabarát sem húzhatta a száját, jól szórakozott egy alapvetően kiegyensúlyozott és kimért „futam” során.

Tovább...
 
Ifik: Gyenge védekezés Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 09.

ImageMíg az ifjúságiak kétszámjegyű vereségbe szaladtak bele Vácon, a serdülők egyetlen góllal maradtak alul a bajnokság 9. fordulójában. Az ifik meccsén a fehérváriak tizenöt második félidei góljából tizet Becséri Andrea szerzett. A serdülőknél a szintén tízgólos Gula Gabriella volt a legeredményesebb.

Tovább...
 
Utánpótlás: 28 meccs, 26 győzelem, 318 ütött gól& Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 09.

ImageTovább robognak utánpótláscsapataink a különböző bajnokságokban. Örömteli, s egyben a fehérvári képzés erősségét jelzi, hogy öt korosztályos együttesünk közül három száz százalékos, s az eddig lejátszott 28 meccsből 26-ot (!) megnyertünk. - A felnőtt bajnokságok – EBEL, MOL Liga – mellett egy kis szusszanásnyi idő az utánpótlásnak is jutott, lévén utoljára múlt szombaton a felsőházban érdekelt kölyökcsapatunk lépett jégre – s nyert az Újpest ellen 5-2-re -, s legközelebb is ők folytatják a sort, szombaton a Zalai Dab ellen.

Tovább...
 
Ötven percig dacoltunk az "elemekkel" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 08.

ImageA felsőházba jutás szempontjából egyik fő riválisának, a Syma Váci NKSE-nek az otthonába látogatott az Alcoa FKC RightPhone. A fehérváriak hiába harcoltak hősiesen és tartották ötven percen keresztül nyíltan a mérkőzést, vezérük korai elvesztése és a hazaiak tekintélyétől szemmel láthatóan tartó játékvezetés túl sok akadályt gördített ma az útjukba, és végül négygólos vereséget szenvedtek.

Tovább...
 
Ha jó az eleje és a vége... Albacomp - Dél Konstrukt-Szedeák 99-70 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. november 07.

ImageRemek kezdéssel adta meg az alaphangot a csapat, és az első percek fergeteges rohamát a negyedik negyed elején is megismételte. Ez a két periódus döntötte el, hogy meglesz a várt sima győzelem a tisztességgel küzdő Szeged ellen. Albacomp - SZTE Szedeák 99 - 70 (30-20, 23-14, 19-19, 27-17) Székesfehérvár, 2200 néző / Albacomp: Simon 17, Hanga 19/6, Crocker 11/6, Keller Á. 6, Jones 19 Cs: Hollis 13/3, Antal, Bódi 5/3, Madár 9/6, Keller V. Edző: Braniszlav Dzunics. / Szeged: Drahos 13/9, Rubin 9/3, Kiss Zs. 13/9, Dukic 14/6, Mckenzie 16 Cs: Vida, Molnár 3/3, Nyilas, Simándi, Varga 2. Edző: Fodor Péter.

Tovább...
 
Gödöllő-MÁV Előre SC Pro Patria Electronics 2:3 Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. november 06.

ImageA tegnap estével a szó szoros értelmében bearanyozta és megajándékozta a vendégek hajtós, elszánt, mindenre kiterjedő és fegyelmezett játéka az érdeklődőket. A győztes mellett a gödöllői együttes is dicséretet érdemel, mely hiába állta a sarat a "véges végig", egyébként jó vendéglátó módjára; a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics röplabdacsapatának főszereplői stabilan és meglepőbbnél meglepőbb poénokkal dolgozták le a hátrányt az utolsó pillanatokban, minden szettre egyformán odafigyelve, minden szettre érvényesen.

Tovább...
 
Nem rágódhattunk a múlton Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 06.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone jól menő szekere megakadt az elmúlt hetekben, így különösen fontos volt a szerdai győzelem a Veszprém Barabás KC otthonában. A kupameccsen Azari Fruzsina is nagyon motiváltan és eredményesen kézilabdázott. A fehérvári jobbszélsővel nemcsak a lélektanilag jelentős sikerélményről beszélgettünk, hanem a szombati, Vác elleni bajnokira is előre tekintettünk.

Tovább...
 
<< Első < Előző 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5479 - 5489 / 7420