Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Magyarország 20. maradt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 26.

ImageKét fantasztikus sportdiplomáciai sikerről is beszámoltunk a napokban, hiszen az EBEL elismerése és a divízió 1-es vb-pályázat győzelme önmagáért beszél. A háttérben azonban tovább zajlanak az események… Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy Magyarország megőrizte pozícióját a világranglistán: a legfrissebb eredmények alapján kiadott összesítésben hazánk továbbra is a 20. helyen tanyázik, míg az első tíz helyezett sorrendje: Oroszország, Kanada, Svédország, Finnország, Csehország, Egyesült Államok, Svájc, Szlovákia, Németország, Fehéroroszország.

Tovább...
 
Merítsünk erőt e sikerből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 25.

Image„Azt hiszem, hogy amit a magyar sporttörténelemben az Aranycsapat jelent, azt jelenti Székesfehérváron az UEFA kupa-menetelést végrehajtó Videoton.” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, aki beszédet mondott a 25 évvel ezelőtti futball-győzelem ünnepi ebédén. Az országgyűlési képviselő kifejtette, hogy a focisták beleírták magukat Székesfehérvár történetébe az 1985-ös UEFA-kupával. Mint mondta: e siker akkor ugyanolyan csodaszámba ment, mintha most érne el hasonló eredményt a magyar csapat.

Tovább...
 
Díszebéd a 25 évvel ezelőtt UEFA-kupát nyert fehérvári focistákat ünnepelve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 25.

Image„Megverte a Videoton a Real Madridot az UEFA kupa döntőjében.” – milyen szenzációs hír lenne ez most, 2010-ben, s mekkora sikernek számított 1985. május 22-én! Akkor, amikor történelmet írtak a fehérvári focisták azzal, hogy a csehszlovák Dukla Praha, a francia Paris Saint-Germain, a jugoszláv Partizan Beograd, az angol Manchester United és a másik jugoszláv csapat, a Zeljeznicar Sarajevo kiverésével eljutottak az UEFA-kupa döntőjéig, ahol aztán legyőzték a Real Madridot. Ezt ünnepelték meg egy székesfehérvári étteremben az egykori csapattagok, s Székesfehérvár politikusai.

Tovább...
 
Jótékonysági mérkőzést játszott a Fidesz és a Városgondnokság csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. május 25.

ImageJótékonysági mérkőzést játszott egymással a Fidesz fiatal országgyűlési képviselőkből álló együttese, valamint a Városgondnokság csapata. A mérkőzésre tegnap délután került sor a Köfém Sportcsarnokban, a Vesta-Universum női futsal bajnoki döntőt megelőzően. Az Arany Tamás-vezette meccsen a „Fidesz-focisták” bizonyultak jobbnak: 10-7-re legyőzték a Városgondnokság csapatát. A pályára lépő játékosai a felajánlott pénzösszeget az elmúlt napok ítéletidejének székesfehérvári, Székely utcai károsultjainak támogatására ajánlották fel.

Tovább...
 
Óriási sportdiplomáciai elismerés az EBEL-nek Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 25.

ImageAz Erste Bank Eishockey Liga a hetedik teljes jogú tagja lett az európai topligákat tömörítő Hockey Europe érdekvédelmi szervezetnek. A hat tag (Svédország, Finnország, Németország, Svájc, Csehország és Szlovákia) mellé hetediknek az Ertse Bank Eishockey Liga is csatlakozhatott a Hockey Europe szervezetben. A tömörülés célja, hogy az európai jégkorongozás érdekeit képviselje és gazdasági lehetõségeit elõmozdítsa. A tagfelvétellel az EBEL - és ezzel közvetetten a Sapa Fehérvár AV19 is - egy igen-igen elõkelõ társaságba kapott bebocsátást.

Tovább...
 
A játék öröme Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 25.

ImageA Cece NIKK a simontornyai sportcsarnokban szervezett utánpótlás-tornát, melynek zárásaként az Alcoa FKC tartott bemutatót. A program végén a tornán résztvevő gyerekek a fehérvári lányokkal vegyescsapatokat alkotva vidám mérkőzéseket játszottak.

Tovább...
 
Magyarországon a 2011-es divízió 1-es jégkorong-vb! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 22.

ImageMagyar siker a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kölni kongresszusán: 2002, 2003 és 2005 után hazánk ismét Divízió I-es jégkorong világbajnokságot rendezhet! A Magyar Jégkorong Szövetség világbajnoki pályázatának nem volt kihívója.

Tovább...
 
Új elnök és új elnökség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 22.

ImageMegválasztották a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökét, illetve az elnökségi tagokat. Az MKOSZ elnöke Szalay Ferenc lett, a tíz fős elnökségben pedig Bodrogváry Iván, Gyimesi Endre, Farkas Balázs, Janovics László, Kiss Norbert, Puskás András, Rózsás Gábor, Bokor Ákos, Fűzy Ákos mellett az Albacomp csapatának szakosztályvezetője Halm Rolland is bizalmat kapott.

 
"Tananyag" lett a Vidi legendás kupaszereplése Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 22.

ImageA Videoton Futball Barátok Clubja Egyesület szombaton 10 órától, az 1984-85-ös UEFA-kupadöntő 25. évfordulóján, legendás csapatunk tiszteletére, vetélkedőt rendez középiskolás csapatok számára a kupamenetelés történetéből. A vetélkedőre nyolc csapat nevezett, a Vörösmarty, a Teleki, a Comenius és a Gárdonyi középiskolákból, 3-3 fős csapatokkal. A rendezvényre a Sóstói stadionban kerül sor, a II. emeleti VIP szinten, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább...
 
Ifik: Kézilabda-bemutató a suliban Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 22.

ImageAz Alcoa FKC 14 utánpótlás-korú játékosa szerdán a László Gyula általános iskolába és gimnáziumba – edzőjük, Rezsnyák Csaba budapesti munkahelyére – látogatott, hogy a Challenge Day keretében kézilabda-bemutatót tartson. A lányok hatalmas sikert arattak, és nagyon kedves fogadtatásban részesültek az iskola tanulói és tanárai részéről.

Tovább...
 
Jótékonysági mérkőzést játszik a Fidesz csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 21.

ImageJótékonysági mérkőzést játszik egymással a Fidesz fiatal országgyűlési képviselőkből álló együttese, valamint a Városgondnokság csapata. A mérkőzésen pályára lépő játékosok a felajánlott pénzösszeget az elmúlt napok ítéletidejének székesfehérvári, Székely utcai károsultjainak támogatására szánják. A jótékonysági akcióhoz mindenki csatlakozhat, aki kilátogat a mérkőzésre. A meccs helye és ideje: Köfém Sportcsarnok Székesfehérvár, 14:15, a Vesta-Universum női futsal bajnoki döntő előtt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5787 - 5797 / 7420