Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Egy ponton múlott... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 21.

ImageKommentár nélkül: Atomerőmű SE – Albacomp 67-66 (26-15, 13-21, 5-19, 23-11) / ASE Sportcsarnok,V.: Hartyáni Zs., Cziffra Cs., Szilas Gy. (Benczur) / ASE: LaGrange 3/3, HORVÁTH Á. 21/9, Kiss Zs. -, CLARK 8, DILL 9/3 Cserék: Walker 10, Gulyás 8, Kovács Á. 8/6, Medve -. / Albacomp: SIMON B. 12/6, Hanga 4, Radovics 2, LEE 11/9, Farkas 5 Cserék: TOYA 23/9, Bódi 6, Keller 3.

 
Hazai pályán sem kegyelmezett a Sapa Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 21.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a bajnoki döntő második mérkőzését sem vette félvállról, és szép gólokat lőve nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. Ezzel összesítésben 2-0-ra vezetünk a négy győzelemig tartó párharcban. - A szokatlan időpont ellenére is mintegy 2000 szurkoló látogatott ki az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, hogy a helyszínen tekintse meg, amint a Sapa Fehérvár AV19 a bajnoki címért harcol a Dunaújvárosi Acélbikákkal. Jarmo Tolvanen csapatából hiányzott Vaszjunyin Artyom, akinek megszületett Alina nevű kislánya. A boldog apuka érthetően a családjára koncentrál ezekben a napokban.

Tovább...
 
"Én bízom bennük!" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 20.

ImageA vereség ellenére nem okoztak szurkolóiknak csalódást az Alcoa FKC játékosai, hiszen hatvan percen keresztül méltó partnerei voltak a világ jelenlegi egyik legerősebb csapatának, a Győri Audi ETO-nak. Mihály Attila vezetőedzőben az öröm és a bosszúság érzése együtt kavargott a mérkőzés után…

Tovább...
 
Magabiztos győzelem a bajnoki döntő első mérkőzésén Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 20.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 esélyeshez méltó játékot mutatott be Dunaújvárosban, és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a Dab.Docler ellen a bajnoki döntő első felvonásán. - A Sapa Fehérvár kitűnően kezdte a találkozót, már az első percben megszereztük a vezetést egy gyönyörű támadás végén. Palkovics a bal oldalról tökéletes ütemben centerezett, az érkező Ladányinak nem volt nehéz dolga a befejezéssel (0-1). Bő két perc múlva ismét megrezdült Sevela hálója.

Tovább...
 
Szuperrangadó: Atomerőmű SE - Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 19.

ImageÚjabb rangadót játszanak a héten az Albacomp kosárlabda csapatának sportolói. Az ellenfél ezúttal a Paks lesz. A mérkőzés időpontja: 2010. március 19. péntek, 18.00 (felnőtt), 15.30 (U20). A jegyeket ma délig lehet elővételben megvásárolni.

 
Présinger felépült, szombaton már játszik az NB II-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 19.

ImagePrésinger Ádám február elején, a Nyitra elleni mérkőzésen sérült meg, így az utolsó pillanatban lemaradt a törökországi edzőtáborról, s a felkészülés nagy részét különmunkával töltötte. A rehabilitációnak köszönhetően combhajlító izomhúzódása rendbejött, a játékos felépült és játékra kész. "Úgy érzem minden helyreállt, kész vagyok arra, hogy ismét játsszak. A Mester úgy döntött, hogy két mérkőzésen az NB II-ben kell pályára lépnem, hogy teljesen visszanyerjem a mérkőzés-ritmusom." - mondta a ma még Felcsúton edző hátvéd.

Tovább...
 
Figyelem és fegyelem Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 19.

ImageFiatal pályafutása eddigi gólokban legeredményesebb NBI-es felnőtt bajnokiját játszotta Németh Kriszta. Az Alcoa FKC 18 éves, junior válogatott kerettag átlövője négy akciógólt szerzett a Győri Audi ETO ellen, de a felnőttek meccsét megelőzően az ifjúságiaknál is játszott egy félidőt, mely során kulcsszerepet vállalt abban, hogy a fehérvári ifisták 20-12-re nyerték az első játékrészt.

Tovább...
 
Megyedöntő! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 19.

ImageAz OB I elődöntőjének másik ágán is eldőlt a továbbjutó kiléte: a DAB.Docler együttese kiejtette a Vasas Starst, így biztosította helyét a döntőben. A menetrend feszes: péntek este Dunaújvárosban már meg is kezdődik a négy győzelemig tartó finálé! - Az új évezred elején a magyar jégkorongozás legnagyobb presztizsű párharcává emelkedett a két fejér megyei fellegvár, a Volán és a Dunaújváros csatája. Rendszerint a bajnoki címért is e két együttes csatázott. Tavaly és tavalyelőtt azonban nem sikerült a döntőbe kerülnie az Acélbikáknak.

Tovább...
 
Ifik: Fantasztikus félidő! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageA szombatihoz hasonló forgatókönyv két nagy különbséggel: egyrészt ezúttal az ország legerősebb ificsapata volt az ellenfél, másrészt a happy-end elmaradt… Az Alcoa FKC fantasztikus játékkal kilencgólos vezetésre tett szert a Győri Audi ETO ellen, de a győriek a második félidőben fordítani tudtak, és egy góllal megnyerték a meccset.

Tovább...
 
dr. Mezey: Akár pozitív vereségként is felfoghatjuk a DVSC elleni mérkőzés eredményét Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 18.

Image"A Debrecen megérdemelte ezt a győzelmet. Az első gól után, ami elég korán esett, jól megszervezték a kapu-előterüket, akár 9-10 emberrel is védekeztek." - nyilatkozta honlapunkak a találkozót követően dr. Mezey György vezetőedző. - "Ezt a falat nem tudtuk áttörni. Egyre többen kapcsolódtak be a mezőnyjátékosaink közül a támadásokba, így óhatatlanul kinyíltunk, s ennek az eredménye lett a második gól."

Tovább...
 
Lépést tartottunk a bajnokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageAz Alcoa FKC az utolsó alapszakaszbeli hazai meccsén a Győri Audi ETO-t fogadta, és derekasan helytállva háromgólos vereséget szenvedett. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a bajnok negyedóra elteltével vette át a vezetést, amit ezt követően már nem is engedett ki a kezéből a lépést az ellenfelével a meccs végéig tartani tudó fehérváriakkal szemben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5919 - 5929 / 7417