Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Izgalmas mérkőzésen szép siker Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 17.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 öt védőt tudott csak csatába küldeni, de ilyen nehéz körülmények között is sikerült kétvállra fektetni a KAC-ot. A siker letéteményese a töretlen küzdőszellemünk volt, és olykor a szerencsével sem álltunk hadilábon. A találkozót megelőzően belázasodott Juha Alén és David Bornhammar, így mindössze öt védővel indult neki a mérkőzésnek a Sapa Fehérvár. A legelején vezetést szerezhetett volna a KAC, de Satosaari nagy bravúrral megőrizte a kapuját a góltól.

Tovább...
 
Novakovics is a Vidi játékosa! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 16.

ImageTovább erősödött a Videoton FC kerete: a klub – a későbbi vásárlás opciójával – fél évre szerződtette Milko Novakovicsot, a montenegrói FK Mogren 22 éves belső védőjét. A montenegrói utánpótlás-válogatott védőt két felkészülési mérkőzésen láthatták már a szurkolók a Videotonban. A szakmai stáb, azután döntött a leigazolásáról, hogy Novakovics kisebb sérülése rendbe jött.

 
Régióbajnok a 94-es csapatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 16.

ImageAz Adidas Országos Utánpótlás-bajnokság legidősebb korosztálya régiódöntőjének adott otthont a Köfém Sportcsarnok. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az 1994. január 1. után születetettek eredetileg hatcsapatosra tervezett – de a Szombathely távolmaradása után ötre fogyatkozott – megmérettetését az Alcoa FKC „A“ csapata veretenül nyerte.

Tovább...
 
Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése következik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 16.

ImageImmáron a rájátszás feladatait szem előtt tartva kemény fizikai felkészülésre használta a Sapa Fehérvár AV19 szakmai stábja a válogatott szünetet. A playoffig azonban még két fellépés vár a játékosokra, az első mindjárt hazai pályán, kedden este a Klagenfurt AC ellen. Az IIHF-szünet alatt a Sapa Fehérvár AV19 játékosait két részre osztotta a szakvezetés. Mialatt a sportolók egyik csoportja a magyar válogatottal gyakorolt, a többiek a klub edzésein jelent meg. A fehérvári csoport jópár kemény erőnléti edzésen vett részt.

Tovább...
 
Megkezdődött a Kodó Café U12-es nemzetközi jégkorong-torna Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 15.

ImageA zord időjárás ellenére a tornára meghívott csapatok szerencsésen megérkeztek városunkba, így semmi sem akadályozta meg a mérkőzések lejátszását. A Sapa Fehérvár AV19 fiataljai vegyes eredményekkel kezdték meg szereplésüket. Az első nap nyitómérkőzésén a vendéglátó Sapa Fehérvár AV19 és az osztrák Wiener Eislöwen csapatai mérkőztek meg, ahol a hazai előkészítősök meggyőző fölénnyel, 9-0-ás győzelmet arattak.

Tovább...
 
Knoch Viktornak Vancouverben az 500 lehet a nyerő szám Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 15.

ImageBár meglátása szerint a négy évvel ezelőtti helyzethez képest jóval erősebb lett a mezőny, Knoch Viktor bízik benne, hogy a torinói téli olimpián szerzett ötödik helyezése után a vancouveri ötkarikás játékokon is ott lesz a legjobbak között a rövid pályás gyorskorcsolyázóknál. A még mindig csak 20 éves versenyző - aki az Új Európa Alapítvány MOL tehetségtámogató programja segítségével készült fel az olimpiára – három távon áll rajthoz a Pacific Coliseumban, s úgy gondolja, hogy 500 méteren lehet képes a legjobb eredményre.

Tovább...
 
A csapat rendben megérkezett Törökországból Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 14.

ImageAz utolsó mérkőzését követően repülőgépre szállt a Vidi csapata, s hazautazott Törökországból. Antalyiából némi késéssel szállt fel az osztrák légitársaság járata, amelyet a fehérváriakon kívül több futballcsapat is választott. A nagyjából két és fél órás repülőút a szokásosnál kicsit zötyögősebb volt, a gép számos légörvényen haladt át, ám végül rendben landolt Schwechaton. A csapatra váró autóbusz hajnali két óra körül gördült be a Sóstói Stadion kapuján.

Tovább...
 
Albacomp - Pécsi VSK-Pannonpower 79-74 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 14.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Pécsi VSK-Pannonpower 79-74 / Albacomp - Pécsi VSK-Pannonpower 79-74 (17-16, 17-16, 17-20, 28-22)/ Székesfehérvár, 2400 néző / Játékvezetők: Cziffra, Bognár, Farkas / Albacomp: Simon 14, Hanga 8, Toya 2, Lee 19, Banks 6 Cs: Keller, Bódi 3, Farkas 7, Radovic 20/6 / PVSK: Lakatos 7, Ames 8, Chanak 17/9, Bojovic 9, Czigler 14 Cs: Ruják 4, Hosszú 7/3, Helmeczi, Eilingsfeld 8

 
Egyoldalú mérkőzés volt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 14.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 az elejétől a végéig uralta a fiatal magyar válogatott elleni mérkőzést, és végig vezetve magabiztos győzelmet aratott. - A mérkőzésen hamar nyilvánvalóvá vált a két csapat közötti gyorsaságbeli és technikai különbség, így már az első harmadban tetemes előnyre tett szert a Sapa Fehérvár AV19. A második játékrészben kissé alább hagyott a kék-fehérek koncentrációja, így némileg kiegyenlítettebb lett a találkozó.

Tovább...
 
6-0-ra nyert a Vidi a Sanfrecce Hiroshima ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videdoton FC   
2010. február 12.

ImageA beleki edzőtábor utolsó előtti mérkőzésén, 6-0-ra győzött a Videoton a Sanfrecce Hiroshima ellen. Az első félidőben Farkas II Balázs szerezte csapatunk egyetlen találatát, majd a fordulás után beindult a góltermelés: Nikolics kettőt vágott, és Ponczók, Vujovics, valamint Lencse is betalált a japánok kapujába. A dicsőséget némileg kisebbíti, hogy a japánok a második csapatukkal álltak ki ellenünk. Együttesünk a Tujvel - Lázár, Milanovic, Sifter, Fejes - Farkas II, Farkas I, Ponczók, Szakály - Nikolics, Sitku összeállításban kezdett.

Tovább...
 
Legyőztük az FTC-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 12.

ImageAz Alcoa FKC két értékes pontot szerzett az FTC vendéglátójaként, így lépéselőnnyel várhatja a soron következő „négypontos” összecsapásokat a Dunaújváros és a Siófok ellen. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a rendkívül izgalmas hajrában, 25-25 után felváltva estek a gólok, majd az utolsó percben Azari Fruzsina szélről talált Pastrovics Melinda kapujába, beállítva ezzel a 30-29-es végeredményt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6007 - 6017 / 7420