Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"Éreztük: ezen az estén itt nem nyerhet a Zágráb!" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 21.

ImageTalán soha nem volt még ennyire felszabadult hangulat és jókedv a Volán öltözőjében, mint a Zágráb elleni győzelem után. Ennek „szenvedő alanya” fiatal gólszerzőnk, Kóger Dániel volt, aki sehogy sem tudta elmondani gondolatait. - Amiben elsősorban Ladányi Balázs és Vas Márton akadályozták, lévén a rutinos rókák hol egy plédet dobtak a kamera előtt álló csatár fejére, hol a mikrofon mellett ütőt és villára felszúrt falatokat dugtak az orra alá, mondván: abba nyilatkozzon. Volt is minek örülni, hiszen csapatunk nagyszerű játékkal rukkolt elő, aminek fontos két pont lett a jutalma.

Tovább...
 
Fontos győzelem - remek játékkal Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 20.

ImageA Sapa Fehérvár végig irányította a játékot a közvetlen rivális, Medvescsak Zágráb ellen, és magabiztos győzelmet szerezve a horvátok elé került a tabellán. - A vasárnapi fiaskó után nagy becsvággyal lépett jégre a Sapa Fehérvár AV19, hogy hazai közönsége előtt visszatérhessen a pontszerés útjára. Remekül kezdődött a mérkőzés, Palkovics egymaga gondoskodott az oly fontos görcsoldó első gólról. A szélső minden útjába eső zágrábit kicselezve a kapuig menetelt, majd könnyedén kilőtte a hosszú oldalt (1-0).

Tovább...
 
Kiadtunk magunkból, amit bírtunk Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. január 20.

ImageHorváth Bernadett az Alcoa FKC egyik legjobbja volt a DVSC-Korvex elleni mérkőzésen. A fehérváriak junior válogatott beállójával – aki négy gólt szerzett, és a védekezésben is nagyon hasznos munkát végzett – a pénteki bajnokira vissza-, a Vác elleni meccsre előre tekintettünk…

Tovább...
 
A Vidi adja a legtöbb játékost az olimpiai válogatottba Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 20.

ImageAmint arról honlapunk már hírt adott, az Egervári Sándor által irányított olimpiai válogatott január végén, Törökországban edzőtáborozik. A kizárólag magyar csapatokban futballozó játékosokból rekrutált keret vasárnap utazik Antalyába, ahol a jövő szombatig edzőtáborozik majd. Egervári Sándor együttese - amely a második helyen áll U21-es Eb-selejtezőcsoportjában, s legközelebb március 3-án lép pályára a mögöttünk két pont hátránnyal a harmadik helyen álló Olaszország vendégeként - szerdán és pénteken edzőmeccset is játszik, a leendő ellenfelekkel még folynak az egyeztetések.

Tovább...
 
MJUS-Fortress Körmend - Albacomp 80-73 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 19.

ImageKommentár nélkül: MJUS-FORTRESS KÖRMEND-ALBACOMP 80-73 (32-22,15-17, 22-19, 11-15). Körmend 2500 néző, vezette: Hartyáni, Bognár, Farkas. / Körmend: Thomas 14/6, Fodor G. 5, Ferencz 14/6, Scott 24/6, Alekszejev 18. / Csere: Tóth G. 5, Kutasi, Trummer. / Albacomp: Simon 12/6, Lee 18/6, Toya 11/3, Bódi 7/3, Banks 13/3. / Csere: Radovics 4, Hanga 8/6, Farkas, Keller.

 
A Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE legújabb bajnoki eredményéről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 19.

ImageTovábbra is várat magára az első fehérvári győzelem a 2010-es esztendőben, legalábbis, ami az NB I-es férfi röplabda-bajnokság keresztjátékát illeti. – állapította meg honlapunknak Pecsuvácz Péter sajtóreferens abból kiindulva, hogy két azonos képességű együttes közül a jobban koncentráló, és ezáltal a helyzeteit hatékonyabban kihasználó csapat nyerte meg a sümegi találkozót.

Tovább...
 
A vereség sosem jó, de... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. január 19.

ImageBár a DVSC-Korvex – Alcoa FKC bajnoki végén kilencgólos hazai győzelmet mutatott az eredményjelző, a mérkőzés jelentős részében bíztató játékot mutattak a fehérváriak. Vezetőedzőjük, Sótonyi László is kiemelte ezeket az előre mutató jeleket, de egyúttal hangsúlyozta, hogy további „pluszok” kellenek, mert hiába párosul pozitívumokkal a vereség, azért pont nem jár…

Tovább...
 
Vérbeli rangadó következik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 19.

ImageA rájátszásért vívott harc egyre élesebb, és ebben a küzdelemben a Sapa Fehérvár AV19-nek közvetlen riválisa a kedden Székesfehérvárott vendégeskedő horvát Medvescsak Zágráb. Ízig-vérig négypontos mérkőzés következik! - Pénteken gyönyörű győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 Jesenicében, és bár a vasárnapi, klagenfurti fellépés már kevesebb sikerélményt tartogatott, a csapat szakmai stábja pontosan tudja, hogy mi is volt a probléma a KAC ellen.

Tovább...
 
Gól nélküli döntetlen a Vasas elleni edzőmeccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 18.

ImageA Videoton FC lejátszotta első idei olyan felkészülési mérkőzését, melyen az ellenfél szintén egy NBI-es csapat volt. A mérkőzés egészét figyelembe véve, nagy mezőnyfölényben játszottunk, és a kidolgozott helyzetek alapján akár több gólos győzelemmel is távozhattunk volna a Fáy utcából. Az első félidőben a Sebők – Lázár, Lipták, Milanovic, Présinger, Farkas, Polonkai, Nagy, Farkas II., Sitku, Gejnrih összeállítású csapat lépett pályára, és a 3. percben már gólt is szerezhetett volna a Vidi üzbég próbajátékosa.

Tovább...
 
Ifik: Nem tudtuk megállítani a Lokit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 18.

ImageA 4. forduló óta veretlen DVSC otthonában nyolcgólos vereséget szenvedett az Alcoa FKC ifjúsági csapata, és kétpontos hátrányba került a legjobb négy közé kerülésért folyó harcban. Pálfay Károly sajtóreferens szerint a fehérváriak legeredményesebb játékosa a kilencgólos Németh Kriszta volt.

Tovább...
 
A címvédő túl nagy falatnak bizonyult Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 18.

ImageAz idén még nyeretlen EBEL-címvédő Klagenfurt vasárnap este elképesztően harcos játékkal rukkolt elő, amelynek nem találta az ellenszerét az öt védővel csatába induló Sapa Fehérvár. Így végül igazolták a papírformát az osztrákok. - Mayy Viveiros csapata 2010-ben még nem nyert, így igencsak felerősödtek a kritikus hangok a KAC környezetében. A piros-fehérek a vasárnapi találkozóra kettőzött erővel készültek, hogy bizonyítsák a károgóknak: sokkal többre képesek, mint amit eddig mutattak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6073 - 6083 / 7417