Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
David Bornhammar a Sapa-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 20.

ImageNéhány napon belül megérkezik Székesfehérvárra David Bornhammar, a Sapa Fehérvár AV 19 új játékosa. A klub már le is igazolta a 28 éves svéd védőt, akit 2010 áprilisáig köti szerződése a csapathoz. A hátvéd 185 cm magas, 90 kg, s az előző szezont a Leksandnál töltötte, ahol 43 meccsen 6 gólt és 13 gólpasszt produkált. Korábban játszott a svéd – AIK, Skövde IK, Leksand - első és másodosztályon kívül a norvég – Stavanger - és a dán - Rodovre - bajnokságban, valamint a német - EV Weiden - másodosztályban is. A sportoló a hétvégi meccseken remélhetőleg már pályára is áll.

 
Kegyeleti futás és gyaloglás próba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageAz 1956-os forrdalaom és szabadságharc tiszteletére, valamint Kürthy Csaba testnevelő tanár emlékére kegyeleti utcai futás és gyaloglás próbát szerveznek a Halesz-parkban. A programra holnap, 15 órától kerül sor. Rendezője a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének Fejér Megyei Szervezete, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, valamint a Polgármesteri Hivatal Sportirodája.

Tovább...
 
MTK - Videoton 2-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 19.

ImageDöntetlen született a Hungária úton, a Videoton 2-2-re végzett az MTK vendégeként. Duplán roszul kezdődött a mérkőzés: kiderült, az MTK stadionjában alig van fény. Fényszórók nélkül kezdődött a meccs, sokáig az is kérdéses volt, végül be lehet-e majd fejezni. Végül, a 16. percre sikerült elhárítani a hibát, de addig bő öt percet várakoztak is a csapatok a fényre. A szünet az MTK-nak tett jót, igaz, Vidi helyzet után, de azonnal előnyhöz jutottak a fehér mezesek.

Tovább...
 
Gyurkó Fanni ismét bajnokságot nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA hétvégén Aggtelek közelében, Szögligeten rendezték a Magyar Köztársaság Nappali Egyéni Tájfutó Bajnokságát. Az év utolsó, de legrangosabb egyéni bajnokságán komoly székesfehérvári sikerek születtek. - kaptuk a hírt Vékony Andortól, aki elmondta: az ARAK-os tájfutók közül Gyurkó Fanni, folytatta ez évi jó szereplését, s magyar bajnokságot nyert a felnőtt nőknél. A junior férfiaknál Pápai Tamás a negyedik, szenioroknál pedig Pápai János az ötödik helyen végzett.

Tovább...
 
Szenzációs fordítás 1-5-ről! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a klub történetének egyik legemlékezetesebb találkozóját játszotta a Black Wings Linz ellen. Négy gólos hátrányról fordítottunk, majd a két pontot 25 (!) büntetőlövés után tartottuk itthon. Hihetetlen meccs volt! - Nem kezdõdött valami jól a találkozó, az elsõ helyzetét gólra váltotta a Linz. Gyors kontrát vezettek, amelynek végén Shearer volt eredményes (0-1). Nem sokáig örülhettek a vendégek, Mihály a középkezdés után elszaladt a jobb oldalon, és nagyszerû egyéni akció végén egynlített (1-1). A két gól között mindössze 12 másodperc telt el!

Tovább...
 
Vujovics is kezdő a "fakóban" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 18.

ImageNB II-es csapatunk ma Győrben vendégeskedik, az ETO tartalékcsapata ellen igyekszik feljebb lépni a tabellán. Varga István nincs könnyű helyzetben, a győri csapat ugyanis elhalasztotta az erre a hétvégére kisorsolt NB I-es bajnokiját, ezért a hírek szerint a csapat több alapjátékosa - Molnár, Dorogi, Jäckl, Copa, Csermely - pályára lép a Vidi ellen is. A Videoton FC II mestere a Tujvel - Rása, Radovics, Sifter, Fejes - Szabó, Kerékgyártó, Kovács T., Móri - Kocsis D., Vujovics kezdőcsapatot küldi pályára.

Tovább...
 
Két sorozat között Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 18.

ImageA törökországi túrával sikeres időszakot zárt le az Alcoa FKC, hiszen két hét alatt négy győztes mérkőzést vívott. A válogatott program miatti rövid szünet után aztán újabb fontos sorozat vár a fehérváriakra: jövő szerdától november 11-ig – azaz három hét alatt – hét tétmérkőzést játszanak. Kovács Angélával, a csapat jobbszélsőjével vissza- és előre tekintettünk…

Tovább...
 
Albacomp - Dombóvár KC 104-100 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Dombóvár KC 104-100 (32-22, 26-31, 23-21, 23-26) Székesfehérvár, 2300 néző Játékvezetők: Benczur, Király, Gorka Albacomp: Simon 23/9, Hanga 19, Radovic 28/3, Lee 21/9, Keller 2 Cs: Antal, Bódi 5/3, Bonner 6/6, Fodor Dombóvár: Legrange 25/6, Deák 2, Walker 22, Panta 14/6, Jones 26 Cs: Spencer, Szőke 11/3, Balogh, Csirke

 
Ismét az aktuális listavezető ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 18.

ImageSalzburgban jó teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19 csapata, ám pontot nem sikerült szerezni. Vasárnap, a tabella élén álló Linz ellen is szükség lesz a fiúk minden tudására ahhoz, hogy sikert lehessen elérni. "Salzburgban nem mindig elég a jó játék a győzelemhez" - kommentálta Énekes Lajos, pályaedző a pénteken történteket. "Az első harmadban többet volt a korong a hazaiaknál, de tulajdonképpen kiegyenlített volt a találkozó. A középső felvonásban egyértelműen mi voltunk a jobbak, külön örömteli volt, hogy hamar válaszoltunk a Red Bull második találatára."

Tovább...
 
Megjött a válogatott, itthon van Présinger! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 18.

ImageJóval több, mint ezer ember várta Ferihegyen a Rómán keresztül hazaérkező világbajnoki bronzérmes junior-válogatottat. A 2A terminál előcsarnoka kicsinek bizonyult, rengetegen vacogtak kint a szabad levegőn, türelmesen kivárva a gép félórás késését is. „Amikor indultak, hárman voltunk itt" - mondta az egyik szurkoló, aki, bár alkalmasint kritikának szánta a szavait, beletrafált a lényegbe: láttatta, hogy a magyar futball szurkolói mennyire kiéhezettek a sikerre, de azt is, Egervári Sándor csapata az elmúlt bő két hétben az ország kedvence lett.

Tovább...
 
Hosszú túra Salzburgba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 16.

ImageKedden remek játékkal győzte le a Villach csapatát a Sapa Fehérvár. Pénteken újabb idegenbeli próbatétel vár a mieinkre, a tabellán éppen mögöttünk álló Red Bull Salzburg otthonában. Jarmo Tolvanen vezetőedző - érthető módon - jó emlékeket őriz a hét eleji fellépésről. "A csapat jól teljesített, megmutattuk, hogy bárki ellen eséllyel vehetjük fel a küzdelmet ebben a ilgában. Eddig az idény során általában nem sikerült sok gólt szereznünk, így az öt találatunk mindenképpen előrelépésnek számít. Ráadásul az átlagosnál többször is alakítottun kki gólszerzési lehetőséget."

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6282 - 6292 / 7420