Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Délutáni edzőmeccs: mindenki pályára lép Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 15.

ImageMint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a ma délután 5 órakor kezdődő FCF I - FCF II edzőmérkőzésen mindenki lehetőséget kap, aki a két csapat keretébe tartozik. Egyedül a fiatal Máté János játszik majd "vissza", hiszen koránál fogva belefér még a tartalékcsapatba, de Mezey György hangsúlyozta, a játékos az első keret tagja. Mind az első, mind pedig a második csapat eltérő összeállításban lép pályára a két félidőben.

Tovább...
 
A tétmeccseket nem lehet modellezni Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 15.

ImageEgy új szezon kezdete mindig magában hordoz új terveket, ambíciókat, reményeket, de kérdéseket is. Ennek a szellemében beszélgettünk Sótonyi Lászlóval, az Alcoa FKC vezetőedzőjével az idény első edzését követően a felkészülésről, a fiatal játékosok szerepének változásáról és az átalakított keret esélyeiről.

Tovább...
 
Szerda: FCF I - FCF II Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 14.

ImageHolnap délután 5 órakor a teljes fehérvári gárda pályára lép majd az FC Fehérvár I - FC Fehérvár II felkészülési mérkőzésen a Sóstói Stadionban - tudtuk meg ma délután dr. Mezey Györgytől. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésre kilátogató szurkolók megnézhetik mind az első, mind pedig a tartalékcsapatban játszó összes játékost. Mint azt a sportigazgató elmondta, a szakmai vezetésnek is kiváló alkalom lesz a holnapi edzés arra, hogy összességében, egységében lássák a Fehérvár FC komplett játékosállományát.

Tovább...
 
Elkezdődött az idény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 14.

ImageA hétfő koradélutáni sajtótájékoztatóval és az azt követő edzéssel Székesfehérváron is kezdetét vette a 2009/2010-es női kézilabda-idény. Páfaly Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az első foglalkozásról az Alcoa FKC két új beállósa hiányozott: Rádl Tímea kedden fejezi be tanulmányait Spanyolországban, majd csütörtökön csatlakozik a csapathoz; Horváth Bernadett a junior válogatottal készül a közelgő EB-re.

Tovább...
 
Hegyi és Fekete hosszabbított az Alba Volánnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 14.

ImageHegyi Ádám és Fekete Dániel meghosszabbította szerződését az Alba Volán 19-nél. A kiváló csatárok ugyan máshonnan is ajánlatokat kaptak, ám senki sem tudta elcsábítani őket. Hegyi Ádám most két évre kötelezte el magát, Fekete Dániel pedig egy évet vállalt be.

 
Szombathelyre igazolt Lattenstein Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 13.

ImageFelbontotta szerződését - közös megegyezéssel - a Fehérvár FC-vel Lattenstein Norbert. A középpályás eddig kölcsönjátékosként focizott a Felcsút SE-ben, mostantól pedig a szombathelyi Haladásnál folytatja pályafutását.

 
Csúcstechnikájú videogólbíró-rendszer Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 13.

ImageAz Alba Volán jégcsarnokában a nyár folyamán nemcsak a hűtőrendszer újul meg teljesen, hanem egy Magyarországon egyedülálló, élvonalbeli műszaki megoldásokat felvonultató videogólbíró-rendszer is beszerelésre kerül. A múlt hét folyamán Székesfehérvárra látogatott Andreas Deetz, a videogólbíró-rendszert kifejlesztő cég képviselője, aki helyszíni szemlét tartott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Noha a létesítménybe belépve először azt hitte, megtréfálta a gépkocsija navigációs rendszere.

Tovább...
 
Javuló játék és legjobb 12 az ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 12.

Image9-12. helyen zárt az ANITA Hungária és a maXimumLIFE.hu női strandröplabda párosa a Gyenesdiáson rendezett országos bajnokság harmadik körében. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: a Molnár Hanna - Pintér Zsanett duó a főág első mérkőzésén papírforma vereséggel nyitott, hiszen az első helyen kiemelt kettőssel került szembe. A folytatásban a vigaszágon simán hozták a székesfehérvári MÁV Előre játékosai soros találkozójukat, amivel bejutottak a legjobb 12-be.

Tovább...
 
A székesfehérvári Dragonok hozták el az aranyat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 12.

ImageA székesfehérvári Dragon Aqua SE végzett az első helyen a szeniorok vegyes és férfi kategóriájában a Lágymányosi Öbölben megrendezett XIII. sárkányhajó klublegénység Európa-bajnokságon. A fehérvári egyesület szenior női csapatának tagjai sem szomorkodhatnak: ők az ezüstöt hozták el futamukban.

 
Játékosaink - civilben I. Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 12.

ImageA jégkorong-bajnokság nyári holt idénye lehetőséget ad arra, hogy a szigorú szakmai szempontok mellett egy kicsit lazítsunk, s az Alba Volán 19 csapatát „más szemmel”, ha úgy tetszik, civilben mutassuk be... A napokban az egyik országos napilap az Alba Volán 19 két játékosa, Kovács Csaba és Peterdi Imre magánéletébe engedett bepillantást nyerni. 86-szoros válogatott csatárunk ikreivel büszkélkedett, míg a frissen igazolt Peterdi klub- és házváltásáról mesélt.

Tovább...
 
Az igazolásoknál fontosabb az akarat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 11.

ImageA 2009/2010 szezon felkészülési időszaka előtti néhány napban a szabadság utolsó pillanatainak a kihasználása, valamint az új idényt megelőző izgatott várakozás jellemzi a játékosokat. Kristina Trishchukot is erről a két témáról kérdeztük; a Fehérép Alcoa FKC átlövője a tőle megszokott nyíltsággal osztotta meg velünk gondolatait…

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6524 - 6534 / 7420