Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Két meccs az egyben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 31.

ImageKét arcát mutatta az Alba Volán, hiszen a KAC már 2-0-ra is vezetett, de Kovács Csaba parádés két gólja, majd a hosszabbításban Palkovics találata a kék-fehérek csodálatos győzelmét eredményezte. - Nem más, mint a listavezető várt az Alba Volánra, így igen nehéz feladat előtt álltak a fiúk. Ennek megfelelő elszántsággal kezdték a találkozót, de a KAC is nagy fordulatszámon pörgött. Nagy iramú jégkorongot hoztak tehát az első percek, némi osztrák mezőnyfölénnyel.

Tovább...
 
Temesvár - a Final Four helyszíne Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 31.

ImageEldöntötte a Final Four helyszínét a CEBL: bár a székesfehérváriak is benyújtották pályázatukat a férfi kosárlabda Közép-európai Liga négyesdöntőjének lebonyolítására, a román Timisoara adta a legjobb ajánlatot, így a rendezés jogát ők kapták meg. A döntőt 2009. január 10-11-én tartják Temesváron, az elődöntők párosítása pedig csak később fog kiderülni. A döntőben részt vesznek: BCM Elba Timisoara (román), Kapfenberg Bulls (osztrák), Geofin Novy Jicin (cseh), Albacomp (magyar)

 
BB spanyol kupagyőztes Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2008. december 31.

Balogh Beatrix 2004 és 2008 között szerepelt a Fehérép Alcoa FKC (Cornexi Alcoa) színeiben. Nyáron a népszerű jobbszélső búcsút intett Székesfehérvárnak, és igent mondott a spanyol Mar Sagunt hívására. „BB” december közepén már be is gyűjtötte első trófeáját új csapatával: a Sagunt nagy meglepetésre megnyerte a Spanyol Kupát!

Tovább...
 
Albacomp - Komárno 114-82 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 31.

ImageAz Albacomp tegnap délután edzőmérkőzést játszott a Komárnó ellen. Fiaink most sem okoztak csalódást a rajongóknak: Albacomp - Komárno 114-82 (31-24, 24-18, 24-25, 35-15) Székesfehérvár, 1200 néző Játékvezetők: Tőzsér, Andó Albacomp: Simon 14/3, Hanga 19/3, Bell 22/3, Morrison 12, Radovic 17/6 Cs: Doyne 19/9, Góbi 2, Madár 3/3, Antal 4, Keller 2 Komárno: Gibson 9, Juraj 9, Lehman 4, Blagojevic 20, Majoros 15/3 Cs: Seman 14/9, Jurik, Barisic 7, Kablar 2, Maric 2

 
Kézilabda jótékony céllal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 31.

ImageA szépszámú ruha-, játék és tartós élelmiszeradomány mellett a góltermés is bőséges volt a Fehérép Alcoa FKC és a Podravka jótékonysági mérkőzésén. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Bár a meccs jelentős részében a hazaiak vezettek, a horvát bajnok a 4-0-ra megnyert utolsó öt perccel fordítani tudott, és 35-33-ra legyőzte a fehérváriakat. A mérkőzés bevételéből és meccshez kapcsolódó adománygyűjtéssel a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesületet támogatta a klub.

Tovább...
 
Nagy siker az évvégi torna Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2008. december 29.

ImageRemek hangulatú első nappal kezdődött a Videoton Oktatási Központban a hagyományos, immár IX. alkalommal megrendezett Dunatakarék-VBKE teremtorna. A várakozásnak megfelelően, szinte teljesen megtelt a csarnok, így szép számú néző figyelte a játékosokat – közöttük több, jelenleg is aktív profi futballistát. Természetesen az első játéknapra is jutott gálamérkőzés, amelyen a székesfehérvári rendőrök válogatottja legyőzte a szurkolókból verbuvált csapatot.

Tovább...
 
Kedden a listavezető érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 29.

ImageElmúlt két idegenbeli fellépésén két pontot szerzett az Alba Volán, az év utolsó mérkőzésén pedig hazai pályán folytathatja a pontgyűjtést. A rájátszásért vívott harc élesedik, a Klagenfurtot is le kellene győzni, hogy ne szakadjunk le. - Általános meglepetést keltett az Alba Volán győzelme Innsbruckban, ám a fúk nem tudtak győzelmi szériába kezdeni, a Graz 99ers ugyanis jobbnak bizonyult a kék-fehéreknél - egy hét alatt másodszor.

Tovább...
 
Szilveszteri Pezsgőfutás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 29.

ImageÓév-búcsúztató pezsgőfutást szervez december 31-én a Velencei-tavi Vízi Sportiskola Agárdon, a VVSI Sporttelepen. A versenyre bárki leadhatja előzetesen a jelentkezését. Az 5 és a 15 km-es versenyszámok győztesei érem és pezsgődíjazásban, a 2.-3. helyezettek pedig érem díjazásban részesülnek. Az 5 és a 15 km abszolút győztesei sült malacot is kapnak. Részletek alább.

Tovább...
 
Jótékonysági női kézilabda-mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 28.

ImageDecember 29-én jótékonysági mérkőzést játszik a Fehérép Alcoa FKC és az RK Podravka Vegeta a székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület javára. – kaptuk a Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az FKC és a horvát bajnok összecsapása 16 órakor kezdődik.

Tovább...
 
A kórházban is jártak focistáink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 28.

ImageA Fejér Megyei Gyermekotthon lakói után a Fejér Megyei Szent György Kórház Gyermekosztályának kis betegeit is ajándékokkal lepték meg a székesfehérvári focisták. Az FC Fehérvár csapatát Horváth Gábor, Németh Viktor, Mohl Dávid, Nagy Dániel és Bekő Balázs képviselte, akik személyes adományaikkal érkeztek. Felajánlásaikat a Fehérvár FC Kft és a Sport & Media Kft további összegekkel toldotta meg, így puttonyuk telis-tele volt meglepetésekkel…

 
Befejezték a karácsonyi pihenést a kosarasok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 27.

ImageEdzenek már az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. A fehérvári sportolók már ma délelőtt elkezdték a felkészülést a január 3-i bajnoki mérkőzésre, amikor a Dombóvár ellen lépnek pályára. Előtte persze még egy edzőmérkőzésre is sor kerül - december 30-án, 16 órától a Komárnó ellen.

 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6953 - 6963 / 7417