Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Alanen és Yli-Junnila távoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 23.

ImageAz Alba Volán SC Jégkorong-szakosztályának menedzsmentje és szakmai stábja alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy nem kínál szerződést az elmúlt egy hónapban próbajátékon szereplő Johannes Alanennek és Juhamatti Yli-Junnilának. A két finn támadó személyében remek embereket és magas játékintelligenciájú, technikás játékosokat ismerhetett meg az Alba Volán szakvezetése és szurkolótábora.

Tovább...
 
CROATIAN JUNIOR BADMINTON U-19 Horvátország Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 22.

ImageEgyetlen versenyző képviselte az ALBATOLL SE-t hétvégén, a horvátországi Umagban. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bánhegyi Gábor, aki elmondta: a gyönyörű tengerparti városban tartották a junior európa verseny horvát fordulóját, amelyen Letsch Péter EB CIRCUIT versenyen fiú egyesben indult, és a legjobb tizenhat közé jutott.

Tovább...
 
Remek meccs volt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 22.

ImageAz Alba Volán egy igazán közönségszórakoztató találkozón magabiztosan fektette két vállra az EBEL sereghajtóját, az Olimpija Ljubljanát. Ezzel megszilárdítottuk helyünket a mezőny első felében. - Az Olimpija Ljubljana az előző szezonban döntőt játszott az EBEL-ben, ám idén pocsékul rajtoltak. Egyértlműen azzal a szándékkal érkeztek Székesfehérvárra, hogy megkezdjék a felzárkózást a tabellán. Ám ehhez természetesen az Alba Volánnak is volt egy-két szava...

Tovább...
 
A Debrecen jutott a negyeddöntőbe Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 22.

ImageNem sikerült megőrizni a Székesfehérváron szerzett egygólos előnyt, a Debrecen Komlósi fejesgóljával bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A Vidi jól, bátran kezdett, de az első negyedóra után a Loki átvette a játék irányítását. A hazai csapat több helyzetet dolgozott ki, különösen a kontrák voltak veszélyesek.

Tovább...
 
Banham, Yarema, Zupancic Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 21.

ImageNem vehetjük félvállról ma esti ellenfelünket, az EBEL-ben utolsó helyezett Olimpija Ljubljanát, már csak azért sem, mert a listavezető Jesenicét például 5-2-re legyőzték, s bizony veszélyes csatárokkal rendelkeznek. - Az Olimpija Ljubljana ebben az évben ugyan nem szerepel valami fényesen, 13 mérkőzésen kétszer győztek – a Jesenice ellen 5-2-re, a Villach ellen 2-1-re -, tízszer kikaptak, egyszer pedig hosszabbításban szenvedtek vereséget – a Linz 3-2-re győzött büntetőkkel Lubjlanában, de több játékosuk is veszélyes a kapu előtt.

Tovább...
 
Agárd-Gárdony Rögbi: lányokkal megerősítve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 21.

Image„Először indultak el lányaink az U12 mini és az U14 kölyökcsapatunk mellett szombaton, a Kecskeméten megrendezett Országos Diákolimpia Őszi Területi Döntőjén.” – újságolta szerkesztőségünknek Vida-Szűcs Lajos, aki elmondta: A két fiúcsapat felkészülését sok vész nehezítette, sorban hullottak ki a játékosok.

Tovább...
 
Megtört a jég: győzelem büntetőkkel Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 20.

ImageAz Alba Volán bár hátrányba került, hamar fordított Grazban. Ám a hajrában egyenlítettek a hazaiak, de a büntetőlövéseknél végre nekünk kedvezett a szerencse, így két ponttal térhetünk haza. - Erősen kezdett a hazai gárda, hamar meg is szerezték a vezetést. Tony Iob lövése még kijött Szuperről, ám a kipattanót Riddle értékesíteni tudta - alig három perccel a kezdés után. (1-0)

Tovább...
 
FC Fehérvár II - Balatonlelle 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 20.

ImageAz FC Fehérvár II vasárnap délután hazai pályán fogadta a Balatonlelle együttesét. NB III-as csapatunknak nem sikerült jól a találkozó, ugyanis Bekő Balázs fiai 1-0-ás vereséget szenvedtek. A Vidi második csapatának edzője így foglalta össze a mérkőzést: "Bár végigtámadtuk a találkozót, sajnos kikaptunk egy buta góllal, amit a Balatonlelle az első félidőben szerzett. A második játékrészben szinte át sem lépték a felezővonalat, sőt emberelőnybe is kerültünk, de sajnos hiába uraltuk a mérkőzést, nem sikerült nyernünk…"

 
Olimpikon Party Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2008. október 19.

ImageRendhagyó estét tölthettek együtt a meghívott vendégek és a pekingi játékok olimpikonjai a tiszteletükre rendezett MOL Olimpikon Partyn. Az ünnepélynek a Szépművészeti Múzeum adott otthont, ahol a sportolók felidézték Peking legemlékezetesebb pillanatait, s így egy rövid időre azok is részesei lehettek az olimpiai hangulatnak, akik csak itthonról izgulhatták végig a versenyeket.

Tovább...
 
Jelentkezz a Fejér Megyei Terelabdatornára! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 19.

ImageA Fejér Megyei Kosárlabdázók Szövetsége hagyományteremtő szándékkal meghirdeti a Fejér Megyei Teremlabdatornákat. – kaptuk a hírt Botos Pétertől - A streetball alapokra épített - egy palánkra játszott, 3-3 elleni küzdelem – játékkal a szervezők lehetőséget kívánnak teremteni a kosárlabdát és\vagy a streetballt szerető, sportolni, mozogni kívánó sportbarátoknak. A verseny során négy palánk alatt pattoghat a labda, és mutathatják meg a játékosok kosárlabda tudásukat. A felhívásra 4-6 fős csapatok jelentkezését várják.

Tovább...
 
Vereség Zalaegerszegen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 19.

Image2-0-ás vereséget szenvedett csapatunk a bajnokság 11. fordulójában a ZTE otthonában. A hazaiak első góljukat a 21. percben szerezték, a végeredményt Waltner állította be a 90. percben büntetőből. A fehérváriak a 61. perctől emberhátrányban játszottak, miután a játékvezető második sárga lapját mutatta fel Vujovicnak (képünkön). Csapatunk 10 emberrel is próbálkozott, küzdött, de ezúttal nem sikerült gólt szerezni. Folytatás kedden a Magyar Kupa visszavágón Debrecenben.

 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7107 - 7117 / 7417