Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétvégén áramszünetre kell számítani a Szent Gellért utcában és a Gellért soron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 20.
Két helyszínen kell áramszünetre számítani az E.ON tájékoztatása szerint április 20-án, szombaton, valamint április 21-én, vasárnap. Kérik a lakosság megértését és türelmét!
Tovább...
 
A héten több utcában és garázs soron is áramszünetre lehet számítani Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint április 15-e, hétfő és április 19-e, péntek között áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több utcájában. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Közösen a sportkultúra fejlődéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2024. április 11.
Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem fenntartója, a KJE Fenntartó Zrt. és a Prémium Média & Sport Management Zrt. Székesfehérváron. A felek ezentúl közösen segítik a sportkultúra fejlődését. Az együttműködési megállapodást a KJE Fenntartó Zrt. részéről Mits Gergely vezérigazgató, a Prémium Média & Sport Management Zrt. részéről pedig Boda Gábor vezérigazgató látta el kézjegyével.
Tovább...
 
Kedden, szerdán és pénteken is áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 08.
Az E.ON tájékoztatása szerint április 9-én, 10-én és 12-én, kedden, szerdán és pénteken áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Útzár ma estétől holnap reggelig a Borszéki utcai, majd a Szalontai utcai vasúti átjáróban! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 03.
A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint vasúti munkálatokhoz kapcsolódóan ma, 2024. április 3-án 20.00 órától április 4-én, csütörtökön hajnali 00.30 óráig a Borszéki utcai vasúti útátjáróban, majd április 4-én, csütörtökön 00.30 órától reggel 05.00 óráig a Szalontai utcai vasúti átjáróban vezetnek be teljes útzárat!
Tovább...
 
Csütörtökön áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 02.
Az E.ON tájékoztatása szerint április 4-én, csütörtökön áramszünetre kell számítani Székesfehérváron. Az érintett utcákban kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Április 2-től életbe lépnek a buszmenetrendi bővítések! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 27.
A korábban elfogadott és közzétett tervezet alapján április 2-ától lépnek életbe a helyi közösségi közlekedés hálózatának bővítései. A részletekre dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán hívta fel a figyelmet. A város honlapján egy menetrendi tervező is segíti az utazókat, hogy saját úti céljaikhoz a legoptimálisabb járatpárosításokat kikeressék és összeállítsák.
Tovább...
 
Hétfőtől csütörtökig több utcában is áramszünet lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. március 24.
Az E.ON tájékoztatása szerint március 25-én, 26-án, valamint 27-én és 28-án, hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kezdődik a végleges körforgalom kialakítása a Pozsonyi-Zsolnai-Pöstyéni utcák csomópontjában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 21.
Napokon belül elkezdődik a végleges körforgalom kialakítása a Pozsonyi-Zsolnai-Pöstyéni utcák találkozásánál, az Öreghegyen. Minden ágon lesznek zebrák és megújul a közvilágítás is, ami jóval biztonságosabbá teszi a közlekedést. A beruházás május végéig készül el.
Tovább...
 
Kedden, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 18.
Az E.ON tájékoztatása szerint március 19-én, 20-án és 21-én, kedden, szerdán és csütörtökön áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Március 15-én is a megszokott rendben végzi a hulladékszállítást a DEPÓNIA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. március 14.
A március 15-i, pénteki napon is a megszokott rendben végzi a lakossági hulladékszállítást a DEPÓNIA Nonprofit Kft. A személyes ügyfélszolgálatok, valamint a csalai hulladékudvar azonban zárva tartanak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 2092