Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Közbiztonsági referenseket képezek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. május 17.

Image Tegnap tartotta a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség a közbiztonsági referensek képzését Székesfehérváron. A közbiztonsági referenseket az adott település katasztrófavédelmi veszélyességi osztályának besorolása függvényében a polgármester jelöli ki, kiemelt feladata a katasztrófák elleni védekezésre való felkészülési, védekezési, helyreállítási szakmai feladatokban történő közreműködés.

Tovább...
 
Nekiesett volt sógorának Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 16.

Image Garázdaság és zaklatás miatt indult büntetőeljárás egy 45 éves férfi ellen, aki az utóbbi napokban üzenetekkel és e-mailekkel zaklatta volt feleségét, majd amikor ezt kedden délután a nő háza előtt számon kérte rajta az asszony bátyja, a volt férj megverte egykori sógorát.

Tovább...
 
Győri szurkolók rabolták ki a vidistákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 15.

Image Rablás miatt indult büntetőeljárás öt győri focidrukkerrel szemben, akik a vasárnapi Videoton FC – Győri ETO labdarugó-mérkőzés után megtámadtak három fehérvári fiatalembert, akiktől elvették Vidi sáljaikat. Az elkövetőkre a bejelentést követő néhány percben a nyomozók találtak rá.

Tovább...
 
Megelőzéssel a károk ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. május 10.

Image A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság feladatszabásának megfelelően megkezdődött a települések belterületi felszíni vízelvezető rendszerének felülvizsgálata Fejér megyében. Az előre kidolgozott ütemterv szerint a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a helyszíni bejárásokat a vízügyi igazgatóság és az adott település önkormányzatának bevonásával folytatja le. Az ellenőrzés első állomása Előszállás volt.

Tovább...
 
Tetőt bontotta, őrizetbe vették Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 10.

Image Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves ercsi férfi ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. - Ercsi, Vízvári utcából érkezett tegnap délután jelzés arról, hogy egy férfi az egyik utcában lévő ház tetőszerkezetét megbontotta, de amikor cselekménye közben tetten érték a közelben lakók, a leszedett 30 000 Ft-ot érő alumíniumot, valamint a kabátját letette az egyik ház hátsó udvarán, majd elszaladt.

Tovább...
 
Gyakorlat a Nemes Nagy Ágnes Kollégiumban Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. május 10.

Image 2012. május 7-8-9-én parancsnoki ellenőrző gyakorlatot tartott a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. A feltételezett szituáció szerint a székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium hetedik emeletén az egyik szoba kigyulladt, és a lángok a fölötte lévő szintre is átterjedtek. A bejelentő elmondása alapján a kollégium lakói elhagyták az épületet, ám egy dolgozót nem találnak, ő az épületben rekedt.

Tovább...
 
Magával vitte a rendőrségre az aknavető gránátot Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 27.

Azt gondolta, nagyobb biztonságban lesz a rendőrségen, mint a határban az a szovjet aknavető gránát, amit megtalálója letett egy zacskóban a Bicskei Rendőrkapitányság bejárata előtt. A lövedékről kiderült, hogy éles gyújtó szerkezetű…

Tovább...
 
Betörés-sorozat elkövetőjét fogták el Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 25.

Image Az utóbbi 3-4 hétben Székesfehérvár, Felsőváros térségében megszaporodtak a családi ház betörések. A betörések jellemzően éjszaka történtek, miközben az ingatlan tulajdonosai a házban aludtak. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói kiemelten kezelték a sorozat megszakítását, illetve az elkövető elfogását. Végül, az utolsó ismertté vált helyszínen felvett szagnyom alapján Keri, a négyéves nyomkövető kutya segítségével elfogták a bűncselekmény sorozat elkövetőjét…

Tovább...
 
Teherautó hajtott árokba Székesfehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. április 24.

Image Közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári tűzoltó egységeit és a Fejér megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot tegnap délelőtt. Székesfehérvár határában a Szabadbattyán irányából érkező, pótkocsis Mercedes teherautó vezetője a 7-es főút felől akart ráhajtani a 7-es és a 8-as főút várost elkerülő, közös szakaszára. A babakocsi alkatrészeket szállító teherautó még a felhajtón jobbra letért az útról és az árokba hajtott. A jármű kis mértékben megdőlt, a pótkocsi az útra lógott, forgalmi akadályt képezett.

Tovább...
 
Kábítószer-fogyasztó kerékpártolvajok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 20.

Image Két legyet egy csapásra, így is fogalmazhatnánk a fehérvári rendőrök egyik tegnapi elfogása kapcsán. Ugyanis egy kerékpárlopási ügyben elfogott és előállított csapat tagjairól a rendőri intézkedés során kiderült, a lopáson túl kábítószer-fogyasztással is gyanúsíthatók. A nyomozók így mind a két ügyben megindították a büntetőeljárást, a gyanúsítottakat kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább...
 
Robbanószerkezetek Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 19.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére tegnap, délelőtt negyed tizenkettő körül érkezett a bejelentés arról, hogy Seregélyesen a Fő utcában található egyik lakatlan ház udvarán feltehetően II. világháborús robbanószerkezetet találtak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1233 - 1243 / 2091