Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Azonosították a Dunában talált halottat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 19.

Image Vasárnap kora délután egy rácalmási halász arról értesítette a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy a Duna jobb partján a 1585,5 folyamkilométernél a vízben egy bokorra fennakadt férfi holttestet talált. A test az elsődleges megállapítások szerint egy hete lehetett a vízben. Idegenkezűségre utaló körülményt nem talált a szemlebizottság. A férfi halálát vélhetően fulladás okozta, de ennek megállapítása a kirendelt szakértő feladata lesz.

Tovább...
 
Jelzőtábla tövében helyezte el a kábítószert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 16.

Image Az egyik dunaújvárosi cég telephelyének kijáratával szemközti parkolóban az ott lévő közúti jelzőtábla tövében volt annak a kis gömböcskének az átadási helye, amiben – mint később kiderült – marihuána volt. Egy ismeretlen férfi helyezte azt el ott, amit nem sokkal később a gyár egyik dolgozója vett magához. Pechére azonban ekkor már a dunaújvárosi rendőrök is ott voltak, akik előtte a közelben rejtőztek el, tekintve, hogy a cég biztonsági őre bejelentést tett az eldugott kis csomagról.

Tovább...
 
Rendőrnő fogta el a késes rablót Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 13.

Image Bicskával a kezében akart kirabolni tegnap este egy kisboltot egy 53 éves fehérvári férfi. Az üzletből azonban pénz nélkül távozott, mert az eladó a pultról felkapott egy kenyérvágó kést, illetve a bolt bejáratánál megjelent egy vásárló, így megijedt. A bejelentést követően még egy óra sem telt el, amikor a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egyik járőrvezető hölgye járőrtársával együtt elfogta.

Tovább...
 
Aknából mentettek ki egy lovat Baracson Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. április 12.

Image Egy aknába esett ló mentéséhez kérték a katasztrófavédelem dunaújvárosi hivatásos tűzoltó egységeinek segítségét. Baracson, a Széchenyi utcai családi ház udvarán a ló egy használaton kívüli hidrofor aknába zuhant. Az állat a körülbelül másfél négyzetméter alapterületű és 2,5 méter mély aknából önerejéből nem tudott kijönni. A közel három órán át tartó mentés során egy kombinált erőgép rézsűt ásott a földbe az akna betonfalához, amelyet végül a tűzoltók áttörtek, így sikerült hevederekkel, állatorvosi felügyelettel kiemelni a mintegy 500 kilogramm súlyú állatot. A ló kimerült, de komolyabb baja nem esett.

 
Őrangyalok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 12.

Image Egyedülálló filmbemutatóra került sor tegnap a Dunaújvárosi Főiskolán. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai ugyanis a társhatóságok bevonásával egy olyan baleset-megelőzési filmet forgattak le, mely onnantól kezdve, hogy fiatal lányok buliznak és drog illetve alkohol fogyasztását követően beülnek az autóba, és balesetet okoznak - amelyben egy fiatal lány meghal, míg egy másik lebénul – egészen odáig végigviszi a történetet, hogy a két lány tettének következményeként börtönbe kerül. A helyi televízió segítségével elkészült majd egy órás sokkoló filmet ma több, mint száz dunaújvárosi középiskolás diák nézte végig, amit az ő bevonásukkal egy interaktív fórum követett a film alapjául szolgáló témában.

Tovább...
 
Továbbképzés a speciális vasúti ismeretekről Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. április 11.

Image A speciális vasúti ismeretekről szervezett elméleti és gyakorlati továbbképzést az ország 12 pontján a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a MÁV-Trakció Zrt. a katasztrófavédelem tűzoltást és műszaki mentést irányító állománya részére. Fejér megyében a három napos továbbképzésre a MÁV Székesfehérvári Gépészeti Telephelyén került sor a múlt héten, amelyen a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője, a katasztrófavédelmi kirendeltségek tűzoltósági felügyelői, a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok szolgálatparancsnokai és az önkormányzati tűzoltóságok rajparancsnokai vettek részt.

Tovább...
 
Előzetesben az emberölésekkel gyanúsított kulcsi férfi Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 10.

Image A Székesfehérvári Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 23 éves kulcsi H.Cs.J.-t, akit a Kulcson történt négy emberöléssel, valamint három emberölés kísérletével gyanúsítanak a fejér megyei nyomozók.

Tovább...
 
Halálos baleset Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. április 03.

Image Tegnap délelőtt közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit. Székesfehérváron, a Budai úton egy Skoda Forman személygépkocsi és egy rakomány nélküli MAN kamion ütközött érintőlegesen. A Skoda letért az útról és az elejével egy beton talapzatnak ütközött. A személygépkocsiban hárman ültek. A sofőr mellett ülő nőt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Az autóban hátul utazó nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 
Viharban mentettek a gárdonyi vízi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 03.

Image Megvolt az idei szezon első vízből mentése a Velencei-tavon. A gárdonyi vízirendőrök a legutóbbi viharban egy eltörött árbocú, irányíthatatlanná vált vitorlást vontattak partra annak személyzetével együtt.

Tovább...
 
Fegyverhasználat Etyeken Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 27.

Image Egy agresszív, ittas férfiről érkezett bejelentés a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére. A bejelentés szerint a férfi Etyek, Honvéd utcában lévő háza előtt egy bottal a kezében fenyegette családját, akik ezt követően átmenekültek szomszédjukhoz.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 27.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság áprilisi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1244 - 1254 / 2091