Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kirabolták a pénzintézetet, a felvétel alapján keresik őket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 06.

Image Székesfehérvár belvárosában pénteken délután fegyveres rablás történt. Két ismeretlen férfi ment be március 02-án 15 óra 27 perckor arcát sállal eltakarva, fején fekete sapkában a Táncsics utcában található pénzintézetbe, ahol egyikük fegyvert fogva a benn lévő alkalmazottakra arra szólította fel őket, hogy a bankban lévő készpénzt átadják nekik. Miután a pénzt magukhoz vették, gyalogosan távoztak a helyszínről. A bűncselekmény során senki nem sérült meg, az elkövetők a fegyvert nem használták.

Tovább...
 
Súlyosan megsérült egy férfi kerti égetés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. március 05.

Image A hétvégén Sárosdra riasztották a katasztrófavédelem sárbogárdi hivatásos tűzoltó egységeit. A Zalka Máté utcában egy férfi kerti égetés közben másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A tűzoltók kiérkezésekor a családi ház udvarán körülbelül fél hektáron égett a száraz aljnövényzet, a lángok terjedését kéziszerszámokkal fékezték meg. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Folyamatosan javítja a kátyúkat a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. március 01.

Image Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a Városgondnokság megbízásából Székesfehérvár útjain, hogy eltüntessék a kátyúkat. Idén kevesebb a munka és valamivel kevesebb a kátyú a városban, mint a korábbi években. Ennek oka többek között, hogy rövid ideig volt igazán hideg - mondta Tímár Tibor Székesfehérvár Városgondnokság útellenőrzési vezetője.

Tovább...
 
Miniszteri elismerés a Bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. február 28.

Image A Bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából rangos elismerést vett át a napokban a Gárdonyi Rendőrkapitányság zászlósa. Galgóczy Ildikó rendőr zászlós eddigi áldozatvédelmi tevékenységéért részesült a belügyminiszteri elismerésben. Az Európa Tanács 1990. február 22-én tette közzé a bűncselekmények áldozatainak chartáját. E nap azóta a bűncselekmények áldozatainak napja, melyet 1993-tól Magyarországon is megtartanak…

Tovább...
 
A Tűzoltóság hétvégi összefoglalója Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. február 27.

Image 2012. február 24., péntek 7:00 óra és február 27., hétfő 7:00 óra között Fejér megye területén összesen 35 alkalommal riasztották a tűzoltókat. Ezek közül 19 tűzeset, 10 műszaki mentés volt, 5 eset téves jelzésnek, 1 pedig szándékosan megtévesztő jelzésnek bizonyult.

Tovább...
 
Fehérvári rendőrök sűrű napja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. február 24.

Image Egy folyamatos bűnügyben lakásáról állítottak elő a fehérvári járőrök tegnap hajnalban egy 29 és egy 34 éves várpalotai férfit, akik közül az idősebbiket tanúként, míg a fiatalabbikat gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, akit bűnügyi őrizetbe is vettek.

Tovább...
 
Lopás engedéllyel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. február 22.

Image Lopás miatt indult büntetőeljárás két huszonéves ercsi fiatalemberrel szemben, akik egy körbekerített telekről próbáltak vasszerkezeteket eltulajdonítani, azonban pechjükre tetten érték őket. Kihallgatásuk során azt állították, engedélyt kaptak a vasak elszállítására…

Tovább...
 
All in Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. február 22.

Image Tiltott szerencsejáték szervezése miatt fogtak el pár nappal ezelőtt a bicskei rendőrök egy 30 éves fehérvári férfit, aki az általa üzemeltetett egyik csákvári vendéglátóhelységben pókert szervezett. Az egyenruhás rendőrök és a civil nyomozók az éjszakai szórakozóhelyek ellenőrzése során fülelték le a texas holdemet játszó társaságot. Így még a játék vége előtt kénytelen volt mindenki mindent betolni…

Tovább...
 
A szén-monoxid (CO) veszélyei Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság   
2012. február 21.

Image Hogyan alakulhat ki veszélyes helyzet? - A szén-monoxid szénvegyületek tökéletlen égése során képződik, főleg belsőégésű motorokban, és földgáz égetése során a cirkókban, kazánokban, átfolyós vízmelegítőkben folyamatosan képződik. Üzemanyagnak is használható, levegővel jellegzetes kék lánggal ég.

Tovább...
 
A kémények veszélyeiről Nyomtatás E-mail
Írta: László Ákos tű. főhadnagy   
2012. február 20.

Image A fűtési szezon kezdetén mindig felhívjuk a figyelmet a gázkazánok kéményeinek karbantartására és a szén-monoxid-mérgezés veszélyeire, most azonban a fatüzeléshez falazott kémények karbantartásának fontosságára emlékeztetjük Önöket.

Tovább...
 
Halálos lakástűz Lepsényben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. február 20.

Image Kigyulladt egy családi ház tegnap este Lepsényben. Az Arany János utcai épület egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek. A katasztrófavédelem tűzoltó egységeinek kiérkezése előtt a házban rekedt férfit a rendőrök kihozták, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni. A tüzet a polgárdi önkormányzati és a siófoki hivatásos tűzoltók oltották el. A tűz keletkezésének okait, körülményeit a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja.

 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1266 - 1276 / 2094