Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Fehérvári járőrök 24 órája... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 16.

Image Autófeltörés, garázdaság, bolti lopás, zaklatás és néhány biztonsági intézkedés. Ezúttal sem volt eseménytelen a fehérvári járőrök elmúlt 24 órás szolgálata…

Tovább...
 
Lezárt utak Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 16.

Image Hófúvások nehezítik a közlekedést Fejér megyében. A Zámolyt Székesfehérvárral összekötő 8123-as utat, valamint Alcsútdoboz és Etyek között a 8106-os utat és Bicske Csákvár között a 8126-os utat lezárták. Szerdán délutántól az időjárással összefüggésben, a hóesés és a viharossá fokozódó szél miatti hófúvásos útszakaszokon elakadt, illetve árokba csúszott járművek miatt összesen 20 esetben riasztották a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit Fejér megyében.

Tovább...
 
Influenza - helyzetkép Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 16.

Image A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve illetékességi területén működő influenza figyelőszolgálat adatai alapján, a megye területén, 2012. 06. hetében, az elvégzett becslés szerint 522 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 53,5 %-al több mint az előző héten. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei morbiditás 129,0 %000 volt.

Tovább...
 
Fellökte és továbbhajtott... a rendőrség a lakosság segítségét kéri! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 15.

Image A Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy január végén történt baleset kapcsán kéri a lakosság segítségét. 2012. 01. 23-án 20 óra 30 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen tip. világos színű tehergépkocsival közlekedett Enying belterületén, a Vasút utcában, a Malom utca felől a Széchenyi út irányába. Haladása során az ismeretlen járművezető figyelmetlensége miatt a járműve baloldali elejével fellökte a vele szemben, az úttest szélén haladó és lámpával világító gyalogost, aki az ütközés hatására az úttest melletti füves részre eset.

Tovább...
 
Már nincs szmogriadó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. február 15.

Image Már nincs érvényben a szmogriadó Székesfehérváron, mert határérték alá süllyedt a szálló por átlagkoncentrációja. A Levegőtisztaság-védelmi Vizsgálólaboratórium tájékoztatása szerint a PM10 szállópor 24 órás átlagkoncentrációja a tájékoztatási küszöbérték (75 µg/m3) alá csökkent.

Tovább...
 
Ülés miatt ülés? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 14.

Image Egy autóbontón keresztül talált rá gépkocsijából kilopott autósüléseire egy magyar származású német férfi, aki pótolni szerette volna a hétüléses családi minibuszából pár napja Budapesten ellopott három ülést. A világhálón kezdett el autósüléseket keresgélni, amikor egy autóbontós tuti tippet adott neki, miszerint az üléseket - a megadott színben és méretben - Fehérváron keressen, s kapott egy telefonszámot is. A sértett nem volt rest a rendőrök segítségét kérni, így az eladóhoz már az egyenruhásokkal együtt érkezett…

Tovább...
 
Fagyos ház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 13.

Image Újabb életeket mentettek a székesfehérvári rendőrkapitányság járőrei a hétvégén a mentőszolgálat közreműködésével. Sajnálatos módon a hideg miatt azonban ennek a hétvégének is volt halálos áldozata…

Tovább...
 
Hó-fal okozta a gázolaj-tolvajok vesztét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 10.

Image Lopott gázolajjal teli kannákkal az autóban rendszám és jogosítvány nélkül menekült kilométereken keresztül a rendőrök elől egy háromfős társaság az éjszaka. Vesztükre azonban gépkocsijuk egy magas hó-falban elakadt, így gyalogosan menekültek tovább. A trió egyik tagja futás közben a nagy hóban elesett, így őt sikerült elfognia a rendőröknek. Két társát ma délelőtt állították elő lakcímükről.

Tovább...
 
A gépjárművekre nem vezetnek be korlátozást! Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. február 10.

Image Immár a szmogriadó riasztási fokozatát rendelte el Székesfehérvár polgármestere, ami ma reggel hat órától lépett életbe. Az eddigiektől eltérően azonban a gépjárművek közlekedésére vonatkozóan nem vezetnek be korlátozást Székesfehérváron.

Tovább...
 
Egyre több az influenzás megbetegedés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 09.

ImageA megye területén, 2012. 05. hetében, az influenza figyelőszolgálat adatai alapján végzett becslés szerint 340 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 25,5 %-al több, mint az előző héten. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei morbiditás 84,1 %000 volt.

Tovább...
 
Szmogriadó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. február 09.

ImageA szállópor magas koncentrációja miatt a szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelte el Székesfehérváron a város polgármestere. Az embereket arra kérik, hogy ne égessenek nyílt téren, korlátozzanak minden egyéb, légszennyező tevékenységet és keveset tartózkodjanak a szabad levegőn.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1277 - 1287 / 2092