Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Halálos baleset a 7-es főúton, teljes útzár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 16.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma reggel a 7-es főúton Szabadbattyánnál. A főutat a rendőrök teljes szélességben lezárták.

Tovább...
 
Két óra alatt elfogták a fegyveres rablót Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 14.

ImageKét hónap alatt másodszor raboltak ki egy takarékszövetkezetet Székesfehérváron. A hétfői fegyveres támadást követően a fehérvári rendőrök két órán belül elfogták a tettest, akinél hiánytalanul megkerült az elrabolt pénz is. Kiderült, októberben is ő rabolta ki a pénzintézetet. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább...
 
Kádban bújt el a tolvaj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 13.

ImageBicskén, a Kisfaludy utca egyik családi házából telefonált be a tulajdonos a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy egy ismeretlen férfi fekszik a kádjukban. Mint később kiderült, amikor a házban lakók reggel felébredtek, zajt hallottak a konyhából. Majd amikor a férfi kiment a hálószobájukból azt vette észre, hogy egy idegen megy be a fürdőszobájukba. Ekkor utánament, és azt látta, hogy az ismeretlen személy bemászik a kádjukba, hogy ott elbújjon. Amikor az ott létével kapcsolatban a sértett kérdőre vonta, semmit nem válaszolt, csak üveges tekintettel a plafont nézte, és zilált hangokat adott ki magából.

Tovább...
 
Rendőrségi Mikulás akció Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 07.

ImageA fejér megyei rendőrök tegnap minden nagyvárosban figyelemfelhívó bűnmegelőzési akciót tartottak a bevásárlóközpontok parkolóiban. Aki értéket hagyott autójában, az virgácsot kapott, aki üresen hagyta hátra gépkocsiját, annak szaloncukor járt.

Tovább...
 
Kilométereken át ittasan menekült a rendőrök elől Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 07.

ImageSzékesfehérvár belvárosában, a Királysoron figyeltek fel a járőrök kedd hajnalban egy szabálytalanul kanyarodó járműre, amelynek vezetője a járőrautót meglátva menekülőre fogta. A sukorói dombok között került elfogásra. Kiderült, a 41 éves fehérvári férfi ittasan ült a volán mögött…

Tovább...
 
Ovis láthatósági mellényeket osztottak Mór térségében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 06.

ImageA több éve útjára indított "Látni és Látszani" program keretében a Móri Rendőrkapitányság illetékességi területén lévő óvodák közül az elmúlt hetekben Söréden, Csákberényben, Pusztavámon, Bakonycsernyén, Kincsesbányán és Nagyvelegen kerültek a napokban átadásra láthatósági mellények. Összesen 240 db kicsi ovis mellényt és 16 db felnőtt mellényt osztottak ki a móri rendőrök.

Tovább...
 
Ne adjon esélyt a betörőnek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 05.

ImageAz év végi ünnepek közeledtével a rendőrségi tapasztalatok és elemzések szerint megszaporodnak a betörések. A bűnelkövetők ugyanis kihasználják azt, hogy az adventi időszakban az emberek az egyes bevásárlások alkalmával hosszú órákra, míg egy-egy családlátogatás kapcsán több napra üresen és őrizetlenül hagyják lakásaikat, házaikat. A betörők kifigyelik, hogy mikor nem tartózkodik senki a lakásban, és akkor követik el a bűncselekményeket. Mire a sértett hazaér, otthonát felforgatva, míg értékeinek már csak a hűlt helyét találja.

Tovább...
 
Elfogták a megszökött rabot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 29.

ImageMint ahogy arról korábban hírt adtunk, múlt héten csütörtökön délután megszökött egy rab az Országos Pálhalmai BV Intézethez tartozó Hangosi tehenészeti telepről. A szökést követően a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei és nyomozói nagy erőkkel kezdték keresni a férfit. Mivel felmerült, hogy esetlegesen egykori élettársához megy a bács-kiskun megyei Csávoly településre, ezért a dunaújvárosi nyomozók felvették a kapcsolatot a Bajai Rendőrkapitánysággal a hölgy címének ellenőrzése végett.

Tovább...
 
Fókuszban a fatolvajok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 25.

ImageFejér megye rendőrei tegnap az erdőket vették górcső alá, ugyanis a falopások megelőzésére összehangolt akciót szerveztek. Az illegális fakitermelők elleni razzia hatékonynak bizonyult, több fatolvaj kezén kattant a bilincs.

Tovább...
 
Két tucat síremléket rongáltak meg ismeretlenek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 18.

ImageElsődleges becslés szerint is vélhetően több százezer forint kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik két tucat síremléket rongáltak meg a Palotai úton lévő Hosszú temetőben. A rendőrség nyomozást indított. A lakosság segítségét is kérik…

Tovább...
 
Ásványvizet szállító kamion ütközött szalagkorlátnak az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 17.

ImageMa hajnalban egy palackozott ásványvizet szállító kamion balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az M7-es autópályára. A pákozdi lehajtó közelében egy nyerges vontató a belső szalagkorlátnak ütközött, amelyet több méter hosszan leszakított. A kamion rakománya a zöldsávba és a szemközti pályatestre ömlött. A hidegben a kifolyó víz azonnal az aszfaltra fagyott.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1299 - 1309 / 2091