Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Fókuszban a fatolvajok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 25.

ImageFejér megye rendőrei tegnap az erdőket vették górcső alá, ugyanis a falopások megelőzésére összehangolt akciót szerveztek. Az illegális fakitermelők elleni razzia hatékonynak bizonyult, több fatolvaj kezén kattant a bilincs.

Tovább...
 
Két tucat síremléket rongáltak meg ismeretlenek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 18.

ImageElsődleges becslés szerint is vélhetően több százezer forint kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik két tucat síremléket rongáltak meg a Palotai úton lévő Hosszú temetőben. A rendőrség nyomozást indított. A lakosság segítségét is kérik…

Tovább...
 
Ásványvizet szállító kamion ütközött szalagkorlátnak az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 17.

ImageMa hajnalban egy palackozott ásványvizet szállító kamion balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az M7-es autópályára. A pákozdi lehajtó közelében egy nyerges vontató a belső szalagkorlátnak ütközött, amelyet több méter hosszan leszakított. A kamion rakománya a zöldsávba és a szemközti pályatestre ömlött. A hidegben a kifolyó víz azonnal az aszfaltra fagyott.

Tovább...
 
Riasztási fokozatban a szmogriadó Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. november 17.

ImageImmár a szmogriadó riasztási fokozatát rendelte el Székesfehérvár polgármestere, ami ma reggel hat órától lépett életbe. Az eddigi kültéri égetési tilalom mellett további korlátozásokat vezetnek be. Székesfehérvár közigazgatási területén is tilos a fekete és piros környezetvédelmi plakettel ellátott járművek közlekedése. A Mészöly Géza utca és a Palotai út kereszteződésében található légszennyezettségi mérőállomás adatai szerint csütörtökön kora reggel reggel már 195µg/m3 volt a szállópor koncentráció szerdán délelőtt pedig 200-as értéket is meghaladta.

Tovább...
 
Ismét szmogriadó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. november 16.

ImageA szállópor magas koncentrációja miatt a szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelte el Székesfehérváron a város polgármestere. Az embereket arra kérik, hogy ne égessenek nyílt téren, korlátozzanak minden egyéb, légszennyező tevékenységet és keveset tartózkodjanak a szabad levegőn.

Tovább...
 
Ketten meghaltak a 64-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 09.

ImageEgy 60 éves kecskeméti férfi és egy 62 éves kecskeméti asszony életét vesztette, miután gépkocsijuk tegnap délelőtt fának csapódott Dég és Enying között...

Tovább...
 
Őrizetben a kuruzsló fogorvos Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 28.

ImageA Gárdonyi Rendőrkapitányság bűnügyi és közrendvédelmi állománya tegnap délután összehangolt akció keretében rendelőjében fogta el azt az 55 éves velencei fogtechnikust, akit kuruzslással gyanúsítanak. A férfi ugyanis évek óta úgy végzett fogorvosi tevékenységet, hogy arra jogosító orvosi diplomával nem rendelkezik.

Tovább...
 
Útlezárás és forgalomterelések az ünnepség miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. október 21.

ImageMegemlékezést és koszorúzást tartanak október 21-én, pénteken délelőtt az '56-osok terén az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére. Az esemény miatt 8.30 órától 10.00 óráig teljes szélességében lezárják a Budai út - József Attila utca - Deák Ferenc utcai csomópontot. Az érintett távolsági, helyközi és helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

Tovább...
 
Hamarosan táblák jelzik az egyenrangú kereszteződéseket Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. október 20.

ImageJogszabályváltozások miatt Székesfehérvár több körzetében forgalomtechnikai felülvizsgálatra volt szükség az elmúlt időszakban. Az előírások szerint a csökkentett sebességű, illetve a lakó- és pihenőövezetekben elsőbbségszabályozás nem lehetséges, így az erre vonatkozó közlekedési jelzőtáblákat a Városgondnokság eltávolította. Az érintett területeken csak egyenrangú útkereszteződések lehetnek, ahol jobbkéz-szabály érvényes.

Tovább...
 
Megtaposta lányát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 17.

ImageA Dunaújvárosi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást egy 54 éves ercsi férfi ellen, aki a gyanú szerint tegnap délelőtt otthonukban ütlegelte saját lányát, majd miután az a földre került, még a bordáját is megtaposta…

Tovább...
 
Húsz területen szigorodnak büntetőjogi törvények Nyomtatás E-mail
Írta: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium   
2011. október 14.

ImageÚjabb, a Büntető Törvénykönyvet érintő szigorításokról döntött a Kormány a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium javaslatára. Húsz területen szigorodnak a jogszabályok, keményebben lesz büntethető a rossz minőségű termék forgalomba hozatala és az áru hamis megjelölése, ha azt jelentős mennyiségre vagy értékre követik el, szigorodik a számvitel rendjének megsértése, a szabadságvesztés büntetés végrehajtása során a fokozatváltás valamint az enyhébb végrehajtási szabályok alkalmazási feltételei, illetve a jövőben büntetendő lesz a harmadik országbeli állampolgárok jogellenes foglalkoztatása.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1310 - 1320 / 2094