Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Vonat elé akarta vetni magát, rendőrök mentették meg az életét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 16.

ImageEgy 36 éves dunaújvárosi férfi öngyilkossági szándékát akadályozták meg a dunaújvárosi rendőrök tegnap este. - A férfi nővére tett bejelentést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra este tíz óra előtt néhány perccel. Az ügyeletesnek elmondta, hogy az öccse azzal hívta fel, hogy kocsijával a vasúti sínekre fog hajtani, és ott fogja megvárni az érkező vonatot. Mint kiderült, a férfi azért tervezett öngyilkosságot, mert szakított rácalmási barátnőjével.

Tovább...
 
Elfogták a vasúti rongálókat, keresik a szemtanúkat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 14.

ImageA Budapestről Székesfehérvárra tartó éjszakai személyvonaton rongálás történt. A gárdonyi rendőrök a bűncselekménnyel gyanúsítható két budapesti fiatalt elfogták. A rongálás szemtanúit keresik…

Tovább...
 
Megállított gyorshajtók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 13.

ImageFejér megye rendőrei az objektív felelősség körébe tartozó megállítás nélküli sebességellenőrzéseken túl rendszeresen végeznek olyan traffipax méréseket is, amikor a gyorshajtókat meg is állítják. Így volt ez a múlt héten három alkalommal is Fejérben.

Tovább...
 
Forgalmi rend változás a Lövölde utcában és a Vásártéri úti vasúti hídon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. szeptember 09.

ImageForgalmi változás lép életbe hamarosan a Lövölde utca, Erzsébet utca és Béke Tér (Vasútállomás) közötti szakaszán. A Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium melletti macskaköves útszakaszon mostanáig kétirányú közlekedés volt lehetséges, hamarosan azonban egyirányú lesz, így csak a Lövölde út felől lehet majd behajtani. Az utcában mindkét oldalon párhuzamos parkolóhelyeket jelöl ki a Városgondnokság. Várhatóan szeptember második felében helyezik ki a táblákat.

Tovább...
 
Tartozás miatt verekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 08.

ImageEgy 57 éves zámolyi férfi ment be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, hogy egy hétfői bántalmazás miatt feljelentést tegyen. Mint az a kihallgatások során kiderült, a verekedés hétfőn késő délután történt a sértett Zámoly, Gárdonyi utcában lévő családi házának udvarán. Egyik férfi ismerőse azért kereste meg, mert annak testvére kb. két hónappal ezelőtt kölcsönadta neki Fiat Ducato gépkocsiját, aminek hátulját ő balesetet okozva, összetörte. A kijavítás költségét azonban még nem fizette ki, és ezt követelve ment el hozzá a 34 éves férfi.

Tovább...
 
Továbbra sem tudják, ki az elhunyt nő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 07.

ImageMég mindig nem sikerült megállapítani annak a nőnek a személyazonosságát, akinek holttestét múlt héten csütörtökön emelték ki a Velencei-tóból. A Gárdonyi Rendőrkapitányság továbbra is várja a hozzátartozók jelentkezését.

Tovább...
 
Hajánál húzta a földön volt élettársát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 06.

ImageGarázdaság miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy esti verekedés miatt. Az eset Dunaújváros, Váci Mihály utcai gyógyszertár előtt történt.

Tovább...
 
Sikeres volt a nyomozás Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. szeptember 02.

ImageEredményes munkát végzett a Székesfehérvári Rendőrkapitányság és felderítették a tavasszal elkövetett két intézményi betörés és fosztogatás elkövetőit. Dr. Csizek Tibor rendőr ezredes, városi kapitány és dr. Cser-Palkovics András polgármester sajtótájékoztatón számolt be a sikeres nyomozásról és emléklappal köszönte meg a Bűnügyi Osztály két dolgozójának munkáját.

Tovább...
 
Rendőrök vigyáznak a gyerekek biztonságára az iskolák környékén Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. szeptember 02.

ImageElkezdődött az új tanév. Az első napra a rendőrség és a polgárőrség is készült, a közlekedésben segédkeztek az egyenruhások. A gyermekek biztonsága érdekében ezt a feladatot a következő hetekben is ellátják a rendfenntartók. Ebben a tanévben is folytatódik például az Iskola Rendőre program: a rendőrség célja, hogy lehetőség szerint minden általános iskolának legyen egy rendőre.

Tovább...
 
Kigyulladt egy gázüzemű Alfa Romeo Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 30.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi a 8-as főút székesfehérvári szakaszán. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a balesethez a tűzoltóság egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonult. A Szent Flórián körúton a 81-es főút felhajtójánál, Veszprém irányába egy Alfa Romeo és egy Opel Omega ütközött. A gázüzemű Alfa Romeo motortere kigyulladt, a tüzet a tűzoltók fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Újraélesztettek egy vízbe esett férfit& intenzív osztályon ápolják& Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 30.

ImageA velencei kötélpályánál egy férfi a partról vízbecsúszott és elmerült. Társai előbb azt hitték, hogy viccel. Egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg a vízben elmerült férfit. Az eszméletlen férfi újraélesztését egy odasiető nővel együtt kezdték meg…

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1332 - 1342 / 2092