Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Néhány esetben kérték a tűzoltók segítségét az erős szél miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 29.

ImageA szombat esti erős szél okozta károk miatt vasárnap 15:00 óráig összesen négy esetben kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Szombaton egy lemeztetőt bontott meg a szél, egy faág pedig leszakított egy telefonvezetéket. Vasárnap egy lahasadt faág és egy kidőlt fa miatt vonultak a tűzoltók. Mind a négy káreset Székesfehérváron történt.

Tovább...
 
Konyha gyulladt ki a Sarló utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 25.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére tegnap reggel 8 óra 24 perckor. A jelzés szerint Székesfehérváron, a Sarló utcában egy tízemeletes panelház első emeleti lakásában a hűtőszekrény gyulladt ki. Varga Norbert tű. főhadnagy a fokozatot I-es kiemeltben határozta meg, a tűzoltók két gépjárműfecskendővel és az emelőkosaras járművel siettek a káresethez. Az első tűzoltó egység 8 óra 28 perckor már a helyszínen volt és megkezdte a beavatkozást. A panelépület első emeleti lakásából ekkor már sűrű füst gomolygott, amelyet már a Gáz utcából is látni lehetett.

Tovább...
 
Eltűnt egy lány - kérik a lakók segítségét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 24.

ImageA Bonyhádi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat az alábbiak miatt: Az egyik Tolna megyei gyermekotthon nevelője 2011. 07. 19-én bejelentést tett, mely szerint neveltjük fk. Dobos Leila (16 éves) 2011. 07. 18-án a gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem adott magáról.

Tovább...
 
Leeresztett a gumimatraca, vízirendőrök hozták partra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 23.

ImageEgy édesapa telefonált be hétfőn délután fél háromkor a velencei-tavi rendőröknek, hogy 16 éves lánya három órával azelőtt fürdőzni ment be egy kék színű gumimatraccal a tóba, de azóta nem tud hollétéről. A vízi járőrök azonnal a lány keresésére indultak hajójukkal, és a Velencei-tó Nagy-tisztás elnevezésű vízterületén megtalálták. Mint elmondta, beúszott a Cserepes sziget mögé, de a matrac leeresztett, ezért csak nehezen tudott visszafele haladni.

Tovább...
 
Országos hőségriasztást rendeltek el Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. augusztus 23.

ImageFolyamatosan emelkedik a napi középhőmérséklet. - Az ország egész területére II. fokú hőségriasztást adott ki ma nulla órától a megbízott országos tisztifőorvos. Az egyre növekvő napi középhőmérséklet miatt szerdától egy magasabb fokozatú riasztás is életbe lép majd.

Tovább...
 
Útlezárás felújítás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. D. E.   
2011. augusztus 22.

ImageA Tárnok-Székesfehérvár vasútvonal felújítási munkái miatt a székesfehérvári Takarodó úti gyalogos felüljárón 2011. augusztus 28. és 2011. december 15. között szünetel a forgalom. - Nemcsak a vasúti pályát és az alépítményeket, hanem több úgynevezett vasúti műtárgyat is korszerűsítenek a Tárnok-Székesfehérvár vonalszakasz átépítése során.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások augusztus 20-án Nyomtatás E-mail
Írta: S. Zs.   
2011. augusztus 19.

ImageAz augusztus 20-i ünnepségek miatt időszakos forgalomkorlátozást vezetnek be Székesfehérváron.

Tovább...
 
Menekülési útvonalak váratlan esemény bekövetkezésekor a Királyi Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. augusztus 17.

ImageA Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál szervezői gondoskodtak arról, hogy az előre nem látható természeti esemény bekövetkezésekor is garantált legyen az Önök biztonsága. Az alábbi térképen látható az az útvonal, amelyet igénybe véve a látogatók elhagyhatják a teret illetve zárt védett helyre menekülhetnek. Mindehhez azonban szükség esetén a szervezők az Önök fegyelmezett közreműködésére is számítanak.

Tovább...
 
Mikrobusz gyulladt ki a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 17.

ImageMenet közben gyulladt ki egy mikrobusz tegnap kora reggel a 63-as főúton. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a munkásokat szállító Ford Transit Aba felől Székesfehérvár felé tartott, amikor a sofőr a műszerfalból feltörő füstre figyelt fel. A férfi megállt a mikrobusszal, és az utasokkal gyorsan kiszálltak a járműből. A motortérből felcsapó lángokat 1 kilogrammos tűzoltó készülékekkel megpróbálták eloltani, de a tűz ekkor már az utastérre is átterjedt. A lángokat végül a székesfehérvári tűzoltók fékezték meg. Személyi sérülés nem történt, a tűzben a Ford teljesen kiégett.

Tovább...
 
Citroën balesete az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 16.

ImageAz M7-es autópályára közlekedési balesethez vonultak a székesfehérvári tűzoltók. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a kápolnásnyéki lehajtó és a váli pihenőhely között a Citroën C4-es jobbra letért az útról, átfordult a tetején, majd az árokparton a kerekein állt meg. A személyautóban egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült.

Tovább...
 
Aukciós oldalakról szedte áldozatait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 16.

ImageTöbb felhasználó néven szerepelt aukciós és hirdetési portálokon az a tápiószelei férfi, aki főleg telefonokat, x-boxokat, laptopokat kínált eladásra. Egy fejér megyei sértett feljelentésének eredményeként derült ki, mind a nevek, mind az eladásra szánt holmik a férfi kitalációi voltak. Amik valóságosak az ügyben az a seregnyi sértett és a kicsalt százezrek…

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1343 - 1353 / 2092