Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Aukciós oldalakról szedte áldozatait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 16.

ImageTöbb felhasználó néven szerepelt aukciós és hirdetési portálokon az a tápiószelei férfi, aki főleg telefonokat, x-boxokat, laptopokat kínált eladásra. Egy fejér megyei sértett feljelentésének eredményeként derült ki, mind a nevek, mind az eladásra szánt holmik a férfi kitalációi voltak. Amik valóságosak az ügyben az a seregnyi sértett és a kicsalt százezrek…

Tovább...
 
Árokba borult személygépkocsi a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 12.

ImageKözlekedési balesethez vonultak a székesfehérvári tűzoltók tegnap délben. Biszticz Anett, a tűzoltóság szóvivője a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy a 7-es főúton, Szabadbattyán belterületén egy Suzuki Liana letért az útról és az árokban fejtetőre borult. Az autót vezető férfit a mentők az elsődleges adatok alapján könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A Suzukit a tűzoltók állították kerekeire.

Tovább...
 
Lezárások a Csík Zenekar koncertje miatt Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. augusztus 11.

ImageForgalomkorlátozások várhatóak Székesfehérvár belvárosában vasárnap este a Csík Zenekar fellépése miatt. A koncert 19.30 órakor kezdődik, a Városház teret 17.00 órától zárják le a következő pontokon: Jókai utca - Oskola utca - Liszt Ferenc utca - Arany János utca - Pátria Étterem terasza - Török kút. A gyalogosok átjárását a Török udvaron keresztül és a Lépcső utca felé biztosítják. A közönséget 18.30 órától engedik be a koncert helyszínére az Országalma irányából, a Pátria terasz és a Török kút között.

Tovább...
 
Fejtetőre borult egy Ford a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 10.

ImageFelborult személygépkocsihoz kérték a tűzoltók segítségét. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a 7-es főúton, Székesfehérvár és Szabadbattyán között egy Ford Escort letért az útról, átszakított egy drótkerítést, majd a szántóföldön fejtetőre borult. Az autó vezetőjét a mentők az elsődleges adatok alapján könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók kerekeire állították a Fordot, majd áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
BMW borult fel az Úrhidai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 05.

ImageKözlekedési balesethez kérte a székesfehérvári tűzoltóság segítségét a rendőrség. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Székesfehérváron, az Úrhidai úton egy személygépkocsi az árokba borult, és folyt belőle az üzemanyag. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez. A jelzett helyen az Úrhida irányába tartó BMW jobbra lehajtott az útról, és az árokban fejtetőre borult. Az autóból folyt a benzin, ezért a tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a kocsit.

Tovább...
 
Táborba mennek a bűnmegelőzők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 05.

ImageTöbb nyári tábort szervező alapítvány, illetve egyesület felkérésére egy-egy napra táborba vonulnak a Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei. A cél, hogy a kisiskolások ismerkedjenek, barátkozzanak az egyenruhával, az egyenruhás rendőrrel és megismerjenek néhány alapvető technikát a sértetté, áldozattá válás elkerülése érdekében…

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások filmforgatás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. augusztus 03.

ImageFilmet forgatnak augusztus 8-án, hétfőn Székesfehérvár belvárosában. A munkálatok miatt számos, a lakókat és gépjárművezetőket érintő, ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe. - közölte az önkormányzat Közlekedési Irodája.

Tovább...
 
Suzuki és Peugeot ütközött a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 02.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a 63-as főúton, Székesfehérvár és Aba között egy Suzuki Swift és egy Peugeot 106-os személygépkocsi ütközött. Mindkét autó az út menti árokban állt meg. A Suzuki fejtetőre borult, a kocsit a tűzoltók állították kerekeire. A balesetben ketten sérültek meg.

Tovább...
 
Nem járnak a fogyasztókhoz a Széphős díjbeszedők! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 29.

ImageAz utóbbi napokban több bejelentés érkezett, hogy a Széphő Zrt. nevében illetéktelen személyek díjbeszedőként járják a székesfehérvári lakásokat. A társaság felhívja a figyelmet, hogy nem alkalmaznak helyszíni díjbeszedést és ezt a közeljövőben sem tervezil. Kérik, hogy ügyfélszolgálati irodán kívül senki számára ne teljesítsenek készpénzkifizetést a SZÉPHŐ Zrt. javára!

 
Esti vita lövöldözéssel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 19.

ImageGarázdaság miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy Adonyban történt, szomszédok közötti veszekedés kapcsán, melynek során még riasztófegyverből leadott lövések is dördültek.

Tovább...
 
Ingatlancsere 54 milliós veszteséggel Nyomtatás E-mail
Írta: Veszprém MRFK Sajtószolgálata   
2011. július 19.

ImageJelentős kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy enyingi pár ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányság. A 40 éves nőt a napokban a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, élettársa szökésben van. A 40 éves Rafael Attilát a rendőrség körözi.

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1354 - 1364 / 2093