Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Árokba hajtott egy Toyota Csákvár közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 18.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap délelőtt. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Csákvár és Vértesboglár között egy Toyota Yaris személyautó letért az útról, a bal oldali árokba hajtott, amelyben körülbelül 50 centiméter magas víz volt. Az autót vezető nőt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramatalanították a Toyotát.

Tovább...
 
Bicskén fogták el Repülős Gizit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 11.

ImageSáros lábnyoma miatt tűnt fel az ingatlan lakóinak, hogy idegen járt a házban. A nyomok a bejárati ajtótól egészen az asztalig vezettek. Odáig, ahol a tulajdonos pénztárcája feküdt. Akkor már üresen. A besurranásos lopás nyomán végzett adatgyűjtés a város vasútállomásáig vitte a rendőröket, egészen a váróteremig, ahol egy idős hölgy éppen a szemeteskukából húzta ki a kezét…

Tovább...
 
Eltűnt két 17 éves lány, keresik őket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 10.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat két 17 éves lány eltűnése ügyében. Nagy Zita Vivien, valamint Temesi Alexandra 2011. 02. 04-én engedély nélkül ismeretlen helyre távoztak gondozási helyükről a Dégi Lakásotthonból. Tartózkodási helyük jelenleg ismeretlen.

Tovább...
 
A város legnagyobb adózóival egyeztetett a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 09.

ImageSzékesfehérvár legnagyobb iparűzési adóbefizetőivel tárgyalt dr. Cser-Palkovics András. A város polgármestere azért hívta meg őket a Városházára, hogy egyeztessen velük a költségvetés kapcsán, s meghallgassa véleményeiket, javaslataikat.

Tovább...
 
Fát csavart ki egy Toyota a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 08.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap délelőtt. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a 81-es főúton a Székesfehérvár felől Sárkeresztes felé haladó Toyota Avensis egy vele egy irányba haladó Volkswagen Touran bal oldalával ütközött. A Toyota az út menti szántóföldön gyökerestől kicsavart egy fát, amely a csomagtartójába ékelődött, majd az oldalára borulva állt meg.

Tovább...
 
Közlekedési balesetet szenvedett Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. február 06.

ImageSzombaton délelőtt közlekedési baleset vétlen résztvevője volt Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András egy hivatalos programra tartott a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai épületébe, amikor a Budai út elején, a Hági Sörözőnél egy szabálytalanul közlekedő gépjárművel ütközött. A vétkes sofőr elismerte felelősségét. A polgármester testi épsége nem forgott veszélyben, a másik autó utasa könnyű sérülést szenvedett. A sofőrök nem fogyasztottak alkoholt.

Tovább...
 
Hazatérő szülők érték tetten fiúk zsarolóit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 02.

Image Egy Székesfehérvári édesanya kért rendőri intézkedést tegnap, késő délelőtt, mert hazatérve férjével tolvajokat értek tetten. Kiderült, hogy az ismeretlenek zsarolással vették rá gyermeküket, hogy adja át nekik a lakáskulcsokat…

Tovább...
 
Csökkenő baleseti számok Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 28.

ImageA közlekedési balesetek elmúlt évi alakulása volt a témája annak a sajtótájékoztatónak, amelyet tegnap délelőtt tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon. Mint a tájékoztató elején Kaposvári Károly r. alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője elmondta, nemcsak az elmúlt évet zárta jól a megye, hanem azt a 10 éves ciklust is, aminek elején 2001-ben mind az Európai Unió, mind a magyar közlekedésbiztonsági politika elvárásokat fogalmazott meg.

Tovább...
 
Állampolgári eskütétel a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 27.

ImageÜnnepélyes keretek között tették le esküjüket, s vették át okirataikat újdonsült honfitársaink a Hiemer-házban. A honosítási eljárás záró akkordjakén dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket. Mindt beszédében elmondta: „Hazánk örömmel és tiszta szívvel fogadja be mindazokat, akik szeretettel és tisztelettel lépnek magyar földre, majd végérvényesen úgy döntenek, hogy magyarrá kívánnak válni a honosítás által... Tevékenykedjenek becsülettel azért, hogy idetartozásukat ne csak hivatalos procedúraként éljék meg, hanem szívükbe is fogadják be ezt az országot és Magyarország is fogadja be önöket.”

Tovább...
 
Tükörjég Gántnál - nyolcvan autó akadt el Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 26.

ImageTükörjég borítja az utat Fejér megyében. Gánt térségében 75-80 autó akadt el a 8119-es úton, amelyek műszaki mentése még mindig tart. A forgalmat erre az időre leállították. Baleset szerencsére még nem történt. Az országban vizesek a főutak, a nyugati országrészben több mellékút havas.

 
Jót akart - a feje bánja... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 24.

ImageDunaújvárosban, a Vasmű úti délutáni séta közben egy járókelő arra lett figyelmes, hogy egy férfi egy nőt szorít a villanyoszlophoz, egy másik meg mellettük áll. A fiatalember udvariasan a két férfire köszönt, mire válaszul az egyik szó nélkül lefejelte. Ez idő alatt a nőnek sikerült elszaladnia…

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1442 - 1452 / 2091