Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Árokba borult egy mikrobusz a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. augusztus 25.

Felborult mikrobuszhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap éjszaka. A 62-es főúton Székesfehérvár és a börgöndpusztai bekötőút között egy Volkswagen Transporter az út menti vízelvezető árokban a bal oldalára borult. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Betörtek a Bazilikába Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 24.

Vannak, akiknek még a templom sem számít szent helynek. Csupán egy épületet jelent, ahol feltehetően „értékek” is lapulnak, amelyek nem szellemi eredetűek, nem a lélek épülését szolgálják (legalábbis szerintük), hanem az anyagi javak növelését – ha elveszik. Erre gondolhattak azok a rablók is, akik betörtek a Székesegyházba: a Géza tér felőli ajtót feszítették fel a 20-át követő éjszaka, s a perselypénzt szerették volna ellopni. Az isteni gondviselés azonban  látható formát öltött: a szentmise után az adományokat a sekrestyés kivette a perselyből, így a tolvajok nem jártak sikerrel…

 
Melléképületek borultak lángba a Brassói utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. augusztus 12.

Kigyulladt két melléképület kedden hajnalban Székesfehérváron a Brassói úton. Egy családi ház kertjében egy körülbelül 30 négyzetméteres, korábban nyúlhodályként használt, különálló melléképület kapott lángra. Néhány telekkel távolabb, egy másik családi ház udvarán egy körülbelül 7x4 méteres pala oldalfalú, fa tetejű, szintén különálló melléképület égett, amelyben tűzifát, két kis kerti traktort és kukoricamorzsoló gépet tároltak. A tűz oltásában a tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállító járművel vettek részt. Személyi sérülés nem történt.

 
Kiállítás a diszkóbalesetekről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 06.

„Diszkóbaleseteket” illusztráló vándorkiállítás érkezett Székesfehérvárra. Az Alba Plázában augusztus 7-ig látható tárlat elrettentő fotókkal és plakátokkal próbálja meg felhívni a figyelmet arra, hogy miért veszélyes ittasan, kábítószer hatása alatt állva, s a zenétől (is) megrészegülve volán mögé ülni. Hazánkban évente több, mint kétszáz esetben riasztják a rendőrséget diszkóbalesetekhez, tehát hétvégenként átlagosan négyszer…

 
Eltűnt, keresik! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 06.

ImageA 16 éves Halmi Nikolett 2008. augusztus 4.-én délelőtt azzal távozott el otthonából, hogy angol órára megy. Az órára viszont nem érkezett meg, s azóta sem látták szerettei – akik most hozzánk fordultak segítségért. A kislány utolsó öltözete: sötétkék halásznadrág, élénk színű feliratokkal díszített fekete póló, és fekete papucs.

Tovább...
 
Leégett egy családi ház Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. augusztus 05.

Egy építés alatt álló, könnyűszerkezetes családi ház gyulladt ki augusztus 3-án, vasárnap hajnalban Gárdonyban a 7-es főút mellett. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a tűzesethez. A helyszínen a tűzoltók kiérkezésekor a körülbelül 9x9 méteres üres épület hátsó homlokzata és a tetőszerkezete égett. A tűzben a cserépfedésű tető megsemmisült, a ház hátsó fala átégett.

 
Újabb baleset a 8-as elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. augusztus 02.

Összeütközött két terepjáró, és a balesetben egy személygépkocsi is megrongálódott pénteken kora délután Székesfehérvár határában, a 8-as főút elkerülő szakszán. A 8-as főúton a 7-es főút felöl a 63-as főút felé haladó, olasz rendszámú Chevrolet Captiva egy német rendszámú Audi Q7-essel ütközött, s a szétrepülő törmelékektől egy Opel Astra hátsó ablaka is betörött. A balesetben három gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

 
Melléképület gyulladt ki Velencefürdőn Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. augusztus 02.

Szombaton hajnalban negyed négy körül érkezett a bejelentés a tűzoltóságra, hogy Velencefürdőn, a Csokonai utcában egy családi ház ég. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Elfogták a fehérvári rendőrök az egyik legjobban keresett bűnözőt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 01.

Székesfehérváron fogták el az országos körözési lista 9. helyén szereplő bűnözőt tegnap reggel. A rendőrök az Auchan áruház előtti körforgalomnál ismerték fel a férfit, akit autós, majd gyalogos üldözés után sikerült is kézre keríteniük. A bűnöző ellen a gödöllői és a tatabányai kapitányság is elfogatóparancsot adott ki lopás miatt, valamint II-III. kerületi, a szolnoki, veszprémi, kecskeméti, s a székesfehérvári városi és Fejér megyei bíróság is nagy erőkkel kereste már.

 
Árokba borult egy kisáruszállító a 63-ason Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 30.

ImageSzemélygépkocsival ütközött, majd árokba borult egy kisáruszállító kedden délután a 63-as főúton Székesfehérvár közelében. A Székesfehérvár felől Aba felé haladó, osztrák rendszámú Volkswagen Vento egy Citroën kisáruszállító bal hátsó oldalának ütközött. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Suzukik ütköztek a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 29.

Összeütközött két személygépkocsi hétfőn délután Székesfehérváron. A Budai úton a Fiskális út és a Titeli utca között egy régi típusú Suzuki Swift egy új Suzuki Swiftnek ütközött, amely ezután az út menti fánk hajtott. A balesetben az új típusú Swiftben utazó kislány könnyebben sérült. A tűzoltók az autók áramtalanítását végezték.

 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1442 - 1452 / 1476