Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Veszélyes még a jégtakaró a székesfehérvári tavakon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 04.

ImageA Palotavárosi és a Vidámparki tavon sem lehet biztonságosan sportolni, mert itt a víz áramlása folyamatos, így a jég egyes helyeken nagyon vékony. A Városgondnokság azt tanácsolja, hogy a Halesz parkban megfagyott belvíz tetején hódoljanak szenvedélyüknek a téli sport szerelmesei.

Tovább...
 
Őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 04.

ImageAz ercsi rendőrök tegnap délelőtt egy felnőtt korú és egy fiatalkorú személlyel szemben intézkedtek. A férfi és a fiú ugyanis az Ercsi Önkormányzat erdőjéből engedély nélkül vágott ki 20 mázsa fát, majd szállította saját udvarukra egy lovas-kocsival. A kivágott fa, valamint az ahhoz használt fűrész a családi házuk udvarán lefoglalásra került. A két személyt a rendőrök előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Tovább...
 
Négyből kettőt a helyszínen fogtak el... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 03.

ImageErcsi ingatlanon lévő melléképület ablakát szedték ki ismeretlenek, hogy hozzáférjenek a kamra tartalmához, de a szomszédok felfigyeltek a zörgésre. A helyszínre érkezett járőrök a négy férfiből kettőt akkor fogtak el, amikor azok megpróbálták magukat kipréselni a megelőzően kiszedett ablak nyílásán…

Tovább...
 
Háza folyosójáról tessékelte ki a hívatlan látogatókat... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 31.

ImageTalpraesett idős hölgy kért intézkedést Martonvásár területéről tegnap délelőtt, miután két idegen férfit tessékelt ki kellő határozottsággal lakása folyosójáról. A két férfi ismeretlen módszerrel ment be a hölgy lakásába. Nem sejthették, hogy a zárt ajtó mögött nem üres a lakás…

Tovább...
 
Azok az indulatok...! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 29.

ImageLakásban, lépcsőházban, udvaron, utcán feszültek egymásnak izmok és indulatok tegnap a megye több pontján. A rendőrjárőrök mellett így a mentősöknek is volt dolguk bőven…

Tovább...
 
Égő házból mentette ki a rendőr a szívbeteg asszonyt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 27.

ImageA Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra jelzés érkezett arról, hogy egy kilenc emeletes házban tűz ütött ki. A riasztást követően az összes szolgálatban lévő rendőr az égő lakóházhoz sietett. Perceken belül a helyszínre értek, ahol ekkor már a lángok a hatodik emeletről – amelynek szintjén lévő egyik lakásban keletkezett a tűz – már a ház tetejéig felcsaptak. A tűzoltóság ekkor már megkezdte a tűz oltását, de a ház közelében lévő gépkocsiforgalom tereléséhez, illetve a ház kiürítéséhez és a lakók kitereléséhez a rendőrök segítségét kérték.

Tovább...
 
MEGSZŰNT A SZMOGRIADÓ SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 27.

ImageA kedvező időjárási fordulatnak köszönhetően a PM10 kisméretű szállópor koncentrációja pár nappal ezelőtt már nem érte el a riasztási küszöbértéket. Ezt megerősítette a KDT Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség veszprémi mérőállomása is. A Székesfehérvárra kiadott szmogriadó forgalomkorlátozást is érintő riasztási fokozatát így azonnali hatállyal megszüntette a város polgármestere.

Tovább...
 
Segélyosztás címén jöttek, félmillióval mentek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 23.

ImageHárom ismeretlen férfi keresett fel lakásán egy dunaújvárosi idős asszonyt azzal, hogy az önkormányzattól szociális segélyt hoztak neki. Amikor a hölgy beengedte őket, átadtak neki 20 kg krumplit, valamint azt mondták, hogy 10.000.- Ft a segély összege. Mivel azonban csak 20.000.- Ft-os bankjegyük volt, kérték, hogy azt váltsa fel nekik. Erre a hölgy elővette pénztárcáját, majd visszaadott nekik 10.000.- Ft-ot. Ezt követően ketten elterelték a figyelmét, mialatt harmadik társuk a konyhában hagyott pénztárcát magához vette a benne lévő 500.000.- Ft-tal, majd távoztak a lakásból.

Tovább...
 
Folyamatosan takarítják az utakat a Városgondnokság hókotrói Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageTegnap az egyik politikai párt helyi szervezete sajtótájékoztatót tartott a székesfehérvári hóeltakarítással kapcsolatban. Karácsony előtti sajtótájékoztatójukon elégedetlenségüknek adtak hangot a szombaton lehullott 12 cm-nyi hó eltakarításával kapcsolatban. Mint a Városgondnokságtól a mai napon megtudtuk: Székesfehérvár Városgondnoksága öt nagyobb hókotró géppel, illetve egy kisebb multicarral is az utakat takarította, továbbá kilenc járdatakarító kistraktor is járta a városi utcáit.

Tovább...
 
Szmogriadó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageA PM10 szállópor magas koncentrációja miatt szmogriadót rendelt el Székesfehérvár polgármestere. A tájékoztatási után ugyanis tegnap már a riasztási küszöbértéket is túllépte a levegőben a szállópor mennyisége (126,5 µg/m3). Az időjárás-előrejelzés szerint az elkövetkező napokban sem várható javulás a légszennyezettséget érintően.

Tovább...
 
Buszközlekedés Karácsonykor és a két ünnep között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageDecember 24-én Székesfehérváron a helyi autóbuszjáratok a belső végállomásokról 16.00 órakor indulnak utoljára és a külső végállomásokról pedig menetrend szerint vissza közlekednek. A társaság kéri, hogy az utazás megkezdése előtt információs szolgálatoknál (Székesfehérvár, autóbusz-állomás: 22/514-714, Jancsár u.: 22/726-042,érdeklődjenek.)

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1464 - 1474 / 2091