Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Megölte feleségét, majd bejelentette a rendőrségen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 07.

ImageTegnap délelőtt 11 óra 02 perckor azzal telefonált be a rendőrségre egy férfi, hogy megölte feleségét Dunaújváros, Váci Mihály utca egyik lépcsőházában. Az ügyeletesek először azt hitték, a férfi csak viccel, de később kiderült, a bejelentés valós volt. Mikor a járőrök kiértek a megadott címre, a férfi ott állt a női holttest mellett. Az elsődleges információk szerint a 44 éves férfi és 31 éves felesége között megromlott a viszony. Ma délelőtt a férfi és a nő között veszekedés alakult ki abban a lépcsőházban, ahol a nő takarított. A férje itt végzett vele több késszúrással. A helyszínelők a kést is megtalálták a helyszínen.

Tovább...
 
Hamar elfogyott a virgács Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 06.

ImageSajnos sok figyelmetlen gépkocsi-tulajdonossal találkoztak annak a fejér megyei bűnmegelőzési akciónak a során a rendőrök, amit ma tartottak a bevásárlóközpontok parkolóiban. A szaloncukrok mellett így az összes virgács is gazdára talált. - Fejér megye mind a hat rendőrkapitányságának illetékességi területén szaloncukor- és virgácsosztó bűnmegelőzési akciót tartottak a rendőrök a nagyáruházak parkolóiban.

Tovább...
 
Oxigénszállító teherautóba rohant egy Opel Corsa, egy férfi meghalt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 03.

ImageA halálos kimenetelű közlekedési balesetről kora reggel 06 óra 28 perckor érkezett jelzés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére. Az elsődleges információk szerint egy cseppfolyós oxigént szállító Mercedes Axor tehergépkocsi haladt a 8-as főúton Székesfehérvár felől Várpalota irányába. A 16-os km szelvényben, Csór előtt, a sofőr lehúzódott a buszmegállóba, majd kiszállt az autóból. Valószínűleg a rossz látási viszonyok miatt ebbe a teherautóba hátulról belerohant egy Opel Corsa személygépkocsi, amiben négy idősebb személy utazott, két férfi és két nő.

Tovább...
 
Panellakás gyulladt ki a Gáz utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 02.

ImageLakástűzhöz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán hajnalban. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta lapunknak, hogy a tűzoltók I-es kiemelt fokozatban, két gépjárműfecskendővel és az emelőkosaras járművel, összesen 14 fővel kezdték meg a vonulást. Székesfehérváron, a Gáz utcában egy tízemeletes panelház földszinti lakásának kisszobája égett teljes terjedelmében. A tűzoltók kiérkezésekor a szoba ablakából a lángok a fölötte lévő lakás ablakáig csaptak ki.

Tovább...
 
Tüzelőnek lopták a fát, elfogták őket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 02.

ImageA fa-tolvajokkal kapcsolatban közterület felügyelő tette a bejelentést szerdán kora délután az Ercsi Rendőrőrsre. Elmondta, hogy egy ismerőse hívta fel telefonon azzal, hogy Belmajorban többen fát lopnak. A közterület felügyelő így kiment a területre leellenőrizni a bejelentést, és azt látta, hogy az egyik ház előtt egy férfi és két nő kivágtak egy nagy akácfát – amely az önkormányzat tulajdona – és azt darabolják fel, és viszik be a saját udvarukba, mint elismerték tűzelőnek. Felszólította őket, hogy cselekményüket fejezzék be, majd hívta a rendőrséget.

Tovább...
 
Forgalmi rend változások a Belvárosban Advent ideje alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 30.

ImageTisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2010. november 26-tól január 7-ig Székesfehérvár Belvárosában az Adventi Vásár idején az alábbi forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre:

Tovább...
 
Tudod mit, verjél agyon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 25.

Image-… ezt az a betörő mondta, akit tetten ért egy biztonsági őr, miközben az egy dunaújvárosi sörözőt akart kipakolni. A 25 éves perkátai férfit a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették.

Tovább...
 
FASORFENTARTÁSI MUNKÁLATOK A GYÜMÖLCS ÉS A MARTINOVICS UTCÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 24.

ImageA Városgondnokság értesíti a fehérváriakat és a gépjármű tulajdonosokat, hogy a Gyümölcs utca és Martinovics utca teljes szakaszán fasorfenntartási munkákat fognak végezni a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megrendelésére.

Tovább...
 
Beteg malacokat vittek el Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 23.

ImageDégi sertéstelepről négy malac eltűnését jelezték hétfőn este. A bejelentés kapcsán kiderült, a jószágok betegek voltak, gyógyszeres kezelést kaptak. Az állatok fogyasztása nem ajánlott. A tolvajokat keresi a rendőrség…

Tovább...
 
Robogóval hajtott a taxiba, majd bokorba rejtette a kétkerekűt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 22.

ImageCserbenhagyás történt vasárnap hajnalban a székesfehérvári Várkörúton az egyik szórakozóhely előtt. Egy sárga színű robogós hátulról belehajtott egy Taxiba, majd megállás nélkül továbbhajtott a Romkert felé, ahova a taxis nem tudta követni. Később a feltűnő színű robogót a taxisok a Fecskeparton látták, de szem elől tévesztették. Több taxis azonban kollégája segítségére sietett és pásztázni kezdték a környező utcákat, hátha felbukkan valahol a cserbenhagyó.

Tovább...
 
Műhelytűz Fehérvárcsurgón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 20.

ImageKigyulladt melléképülethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap, késő délelőtt. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Fehérvárcsurgón, a Kossuth Lajos utcában egy körülbelül 5x10 méter alapterületű, vegyes rendeltetésű műhely égett teljes terjedelmében. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállító járművel vonultak a helyszínre. A műhelyben a kiérkezésük előtt egy 25 kilogrammos PB gázpalack felrobbant.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1486 - 1496 / 2094