Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Tüzes éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 25.

Péntekre virradó éjjel két jelentős tűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Éjfél előtt Zámolyra riasztották a tűzoltókat, ahol a jelzés szerint egy családi ház gyulladt ki. A tűzesethez a Fehérvár I-es és a Fehérvár III-as gépjárműfecskendő, valamint a vízszállító vonult.

Tovább...
 
Szerda - a Balesetek napja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 24.

ImageTegnap reggel hat óra óta négy közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. 8 óra előtt nem sokkal a szakadó esőben Csákberény és a Gánt-Zámoly-Csákvár elágazó között egy Mercedes Actros kamion és egy Peugeot személygépkocsi ütközött. Az üres papírdobozokat szállító kamion az út menti vízelvezető árokba hajtott, és bebicskázott.

Tovább...
 
Beszorult sérült a kamionnal ütközött autóban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény- Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 24.

ImageFrontálisan ütközött egy kamion és egy személygépkocsi szerdán reggel a szakadó esőben Csákberény és a Gánt-Zámoly-Csákvár elágazó között. Az autó sofőrje a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Oszlopnak ütközött egy Maruti az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvívő   
2008. július 22.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn délután. Székesfehérváron, az Új Csóri úton egy Suzuki Maruti személygépkocsi az út menti beton lámpaoszlopnak ütközött, és kettétörte azt. A megdőlt oszlop az út fölé dőlt. Az autóban utazó idős nőt a mentők emelték ki a kocsiból. Őt és a Marutit vezető idős férfit kórházba szállították.

 
Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény- Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

Lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete hétfőn hajnalban Sukorón. A Móga János utcában lévő, körülbelül 100 négyzetméteres családi ház tetőszerkezetébe valószínűleg belecsapott a villám a hajnali viharban, amelytől meggyulladt a tető. A tűzben a cserépfedésű tetőszerkezet körülbelül 10 négyzetméteren rongálódott meg, a lángok a beépített tetőtérre nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

 
Lábonálló gabona égett Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

ImageLábonálló búza borult lángba szombaton délután Sárszentmihályon. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez. A tűz veszélyeztette a környező lakóházakat, de a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángokat sikerült időben megfékezni. A körülbelül 15 hektáros búzatáblának mintegy 80%-a a lángok martalékává vált.

 
Fának ütközött egy Seat a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 19.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi pénteken délelőtt Székesfehérváron. A Budai út és a Vértanú utca kereszteződésében a Seat Ibiza egy Volkswagen Polóval ütközött, majd 30-40 méterrel távolabb az elejével egy fának hajtott. A Volkswagen keresztbe fordult az úton. A Seatból két sérültet a mentők kórházba szállítottak. A Volkswagent a tűzoltók tolták le az útról.

 
Árokban landolt egy Opel Lovasberénynél Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 17.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán délben. A jelzés szerint a 811-es főúton egy Opel felborult. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Újabb baleset a Zámoly utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 16.

ImageÚjabb baleset történt a Zámoly utca és a Kiskút útja kereszteződésében kedden kora délelőtt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Suzuki sofőrje a Zámoly utca kereszteződésébe elhelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva behajtott, és egy neki jobb irányból közlekedő autósnak ütközött. A balesetben összesen négyen sérültek meg könnyen.

Tovább...
 
Odaégett étel kapott lángra a Tolnai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 15.

ImageKigyulladt egy tűzhelyen felejtett lábos hétfőn délután Székesfehérváron. A Tolnai utcai panelépület negyedik emeleti konyhájában a lábos és a fölötte lévő szagelszívó kapott lángra. A lakók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a tüzet.

 
Riasztások ma délelőtt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 14.

ImageA hétfő délelőtti vihar miatt zömében fakidőlésekhez és egy kigyulladt családi házhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Soponyán a Dózsa György utcában egy családi ház kéménye dőlt le, mely beszakította a tetőszerkezetet. Nem sokkal messzebb egy fenyőfa törött ketté, és villanyvezetékre dőlt. Soponya és Kálóz között egy kidőlt fa szakított le egy magasfeszültségű villanyvezetéket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1486 - 1496 / 1507