Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Eltérő közlekedési rend szerint járnak a buszok Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. október 29.

ImageTájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a 2010. november 1-jei ünnep, valamint az őszi szünet környéki időszakban az ALBA VOLÁN Zrt. helyi, helyközi és távolsági autóbuszjáratai eltérő közlekedési rend szerint közlekednek. 2010. október 30-án szabadnapra, október 31-én munkaszüneti napra, november 1-jén munkaszüneti napra meghirdetett menetrend szerint közlekednek a járatok. A további változásokról az Autóbusz-állomásokon (Székesfehérvár, Dunaújváros, Mór) és a helyi decentrumokon kihelyezett tájékoztatókról, az információs telefonszámokon, valamint a Társaság honlapján keresztül tájékozódhatnak.

Tovább...
 
Útlezárás lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. október 29.

Tájékoztatjuk a lakosságot, gépjárművezetőket, hogy 2010. október 30-án, szombaton 12.oo órától 18.oo óráig burkolat felújítása kapcsán lezárásra kerül a Mátyás király körút Ybl M. utca és Zichy liget közötti szakasza. A kivitelezés ideje alatt az átmenő gépjármű forgalom az Ybl M. utca - Mészöly G. utca, valamint a Zichy Liget - Mészöly G. utca terelőútvonalon közlekedik. Kérjük a Tisztelt Gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett közúti jelzéseket, a bevezetett ideiglenes forgalmi rendet fokozott figyelemmel kísérjék.

 
Folyékony bitument szállító tartálykocsi borult fel az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 29.

ImageTöbb, mint kilenc órán át tartott a műszaki mentése annak a tartálykocsinak, amely felborult az M7-es autópályán. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Scania nyerges vontató körülbelül 200°C hőmérsékletű folyékony bitument szállított. A sofőr a balesetkor nem sérült meg. A veszélyes anyagot a helyszínen egy másik tartálykocsiba fejtették át, ezután emelték ki daruval a tartályt.

Tovább...
 
NE FÜSTÖLJÜK TELE ŐSSZEL A VÁROS LEVEGŐJÉT! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. október 27.

ImageSzékesfehérváron az önkormányzat rendelete értelmében az avar és kerti hulladékok eltűntetéséről elsősorban komposztálással kell gondoskodni. Az égetés a családi házas övezetben tűrt állapotként fogadható el, meghatározott feltételek betartásával.

Tovább...
 
Saját szemete buktatta le, többszázezer forintos büntetést kapott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 26.

ImageMintegy három köbméter vegyes háztartási hulladékától akart megszabadulni tulajdonosa, amire nem talált jobb megoldást, minthogy leborította a 81-es főút mellett egy mezőgazdasági területre vezető földútra. A móri rendőröknek a bejelentést követően sikerült beazonosítani az elkövetőt, akivel szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt büntetőeljárást indítottak. Éppen egy hónappal ezelőtt adtunk erről hírt. Azóta ügyében ítélet születetett, a fehérvárcsurgói férfi 250.000.- Ft pénzbüntetést kapott.

Tovább...
 
Hasznos közlekedésbiztonsági tanácsok járművezetőknek és gyalogosoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 25.

ImageA közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk kell. A gépjárműveket - főleg hosszabb autóút előtt - ajánlatos alaposan átnézni, megvizsgálva minden biztonsági berendezést és tartozékot. Elengedhetetlen az akkumulátor, a gumiabroncsok, a világítás és a fékrendszer ellenőrzése.

Tovább...
 
Szemétledobó gyulladt ki a József Attila utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 21.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap délelőtt. Székesfehérváron a József Attila utcában egy tízemeletes panelház földszintjén a szemétledobó konténerében égett a háztartási hulladék. Az égő konténert a tűzoltók kitolták az épületből, majd eloltották a tüzet és átvizsgálták a lépcsőházat. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a tűzoltók munkáját nehezítette, hogy a szemétledobók mindegyik emeleten zárva voltak, és az ajtókat különböző kulcsok nyitották. A szemétledobó füsttel telítődött.

Tovább...
 
Dunaújvárosi ez+az Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 20.

ImageRongálás, lopás, bántalmazás és néhány ittas vezetővel szembeni intézkedés tette ki többek között a dunaújvárosi rendőrök elmúlt 24 órás szolgálatát. Jóvoltukból egynéhány gyanúsítotti kihallgatásra és őrizetbe vételre is sor került…

Tovább...
 
Rendőrkézen az éjszakai betörők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 13.

ImageElfogták a fehérvári rendőrök azt a két fiatalt, akik az éjszaka betörtek a Budai úton található szerszámüzletbe. Meglett az a három elektromos gép is, amit a betört kirakaton keresztül vittek ki a boltból. A két tettes harmadik társa hajnalban önként adta fel magát.

Tovább...
 
Vélhetően elaludt a betegszállító sofőrje... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 12.

ImageAz elsődleges megállapítás szerint egy pillanatra elaludt vezetés közben annak a betegszállító autónak a sofőrje, ami Balatonfüredre tartott hétfőn délután az M7-es autópályán. - kaptuk a hírt R. Szabó Ágnes szóvivőtől, aki elmondta, hogy az elsőként 13.40 perckor jelzett baleset során a sofőr előbb szalagkorlátnak vezette járművét, ami ezek után árokba borult. Egy idősebb beteget ki kellett vágni a roncsból. Sérülése mértékéről még nincs információ. A sofőrt és az első ülésen utazó másik utast még vizsgálják, de úgy tűnik ők nem sérültek.

Tovább...
 
Városba jöttek bűnözni... rablás miatt is felelniük kell... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 11.

ImageGyors egymásutánban három sértett jelentkezett a rendőrkapitányságon azzal, hogy kézitáskáikat két ismeretlen ellopta. A személyleírásból és a körülményekből lehetett sejteni, ugyanazt a két férfit kell keresni mindhárom ügyben. Gyakorlatilag az első rablástól számított majd három órán belül a forró nyomon üldözők elfogták a két tettest. Kiderült, hogy az egy rablás és két lopás mellett egy múlt heti rablás is az ő számlájukra írható…

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1508 - 1518 / 2094