Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozás gázvezeték építése miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. szeptember 19.

ImageA Palotai út Mészöly Géza utca - Varga csatorna part közötti szakaszán, szeptember 20. és november 7. között gázvezeték rekonstrukció miatt ütemezetten forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre. Ezek érintik a gépjárműforgalmat és a tömegközlekedést is. A kivitelezés során a Palotai út fenti szakaszán I. ütemben lezárásra kerül a városból kivezető forgalmi irány, ezért a gépjárművek a Schwäbisch G. u. - Szabadságharcos u. - Mészöly G. u. terelő útvonalon közlekednek.

Tovább...
 
Ételbárból vittek el váltópénzt - fotó készült a betörőkről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 17.

ImageKét férfit keres a rendőrség, akik 2010. 07. 15.-én Móron, a Cserhát utcában lévő ételbárba a kiadó ablak befeszítésével váltópénzt és üdítőitalokat tulajdonítottak el. R. Szabó Ágnes FM RFK szóvivőtől megtudtuk, hogy a bűncselekmény helyszínén az elkövetőkről kamerafelvétel készült. Az eljárást folytató Móri Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy akik felismerik a képen látható két férfit, személyazonosságuk megállapításában segítséggel tudnak szolgálni, jelezzék azt a rendőrkapitányság 22/407-063-as telefonszámán.

Tovább...
 
Méhzárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 16.

ImageA Fejér Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Székesfehérvár város Csala – Kisfalud – Öreghegy – Ráchegy területén 2010. szeptember 13-ától részleges községi zárlatot rendelt el a mézelő méhek nyúlós költésrothadása – bejelentési kötelezettség alá tartozó fertőző állatbetegség – miatt.

 
Illegális favágókat értek tetten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 15.

ImageAz Adonyi rendőrőrs járőrei a Páskom utca alatti erdős területen, a Duna folyó vonalában engedély nélküli fakitermelőket értek tetten. A két férfi nyárfákat döntött ki, hogy később személyautóval, illetve pótkocsival elszállítsák. A helyszínen lévő pótkocsin és a környező területen megtalálták a már a kidöntött nyárfákat. Egyikük ingatlanán szintén találtak, illetve foglaltak le kivágott szálfát.

Tovább...
 
Próbaidős rendőrök jelentkezését várják... Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. szeptember 14.

ImageA Belügyminisztérium pályázati felhívást ad ki 18-34 év közötti életkorú, érettségizettek számára, 2011. február 1-jétől kezdődő munkavállalásra, a Rendőrség állományába történő felvételre. A pályázók a felvételi eljárást követően kerülnek a Rendőrség állományába. Az érdeklődők 2010. október 22-ig nyújthatják be jelentkezésüket az erre szolgáló nyomtatványok kitöltésével a budapesti/megyei rendőr-főkapitányságok humánigazgatási szolgálataihoz címezve. Ezt követően kerül sor a pályázatok elbírálására, és a felvételi eljárás megindítására.

Tovább...
 
Hétvégi fehérvári történések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 13.

ImageSzékesfehérváron, a Táncsics Mihály utcában igazoltattak vasárnap délelőtt a rendőrök egy mezőszentgyörgyi férfit, akiről kiderült, hogy a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportja körözést rendelt el szabadságvesztés letöltése miatt. A járőrök a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd a BV-be szállították. A déli órákban egy szabadhidvégi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök. A személy ugyanis ittas állapotban tettleg bántalmazta feleségét és 18 éves lányát. A járőrök előállították az Enyingi Rendőrőrsre, ahol ideiglenes távoltartási határozatot hoztak vele szemben.

Tovább...
 
Tartálykocsival ütközött egy terepjáró Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 13.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzolság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Iszkaszentgyörgyön, a mohai elágazóban egy DAF nyerges vontató vontatmányának ütközött egy Suzuki terepjáró. A Suzuki utasát a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés során a tűzoltók áramtalanították a terepjárót, és lefeszítették tartálykocsi sárvédőjének megrongálódott tartóját a kerékről.

Tovább...
 
Bolti tolvajok őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 08.

ImageA Sárbogárdi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap három bolti tolvajjal szemben is intézkedtek. Reggel egy 56 éves sárkeresztúri nőt ért tetten a biztonsági őr az egyik sárbogárdi nagyáruházban, aki 4 csokit, egy kávét, valamint egy csomag vaníliás cukrot akart ellopni 1.201.-Ft értékben. A többi – általa kiválasztott - terméket a szalagra tette, és kifizette, de az előbb felsoroltak a táskájában maradtak, ahova korábban elrejtette őket. A biztonsági szolgálat az esetről értesítette a sárbogárdi rendőröket, akik a nőt előállították a kapitányságra, ahol megindult ellene a szabálysértési eljárás. Meghallgatását követően őrizetbe vették.

Tovább...
 
Rendőri intézkedések Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 07.

ImageSzámos biztonsági, valamint személyi szabadságot korlátozó intézkedésre került sor az elmúlt 24 órában Székesfehérváron és vonzáskörzetében. Hétfő kora hajnalban egy 36 éves sárkeszi férfit vezettek elő a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra egy folyamatban lévő szabálysértési ügyben. Nem sokkal később egy 28 éves fehérvári nőt szállítottak be szintén a kapitányságra a rendőrök. Az elővezetést elrendelő szerv ezúttal a Fővárosi Bíróság volt.

Tovább...
 
Tömegbaleset mentési gyakorlatában vettek részt a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 06.

ImageA Máltai Szeretetszolgálat mentési egységének szervezésében tömeges baleset felszámolásának gyakorlatát tartották szombaton a Velencei-tónál. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvívőjétől - A feltételezés szerint Sukorón a sportpályánál egy rallyverseny alatt az egyik autó a nézőkkel teli lelátóba hajtott, több mint harmincan megsérültek. A sérültek elszállítására megállítottak egy helyközi autóbuszt, amely azonban a kórházba tartva szintén balesetet szenvedett.

Tovább...
 
Betörőt vettek őrizetbe... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 03.

ImageTöbb bűncselekménnyel, köztük legutóbb bizonyítottan egy augusztus 31-én elkövetett lakásbetöréssel gyanúsítható az a férfi, akit nemrég fogtak el Dunaújvárosban, az Esze Tamás utcában…

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1530 - 1540 / 2093