Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Bűnesetek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 02.

ImageSzékesfehérváron, egy Széchenyi utcában lévő vegyeskereskedésben észleltek betörést kedden reggel nyitáskor az alkalmazottak. Az üzlet ajtaját befeszítve találták. A megállapítás szerint élelmiszerek, vegyi áru, tanszerek és készpénz tűnt el a boltból félmillió forint értékben. Ismeretlenek megrongáltak egy mágneses kaput a Budai kapu társasháznál. A parkoló felöli kijáratnál lévő kapuban okozott kár első közlés szerint 30.000,-Ft. körül van.

Tovább...
 
Megverte, majd rálőtt volt barátnőjére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 31.

ImageVeszekedés alakult ki egy férfi és egy nő között egy dunaújvárosi lépcsőházban tegnap délelőtt, amely odáig fajult, hogy a férfi többször megütötte volt barátnőjét, majd több esetben rá is lőtt fegyverével. A lépcsőházba kiszaladó szomszédokra is ráfogta a fegyvert, ám szerencsére őket nem próbálta meg lelőni, csak a fenyegetésig jutott el. A történtekről a ház lakói értesítették a rendőröket, akik elfogták a lövöldöző 28 éves férfit.

Tovább...
 
Jóslás helyett lopás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 31.

ImageHárom nővel szemben folytat lopások elkövetése miatt büntetőeljárást a Sárbogárdi Rendőrkapitányság. A 83 éves szigetszentmiklósi, az 51 éves dunaújvárosi és a 35 éves fóti nőt egy 30.000.- Ft-os lopással és egy lopási kísérlettel gyanúsítják a sárbogárdi nyomozók. Az eddig beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a trió legidősebb tagja bekéredzkedett dolgát elvégezni egy 79 éves kislóki asszonyhoz – míg két társa a ház előtt várta a kocsiban -, majd ezt követően megkérte az idős nőt, hogy mutassa meg neki a tenyerét, hogy jósoljon belőle.

Tovább...
 
Több, mint ezeregyszáz közlekedési szabálysértő három nap alatt Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 30.

ImageA „European Operation Speed” közúti közlekedési akció kifejezetten a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművezetők kiszűrésére irányult. Fejér megyében összesen száz rendőr, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság részéről tizenegy ellenőr vett részt az ellenőrzések végrehajtásában. A három nap alatt Fejérben összesen 1151 szabálysértő került kiszűrésre. Ebből ezer volt gyorshajtó, akik közül 871-gyel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek a rendőrök, míg 45 sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek, míg 84 gépjárművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

Tovább...
 
A Dunaújvárosi rendőrök elmúlt 24 órája... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 29.

ImageDunaújvárosban, a Vasmű utca nyolcadik emeleti lakásába tört be ismeretlen tettes. A hazatérő tulajdonos a folyosón futott össze a betörővel. Mezőfalván trükkös lakásvásárlók próbálkoztak egy idős asszonynál. Rácalmásról egyik éjjel két személyautó tűnt el egy ház garázsából úgy, hogy a tettesek a bűncselekményt megelőzően az alvó sértettektől megszerezték a járművek indítókulcsát…

Tovább...
 
Ford és Suzuki karambolja Csákváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 29.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Csákváron, a Berényi utcában egy Ford Mondeo és egy Suzuki Ignis ütközött. A Ford keresztbe fordult az úton, a Suzuki az árokba vágódott. A Suzuki utasát a tűzoltók emelték ki a kocsiból. Az autót vezető férfit és mellette ülő nőt a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Fordot vezető férfi könnyebben sérült.

Tovább...
 
Elaludtak lopás közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 27.

ImageVasúti kábeleket vágott le két tolvaj Szabadegyháza és a Pusztaszabolcs között csütörtök hajnalban. Míg az elvégzett „munka” után megbízóikra vártak, elaludtak. Helyettük azonban a rendőrök ébresztették őket…

Tovább...
 
Motorral ütközött egy autó az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 27.

ImageSúlyos kimenetelű közlekedési baleset történt az M7-es autópályán, Székesfehérvár magasságában. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Budapest felé vezető oldalon, a dunaújvárosi lehajtó közelében egy Honda motor és egy Peugeot személygépkocsi ütközött. A motor az út menti árokpartra vágódott, a Peugeot a leállósávban fejtetőre borult. A motoron két férfi ült, egyikük életveszélyesen, a másik súlyosan sérült. A Peugeot-ban két nő és egy férfi ült. A Peugeot-ban ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A személygépkocsit a tűzoltók állították kerekeire.

Tovább...
 
Időseket loptak meg, raboltak ki, rendőrkézre kerültek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 25.

ImageKét idős dunaújvárosi asszony sérelmére követtett el bűncselekményeket az a két huszonéves, akiket a dunaújvárosi rendőrök most elfogtak. Az elsődleges nyomozati cselekmények még folyamatban vannak. - Dunaújvárosban, a Dózsa György utca, valamint Babits Mihály utca egy-egy lakásába mentek be a tettesek két idős asszonyhoz, akiknél értékek után kutattak. Az elkövetők – miután a tulajdonos ajtót nyitott – a lakásban talált otthonkát rádobták a sértett fejére, a nyakára csavarták, és felszólították pénze átadására.

Tovább...
 
Busszal ütközött egy Opel Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 25.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat kedden délben. A 7-es főúton, Gárdonyban egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött. Az Opel Astra sofőrét a mentők kórházba szállították. A buszon körülbelül huszan utaztak, közülük senkinek sem esett baja. A Székesfehérvár felől Velence irányába tartó Opel Astra sofőrje vezetés közben rosszul lett, az autó átsodródott a szemközti sávba, ahol a bal elejével összeütközött a szemből érkező, menetrend szerinti autóbusszal. Az Opelt vezető férfit a tűzoltók emelték ki a kocsiból, majd a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Minden traffipaxot bevetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 24.

ImageMától az összes sebességmérő készülékét beveti a rendőrség Magyarországon. A három napos akció célja az, hogy minél jobban kiszűrjék a gyorshajtókat, s az egyéb szabálysértőket. Hazánkban ugyanis a legtöbb halálos, illetve súlyos sérüléssel járó baleset fő oka a megengedett sebességhatár túllépése. A közúton történő személyi sérüléses balesetek 25-30 százalékáért felel a gyorshajtás, a halálos baleseteknek pedig 40 százaléka vezethető vissza e szabályszegésre.

 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1541 - 1551 / 2093