Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Baleset után baleset az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 04.

ImageÖsszeütközött hat jármű kedden reggel az M7-es autópályán Pákozd magasságában. A tűzoltók egy anyagi káros kisteherautó és egy kamion karamboljához vonultak egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel. Miután kiértek a jelzett helyen a feltorlódott kocsisorban további négy személygépkocsi koccant össze. Személyi sérülés egyik járműben sem történt.

Tovább...
 
Tűzgyújtási tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 01.

ImageA Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Erdészeti Igazgatósága (továbbiakban: igazgatóság) Fejér megye közigazgatási területén lévő erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított 200 méteren belüli területre a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egyetértésével - átmeneti időre -  általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. Ennek értelmében tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken, kijelölt tűzrakó helyen is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is.

Tovább...
 
Nem fog tovább kígyózni a sor a móri posta előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 01.

ImageFelgyorsultak a tárgyalások a Magyar Posta és a móri önkormányzat között, mióta új vezető került a Posta élére Schmidt Pál személyében. A sikeres egyeztetéseknek köszönhetően a vezérigazgató és Fenyves Péter polgármester augusztus végéig alá fogja írni azt a megállapodást, amely a móri postahivatal teljes körű fejlesztéséről szól. Így nem kell tovább órákon át várakozniuk az ügyfeleknek Mór egyetlen postahivatala előtt…

Tovább...
 
Oszlopot döntött egy teherautó az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 28.

Közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat kedden délben Székesfehérváron. Bisztricz Anettől, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy az Új Csóri úton a városból kifelé haladó Mercedes teherautó az út menti árokba hajtott, ahol kidöntött egy villanyoszlopot. A darabokra törött betonoszlop ráfordult a két tonna vasárut szállító teherautóra. A tűzoltók a daruval először az oszlopot szedték le a Mercedesről, majd kiemelték a járművet az árokból. A teherautó sofőrje a balesetben könnyebben sérült. A műszaki mentés több mint két órán át tartott.

 
Betörések fókuszában a polgármesteri hivatalok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 28.

ImageMint arról korábban hírt adtunk egy négytagú pusztaszabolcsi társaság több fejér megyei település polgármesteri hivatalának melléképületébe betört. A bicskei rendőrök által egy hete elfogott három fiatalember, valamint középkorú női társuk ellen folyamatban lévő nyomozás során napról napra nő a felderített betörések száma. A kvartett számlájára már vagy húsz betörés írható, melyek többsége önkormányzati épület.

Tovább...
 
Lakatlan épület gyulladt ki a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 27.

ImageA felhalmozott szemét gyulladt ki egy lakatlan épületben Székesfehérváron. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a tűzoltóságra érkezett bejelentés alapján elképzelhető volt, hogy az égő házban bennrekedtek, ezért II-es fokozatban mindhárom gépjárműfecskendő a helyszínre sietett. A Széchenyi úton a vasúti felüljáró közelében egy használaton kívüli épület két szobájában a felhalmozott hulladék gyulladt ki. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a födémre és a tetőszerkezetre nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Ezüstös dunaújvárosi autóvadászok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 26.

ImageSződligeten került tegnap megrendezésre a Szent Kristóf napi autóvadász találkozó, ahol a 2009/2010-es „vadászidény” értékelése is megtörtént. Megyénk dunaújvárosi csapata az összesítésben második helyen végzett. Kőhalmi László r. zászlós, Fridrich Ferenc r. zászlós, Stanczel Béla r. alezredes, Klauz Szabolcs r. főtörzszászlós, Gódány Attila r. zászlós, valamint Vészi Zsolt r. főtörzsőrmester – akik mindannyian a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság állományába tartoznak – hozták haza a második helyezettnek járó kupát és emléklapot.

Tovább...
 
Fának ütközött egy Kia a 811-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 26.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a 811-es főúton, Lovasberény és Pátka között egy Kia Picanto a bal elejével az út menti fának hajtott. Az autó vezetője saját lábán szállt ki a kocsiból, őt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Tűz ütött ki egy panelban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 25.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Székesfehérváron, a Kelemen Béla utcában egy tízemeletes panelépület földszintjén csaptak fel a lángok. A tűzről több bejelentés érkezett, amely szerint a lépcsőház is sűrű fekete füsttel telítődött. A tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel, az emelőkosaras járművel és a műszaki mentőszerrel siettek a helyszínre.

Tovább...
 
Okirat-hamisító, tolvaj rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 25.

ImageKözokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves budapesti férfi ellen, aki a fővárosból induló és Tapolca felé tartó személyvonaton úgy utazott, hogy testvére nevére szóló lepecsételt utazási utalvánnyal kedvezményes menetjegyet váltott. A férfit – miután a jegykezelő leszállította a vonatról és értesítette a rendőröket - előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Tovább...
 
Égett az aljnövényzet Zámoly közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 25.

ImageÉgő aljnövényzethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy Zámoly-Szőlőhegyen körülbelül 2 hektár területen gyulladt ki a száraz aljnövényzet. A tűzesethez két gépjárműfecskendő vonult.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1563 - 1573 / 2093