Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kábítószer, lopás, súlyos testi sértés... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 23.

ImageKábítószerrel való visszaélés miatt körözte a Székesfehérvári Rendőrkapitányság azt a fehérvári férfit, akit a rendőrök elfogtak a fehérvári Seregélyesi úton. Előállítását követően a vele szemben folyó eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki. Egy mátyásdombi körözött is rendőrkézre került. A férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság és a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot csalás elkövetése miatt. A személyt a rendőrök előállították az Enyingi Rendőrőrsre, majd átszállították Székesfehérvárra, ahol a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

Tovább...
 
Félrevezették az asszonyt, egymillió forintos kárt okoztak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 22.

ImageFiának hozták vissza tartozását. – ezzel az ürüggyel jutottak be ismeretlenek egy idős asszonyhoz Székesfehérvár, Széchenyi utca egyik családi házába. Majd, amikor a néni át akarta venni tőlük a pénzt, azt mondták neki, hogy az átvételt írásban is rögzíteni kéne. Így a sértett elment papírért, meg tollért, míg eközben a két férfi a nő félretett 400.000.- Ft-ját, valamint 600.000.- Ft értékű arany karkötőjét magához vette, majd távoztak a helyszínről. Mire az asszony visszatért a szobába, már csak hűlt helyüket találta. A rendőrök keresik a két elkövetőt.

 
Gyanúsítottakat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 21.

ImageA Pápai Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben, akik 2010. június 26-án 13.00 óra körüli időben Lovászpatona belterületén bementek az egyik lakóházba egy egyedül élő, 78 éves asszonyhoz. Ott erőszak és fenyegetés alkalmazásával megkísérelték a sértettet pénzének és értékeinek átadására kényszeríteni. Külső körülmények azonban megakadályozták az elkövetőket abban, hogy a bűncselekményt befejezzék, ezért a várt javak megszerzése nélkül menekültek el a helyszínről.

Tovább...
 
Strandon loptak, lebuktak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 20.

ImageHárom fiatal lopott az egyik gárdonyi strandon, de pechjükre egy nő felfigyelt rájuk, és értesítette a büfést, aki a biztonságiakat riasztotta. A triót a rendőrök kiérkezéséig visszatartották, ellenük lopás miatt büntetőeljárás indult…

Tovább...
 
Finn-dingi vitorlást mentettek a Velencei-tóból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageFeltehetően a nagy szél miatt felborult egy finn-dingi vitorlás hajó a Templom tisztás nevű részen, a Velencei tavon, a Velencei Evezős Pálya közelében vasárnap késő délután. A vitorlás hajó két utasa – egy budapesti nő és egy sukorói férfi – megpróbálta ugyan a vízi járművet felállítani, de nem jártak sikerrel. Amikor a gárdonyi vízi rendőrök járőrözés közben meglátták őket, a férfi a vízből próbálta meg feltolni a vitorlát, míg a nő a hajóból segített neki.

Tovább...
 
Frontális karambol a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a hétvégén. A 62-es főúton, Székesfehérvár és Seregélyes között két személygépkocsi frontálisan ütközött. A balesetben ketten sérültek meg. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Seregélyes felől Székesfehérvár irányába tartó, osztrák rendszámú Citroën C5-ös személygépkocsi a szemből érkező Opel Astrával ütközött. A Citroën keresztbe fordult az úton. Az Opelt vezető férfit és a mellette utazó nőt a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból.

Tovább...
 
Ismét körözöttek kezén kattant a bilincs Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 16.

ImageA Fejér megyei rendőrök a hét elején több körözöttet is fogtak. Ez a hét közepén sem volt másképp. Tegnap hét körözött kezén kattant a bilincs.

Tovább...
 
Gyorsvonattal ütközött egy Suzuki Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 15.

ImageA tűzoltók még a zámolyi úton történt balesetnél voltak tegnap, amikor a tűzoltóság ügyeletére újabb súlyos balesetről érkezett bejelentés. Seregélyesen a Dinnyési út vasúti átjárójában egy személygépkocsi és egy gyorsvonat ütközött. A helyszínre két gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer kezdte meg a vonulást. A balesetben a személygépkocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Vasúti síneket loptak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 15.

ImageHajnali fél négykor vontak ellenőrzés alá a gárdonyi rendőrök egy Ford Tranzitot Zichyújfalu külterületén. A járőrök a csomagtérben vasúti síneket találtak, melyek eredetével a gépkocsiban utazó három férfi nem tudott elszámolni. Így a rendőrök mindhármukat előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kiderült, a 23 méter hosszú, öt darab sínt a Zichyújfalui Vasútállomásról lopták el, ahol használaton kívül voltak egy kupacba összegyűjtve.

Tovább...
 
Célkeresztben az ittas sofőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 14.

ImageFejér megye rendőrei mindig is kiemelten kezelték az ittas járművezetők kiszűrését. Ez az utóbbi időben sincs másképp. Általános tapasztalat sajnos, hogy szinte minden nap hálóban akadnak jó néhányan. Hétfőn ez a szám hat volt...

Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás lépett érvénybe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el Magyarország egész területére az országos tiszti főorvos. Az előrejelzések szerint egész héten 27-29 fok körüli középhőmérséklet várható hazánkban, s a hőmérő higanyszála a 37 fokig is felkúszhat. Az UVB-sugárzás is igen magas: 7,5-ös indexe azt jelzi, hogy bőrünk már negyed órás, védekezés nélküli napozás során is leéghet. Aki teheti, 10-15 óra között maradjon a hűs szobában, vagy keressen árnyékot a strandon...

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1574 - 1584 / 2091