Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Másodfokú hőségriasztás lépett érvénybe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el Magyarország egész területére az országos tiszti főorvos. Az előrejelzések szerint egész héten 27-29 fok körüli középhőmérséklet várható hazánkban, s a hőmérő higanyszála a 37 fokig is felkúszhat. Az UVB-sugárzás is igen magas: 7,5-ös indexe azt jelzi, hogy bőrünk már negyed órás, védekezés nélküli napozás során is leéghet. Aki teheti, 10-15 óra között maradjon a hűs szobában, vagy keressen árnyékot a strandon...

Tovább...
 
Leköpte, megrúgta a kalauzt a jegy nélkül utazó fiatal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageKözfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás az ellen a 18 éves budapesti férfi ellen, akit a gárdonyi rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy tettleg bántalmazott egy jegykezelőt. Az eset tegnap délelőtt történt a Budapest felé tartó személyvonaton. A 18 éves fővárosi fiatal vele egyidős társával utazott vissza a fővárosba. Amikor a jegyvizsgáló a jegyeiket kérte, azt nem tudták neki bemutatni, így Agárd állomáson a férfi leszállította őket a vonatról.

Tovább...
 
Árokba borult egy autó Úrhidánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Úrhida és a sárszentmihályi elágazó között egy személygépkocsi az út menti árokban fejtetőre borult, utánfutója lekapcsolódott, és szintén az árokban állt meg. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók segítettek az autómentő darujával kerekeire állítani az Audit, és áramtalanították a személygépkocsit.

Tovább...
 
Baltával támadt a rendőrökre... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageCsaládi veszekedés közben sebesítette meg élettársa jobb tenyerét egy nő. Látva, hogy a férfi milyen erősen vérzik, önmagát feladva hívta a bicskei rendőröket, hogy küldjenek mentőt. A férfinek azonban esze ágában nem volt vérző kezével kórházba menni és baltával támadt. A megtámadott nyomozó társa kétszer a levegőbe lőtt…

Tovább...
 
Tűzoltók vágták le a fémkarikát egy fiú ujjáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórház sürgősségi osztályán kérték a tűzoltók segítségét. Egy nyári szünidejét töltő diák még délután egy fémkarikát húzott fel a bal kezének gyűrűs ujjára, amely már akkor is nagyon szoros volt. Az idő múlásával a fiú ujja bedagadt, és a karikát már sehogy sem lehetett lehúzni. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a tűzoltók végül egy csavarhúzóval ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg a fiú ujja, óvatosan átfűrészelték a fémet, majd fogókkal feszítették szét a karikát.

Tovább...
 
Rendőrautó és kamion ütközött a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 09.

ImageRendőrautó balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön délután. - tudtuk meg Bisztricz Anett szóvivőtől - Székesfehérváron a Budai út és a Kadocsa utca kereszteződésében a megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautónak ütközött egy Renault nyerges vontató. A Ford Focus járőrautó a kereszteződés túloldalán, a Seregélyesi úton a külső sávban, a rakomány nélküli kamion pedig körülbelül 100 méterrel távolabb állt meg. A rendőrautóban két járőr és egy gyakorló szolgálatát töltő hallgató ült, őket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a Fordot.

Tovább...
 
Baleset a Farkasvermi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 07.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap délben. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Farkasvermi úton a Mura utca és a Száva utca között egy Suzuki Swift és egy Opel Astra ütközött. A Suzuki keresztbe fordult az úton. A Suzukiban utazó nőt, valamint az Opelban gyermekülésben ülő gyereket és édesanyját a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után a Suzukit letolták az útról.

Tovább...
 
Hamarosan véget ér a Berényi út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 05.

ImageMár nem kell sokáig kerülgetni a Berényi utat. A hétvégén aszfaltozták a körforgalom kopogórétegét, építik a járdát, s hamarosan megkezdődik a Vértanú és a Kisteleki utca közötti kopogóréteg felvitele is. A jelzőtáblákat, közlekedési táblákat már a héten kihelyezik, s végül felfestik az útburkolati jeleket. A 240 millió forintos beruházás műszaki átadására július 15-én kerül sor.

 
Vigyázat! Ismét trükkös tolvajok Fejér megyében! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 05.

ImageAz elmúlt időszakban ismételten megnövekedett a becsapott, „trükkösen” meglopott emberek száma megyénkben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a bűncselekmények áldozatává válásának tekintetében különös figyelmet kell fordítani az időskorú állampolgárok védelmére, hiszen a bűnelkövetők gyakran kihasználják kiszolgáltatott helyzetüket, jóindulatukat és jóhiszeműségüket. Az idős emberekre a legnagyobb veszélyt a vagyon elleni bűncselekmények jelentik: elsősorban a lopás zseblopás, betöréses lopás, besurranásos lopás, trükkös lopás, csalás, sikkasztás és rablás.

Tovább...
 
Öngyilkosságra készültek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 02.

ImageA mentők értesítették a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot arról, hogy egy 34 éves zámolyi férfi élettársa jelenlétében, vitatkozás közben felakasztotta magát családi házuk melléképületének padlásán. A férfi élettársa elvágta a kötelet, így sikerült megmentenie a férfi életét. A zavart állapotban lévő személyt a mentők végül a helyszínre kiérkezett rendőrök segítségével szállították a fehérvári kórház Pszichiátriájára.

Tovább...
 
A hűtők között bujkáltak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 01.

ImageJelzést kapott a sárosdi körzeti megbízott, miszerint a Zrínyi utca egyik ingatlanán illetéktelenek vannak. A KMB-s azonnal a megadott címre sietett, ahol a használaton kívüli lakatos üzem zárt telephelyének egyik raktárában két fiatalt talált, akik az ott lévő hűtőszekrények között voltak megbújva. A törzszászlós feltételezhetően megzavarta őket, miközben a raktárban található fémhulladékokat szedték össze, ahova a mintegy két méter magas kerítést megbontva jutottak be. A rendőrautó szirénájának hangjára kereshettek búvóhelyet maguknak, azt remélve, a rendőr nem talál rájuk. Nem volt szerencséjük.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1585 - 1595 / 2092