Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Nőkkel szemben intézkedtek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 09.

ImageEltűnt egy tizenhét éves lány a mezőfalvi gyermekotthonból… Rosszul lett egy negyvenkét éves nő az egyik enyingi sörözőben, mert „túlitta” magát… Engedély nélkül eltávozott egy nő a Bicskei Szociális Otthonból… Megkerült egy eltűnés miatt körözött fiatalkorú lány… Öngyilkossággal fenyegetőzött egy fehérvári nő… Az egyik fehérvári otthon vezetője kért rendőri segítséget az egyik lakójuk viselkedése miatt. A tizenhárom éves lánnyal ugyanis nem bírtak a nevelők, az épületben tört-zúzott, és agresszív volt.

Tovább...
 
Gátat építettek Borsodban a Fejér megyei rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 08.

ImageA Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe vezényelt Fejér megyei század nagy erőkkel vetette bele magát az árvízvédelmi feladatokba. A hat rendőrkapitányság egyenruhás állományának tagjai Ongán zsákokba lapátoltak homokot, majd ezt követően Ócsanáloson nyúlgátat építettek. A század egy településen, de hol kettő, hol három részre osztva különböző helyszíneken végezte a kijelölt munkát.

Tovább...
 
Terepjáró borult Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 08.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy Velencén a Halász utcában egy Toyota terepjáró fordult keresztbe az úton és borult a jobb oldalára. A terepjáró vezetője és két utasa könnyebben sérült. A Toyotát a tűzoltók állították kerekeire.

Tovább...
 
Munkagéppel borult aknába egy férfi Pátka-Istvánmajorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 07.

ImageFelborult munkagéphez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán késő délelőtt. Pátka-Istvánmajorban munkavégzés közben beszakadtak a gerendák egy Caterpillar 322C lánctalpas markológép alatt, amely az oldalára dőlve a kezelővel együtt a 3-4 méter mély, körülbelül 6 méter átmérőjű falazott aknába borult. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a gépet vezető, fején sérült férfit a tűzoltók segítették fel létrán az aknából, majd a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
A Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkárának közleménye Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. június 04.

ImageA Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkáraként értetlenül állok az előtt: a székesfehérvári helyi védelmi bizottság titkára észlelvén, hogy a szárazréti, rendkívüli helyzet megoldása meghaladja a lehetőségeit és képességeit, nem a feladat megoldására koncentrál, hanem – napilapos közleménye szerint - a felelősséget próbálja áthárítani, mutogat és vádaskodik.

Tovább...
 
Kattant a bilincs a körözöttek kezén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 04.

ImageKörözési akciót rendelt el az ORFK, így a fejér megyei bűnügyi és közrendvédelmi állomány több, mint félszáz rendőre egy tucat polgárőrrel közösen fokozott ellenőrzéseket hajtott végre szinte egész nap. A megyeiek összesen 341 személyt igazoltattak és ellenőriztek le a nyilvántartási rendszerben. A nap folyamán több, mint kettőezer rendőri intézkedés történt. Ebből három büntető, míg harminckilenc szabálysértési feljelentés volt. Hét körözött került elfogásra. Négy személy ellen elfogatóparancs volt érvényben, míg hárommal szemben tartózkodási hely megállapítását kérte a körözést elrendelő szerv.

Tovább...
 
Látogatási tilalom a kórházban - a vízrendszer fertőtlenítése miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 04.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórház intézményvezetője 2010. június ötödikére a melegvízhálózat tervezett karbantartó fertőtlenítésének 2. üteme miatt látogatási tilalmat rendelt el. A tevékenység által érintett terület a Hotel épület, a Diagnosztikai tömb és a II. Szakambulancia, tehát ezen a napon nem látogatható a Traumatológia, Ortopédia, Fül-Orr-Gégészet, Gyermeksebészet, Idegsebészet, Általános Sebészet, Érsebészet, Szemészet, Urológia, Haematológia, I. Belgyógyászat (Hotel ép. 8. emelet), Kardiológia (Hotel épület 9. emelet), KAIBO (Központi Intenzív) osztály.

Tovább...
 
Önbíráskodó asszonyság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 03.

ImageSzékesfehérváron, a Budai út egyik lépcsőházában szólalkozott össze két hölgy. Az idősebbik nő a fiatalabbikkal azért veszett össze, mert korábban vett tőle egy szolárium-bérletet, aminek egy részét nem használta fel, és ezért követelt tőle ötezer forintot, amit azonban a hölgy nem akart neki megadni. Ezért kereste fel éjszaka, hogy elkérje tőle a tartozását. A nő azonban azt mondta neki, hogy most nem tudja megadni a pénzt, mert nincsen nála annyi.

Tovább...
 
Eltűnt férfit keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 02.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-4487/2010 ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat Kovács Zsolt (Várpalota, 1982.06.15.) jenői lakos eltűnése ügyében, aki 2010. 05. 12-ét követően Székesfehérvárról nem tért haza otthonába. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem adott magáról. Személyleírása: 170 cm magas, vékony testalkatú, kb. 70 kg súlyú, fehér bőrű, haja kopaszra borotvált, szeme színe kék.

Tovább...
 
Az éjszakát a szabadban töltötte, de délelőtt épségben találták meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 01.

ImageMegtalálták tegnap délelőtt azt a 76 éves beteg nőt, aki előző este tűnt el az előszállási idősek otthonából. A demens állapotú idős asszony a szabadban töltötte az éjszakát. Több tucatnyian keresték, s végül a település külterületén találták meg. Átfázva, de épségben szállították kórházba.

Tovább...
 
Kerékpárosok ütköztek, szemtanúkat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 01.

ImageMájus 10-én, 14 óra 10 perc körüli időben Székesfehérvár Szegfű Gyula utca és Mancz János utca kereszteződésében két kerékpáros összeütközött egymással. Egyikük a baleset során könnyen megsérült. A másik biciklis a rendőrök kiérkezése előtt elhajtott a helyszínről. A rendőrség kéri, hogy akik a balesetet látták, vagy bármilyen információval rendelkeznek arról, azok jelentkezzenek 06-22-541-600/20-48-as mellékű telefonszámon vagy tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélykérő száma.

 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1618 - 1628 / 2091