Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hálóban akadt körözöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 06.

ImageKörözött férfiakat fogtak Székesfehérváron és Bicskén… Egy körözött tehergépkocsi is fennakadt a Közbiztonsági Hálón. A teherautót - mint bűncselekmény eszközét - a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözte, mivel a gépkocsit disznólopáshoz használták. Az előállított férfi viszont a bűncselekmény elkövetését követően vásárolta meg a járművet. Miután a tulajdonosi viszonyok tisztázódtak, a nyomozók tanúként hallgatták ki a férfit, majd szabadon távozhatott a kapitányság épületéből gépkocsijával...

Tovább...
 
Két olasz lopott bankkártyával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 05.

ImageHajnalban érkezett a jelzés a rendőrségre az egyik bankbiztonsági szolgálattól, hogy lopott bankkártyát használnak Székesfehérvár, Jancsár utcában található áruház külső bank-automatájánál. A helyszínre irányított járőrök az ATM-nél két ittas olasz férfit találtak. Mindkettőjüket előállították a kapitányságra. Ott előkerült két-két nevükre kiállított bankkártya. A nyomozók ezt követően felvették a kapcsolatot a bank központjával.

Tovább...
 
Megzavarták a gépkocsi-feltörőket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 05.

ImageEgy járókelő zavart meg három gyanúsan viselkedő férfit, akik Székesfehérváron, a Cserepes közben egy autó körül ólálkodtak. A trió ezt követően beült Suzukijába, majd elhagyta a helyszínt. Sokáig azonban nem jutottak, mert a Bakony utcában – a szemtanú bejelentését követően helyszínre irányított járőrök – igazoltatás alá vonták őket. Az autóból - annak átvizsgálása során - több gépkocsi-feltörésre alkalmas eszköz került elő, feszítővas, textilkesztyű, gépkocsi-emelő, kerékkulcs, és még egy tégla is.

Tovább...
 
Fejér megyei ez + az Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageÜzemanyagot akart lopni egy tehergépkocsiból… Feltörtek egy gépkocsit – a lopási kár négy millió forint… Bolti lopással kísérletezett, de rajtakapták… Szökés a gyermekotthonból… Édesanyjához szökött egy fiatalkorú lány… Ittas, agresszív férfi akarta bántalmazni családját… - Rendőrségi hírek Fejér megyéről, az elmúlt napok történéseiről.

Tovább...
 
Gyalogost gázolt egy kamion az M7-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageEgy román autóbuszról szállt le az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 33+800 km szelvényben, a Váli-völgyben lévő töltőállomáson egy román nő. Valószínűleg a sztráda túloldalán lévő parkolóba akart átjutni gyalogosan, amikor a középső sávban egy szlovák kamion elgázolta. A baleset következtében a 39 éves nő a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Busszal ütközött egy autó a 8-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 02.

ImageBuszbalesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap este. A 8-as főúton Székesfehérvár határában egy személygépkocsi és egy gyerekeket szállító autóbusz ütközött. A balesethez két gépjárműfecskendő, a műszaki mentőszer és a daru kezdte meg a vonulást. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Csór felől Székesfehérvár felé haladó Fiat Punto személygépkocsi utolérte az előtte haladó, kiránduló gyerekeket szállító Ikarus buszt. A Fiat a jobb elejével hajtott a busz bal hátuljába.

Tovább...
 
Áprilisi sebességrekorderek Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 30.

ImageSebességrekorderek Fejér megyében: Sárbogárdon, az Abai úton április 07-én éjszaka egy VW Passat személygépkocsi a megengedett 50 km/h helyett 117 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege: 130.000.-Ft. Az M7 autópálya bal pályatest 50 km szelvényben április 25-én egy Porsche 911 Carrera gk. a 130 km/h helyett 219 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege 130.000.-Ft Ercsiben, az Érdi úton április 20-án egy Audi személygépkocsi 50 km/h helyett 120 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege: 200.000.-Ft

Tovább...
 
Meghiúsult az ékszerlopás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

ImageBejelentést tett a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon tegnap este a Dózsa György úton lévő ékszerbolt alkalmazottja. Mint mondta: lopási kísérlet történt az üzletben. Beszámolójából kiderült, hogy háromnegyed hatkor egy férfi ment be hozzá a boltba,, és nyakláncok után érdeklődött. Ekkor ő kitett a pultra két tálca arany nyakláncot. A férfi az egyiket felkapta, és ki akarta vinni az üzletből, de a hölgy kivette a kezéből. Ekkor egy másik férfi is belépett a boltba, majd a sikertelen próbálkozást követően, mind a ketten futva távoztak el az üzletből. A dunaújvárosi rendőrök keresik a két férfit.

 
Egynapos, részleges látogatási tilalmat rendeltek el a megyei kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 28.

ImageA vízvezeték-rendszer karbantartása miatt látogatási tilalmat rendelt el a Fejér Megyei Szent György Kórház főigazgató-helyettese május elsejére, a Fejér Megyei Szent György Kórház központi telephelyén. A tilalom a pavilonokban elhelyezkedő osztályokon lesz érvényben – a Hotelépület és a Neurológia-Pszichiátria blokk kivételével. Csomagátadási lehetőséget a szokott formában, a főportán szolgálatot teljesítők közreműködésével biztosít az intézmény.

 
Forgalomkorlátozások május 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. április 28.

ImageMájus 1-jei rendezvények alatt a Belvárosban az alábbi forgalomkorlátozások lesznek: Április 30-án este 23 órától lezárásra kerül a Megyei Bíróság előtti parkoló és út, valamint a Mátyás király krt. és a Mészöly Géza u. közötti strand melletti parkolók, továbbá lezárásra kerül a Ligetsortól a Malom utcáig terjedő útszakasz, a Zichy liget, valamint a Szabadságharcos u. Mészöly G u.-ig tartó szakasza.

Tovább...
 
Nem minősítették kiemelt biztonsági kockázatúnak a mai mérkőzést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 28.

ImageA Alcoa FKC. női kézilabdacsapata ma fogadja az FTC Right Phone csapatát székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban. A Magyar Bajnoki (rájátszás) női kézilabda mérkőzést a biztonsági kockázat szempontjából minősítő - külön jogszabályban meghatározott - szakértői bizottság nem minősítette kiemelt biztonsági kockázatúnak. A Klub pedig nem kérte azt a belső biztosítást, amelyért fizetnie kellett volna a rendőrségnek, ha szerződést köt velük. A rend őrei azonban ennek ellenére is fokozottan figyelnek majd a biztonságra...

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1662 - 1672 / 2091