Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Fehérváron fókuszban a gyalogosok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 18.

ImageAz elmúlt időszakban több olyan közlekedési baleset is történt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság illetékességi területén, amiben gyalogosok sérültek. A közlekedési helyzet javítása, valamint a gyalogátkelőhelyek biztonságának növelése érdekében ezért Székesfehérváron és környékén gyalogos akció került elrendelésre április 29-ig.

Tovább...
 
Halálos áramütés érte Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 18.

ImageMeghalt egy 52 éves zámolyi férfi, aki Gárdony és Dinnyés között a vasúti vágány melletti oszlopokon festési munkálatokat végzett. A munkások egyik reggel 09.00 órakor kezdték el a korrózióvédelmi festést a Gárdony és Dinnyés közötti vasúti pálya melletti oszlopokon. A férfi kollégái 09 óra 45 perckor egy nagy robbanásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy a korábban az oszlop tetején lévő férfi a földön fekszik. Mint kiderült, halálos áramütés érte.

Tovább...
 
Kocsiból ki, házba be, ablakon ki - kábítószert is fogyasztott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 16.

ImageEllenőrzés alá akartak vonni a járőrök egy BMW-t, amely Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton közlekedett. A rend őrei ismerték ugyanis a sárkeresztúri sofőrt, aki ellen korábban folyt már szabálysértési eljárás, ami miatt el is tiltották a vezetéstől, de az még nem vált jogerőssé. A rendőri jelzés ellenére azonban a sofőr nem állt meg, hanem továbbhajtott. A rendőrök utána mentek. A gépkocsivezető a Hosszúsétatéren kiszállt az autóból, és beszaladt az egyik házba. A járőrök követték.

Tovább...
 
A kapitányság kapujában sodorták a füves cigit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 16.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság épületének ablakából vette észre egy közlekedési helyszínelő, hogy az utcában egy parkoló Suzukiban fiatalok cigit sodornak, majd azt elszívják. A rendőr ekkor lement a kapitányság hátsó kapujához, majd ellenőrzés alá vonta a kocsiban tartózkodó három huszonéves fiatalt, akik ekkor megpróbálták a növényi törmeléket elrejteni. Azonban nem jártak sikerrel, az autó átvizsgálása során az előkerült.

Tovább...
 
Pécsi MFC - Videoton FC II 4-1 (3-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 15.

ImageA továbbra is NB I-es álmokat dédelgető baranyai csapat sima győzelmet aratott a Vidi II ellen. Részletek: Videoton II: Tujvel – Milanovic, Radovics, Novakovics (Papucsek 15’), Présinger, Sifter, Fejes, Lelkes (Alison 75’), Ponczók, Baracskai (Babos 65’), Olasz Gólszerző: Gyánó (7’ 10’ 49’) Nagy (42’) illetve Ponczók (69’)

Tovább...
 
Megmentették őket... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageBejelentést tett egy férfi a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, hogy Baracs, Ifjúság utcában tartózkodik, és öngyilkos akar lenni. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd mentőt hívtak a férfihez, akik beszállították a dunaújvárosi kórházba.

Tovább...
 
E-On munkatársának adta ki magát, nem dőltek be neki Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageA Gárdonyi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást a képen látható személyek ellen lopás kísérlet miatt. Azzal gyanúsítják őket, hogy egyikük még március 04-én délelőtt felkeresett otthonában egy martonvásári hölgyet, majd azt mondta neki, hogy ő az E-On dolgozója, és felmutatott neki egy E-On-os kártyát, majd villanyórája leolvasása után közölte, hogy tíz százforintos többletfizetése van, melyet szeretne részére kifizetni, de mivel csak 20.000.- Ft-os bankjegye van, adjon neki vissza belőle.

Tovább...
 
Leégett egy faház a Kőrösi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn kora este. Székesfehérváron a Kőrösi utcában lévő zártkertekben egy faház gyulladt ki. A tűzben két PB-gázpalack felrobbant. Az égő épületben egy kutya elpusztult. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak,hogy a tűzoltók kiérkezésekor a körülbelül 3x4 méter alapterületű faház lángokban állt. Az oltási munkálatok közben két felrobbant PB-gázpalack maradványait találták meg a tűzoltók.

Tovább...
 
Megkéseltek egy 19 éves fiút Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

ImageHalálra késelt egy fiatalt egy másik Dunaújváros, Bercsényi úton. Az áldozat későbbi támadóján saját, tőle korábban ellopott pulóverét vélte felfedezni, mely miatt két barátjával együtt kérdőre vonta. Ez okozta a vesztét.

Tovább...
 
Eltűnt egy értelmi fogyatékos fiatal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

Hétfőn éjfélkor érkezett a jelzés a Polgárdi-Tekerespusztai Rehabilitációs Intézetből a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére, hogy eltűnt egy 25 éves ápoltjuk. A fiatalember értelmi fogyatékos, magát ellátni nem képes, beszélni nem tud. - Még most is keresik.

Tovább...
 
Barátnőjét pofozta meg - És feljelentést tett maga ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 13.

ImageSaját maga ellen kért intézkedést egy lepsényi férfi, aki - miután megpofozta barátnőjét - bejelentést tett a rendőrségen. R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a 27 éves helybéli a település Ady Endre utcájában szólalkozott össze barátnőjével, akinek több pofont is adott. Az incidens 21 éves sértettjét a helyszínre kért mentő a kórházba szállította. Ott állapították meg, hogy sérülése nyolc napon belül gyógyuló, könnyű. A bántalmazót elállították, garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1684 - 1694 / 2092