Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Renault és Fiat karambolja a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 08.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta a Fehérvári Hírek szerkesztőségét, hogy Székesfehérváron, a Móri úton két személygépkocsi ütközött. A mentők az elsődleges adatok szerint az egyik sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset során a kocsma ablaka is betörött.

Tovább...
 
Elvittek egy dunaújvárosi bankautomatát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

Image03 óra 14 perckor Dunaújváros, Dózsa György úton található pénzintézet előterébe hatoltak be ismeretlen tettesek, majd az ott elhelyezett ATM automatát egy világos színű személyautóval kiszakították a helyéről és eltulajdonították. - tudtuk meg a Rendőrség sajtóközleményéből - A bűncselekménnyel kapcsolatos intézkedések folyamatban vannak. A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Tovább...
 
Kutyaszimat azonosította a tolvajt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

ImageBoszkó, az alapi körzeti megbízott németjuhász kutyája volt az, aki szimata alapján azonosított egy martonvásári betörőt. – kaptuk a hírt Németh - Kész Mónika r. szds.-tól, a FM RFK szóvivőjétől - A 25 éves budapesti férfiről kiderült, hogy nem első bálozó…

Tovább...
 
Lángba borult egy épület Iszkaszentgyörgy közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Iszkaszentgyörgy és Kincsesbánya között egy dombtetőn egy körülbelül 15x6 méter alapterületű, használaton kívüli téglaépület gyulladt ki. A háznak a palafedésű tetőszerkezete, valamint két helyisége teljes terjedelmében égett. A tűzesethez a székesfehérvári tűzoltók I-es kiemelt fokozatban két gépjárműfecskendővel és a vízszállító járművel vonultak.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 30.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság novemberi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Szélhámosok gyűjtenek pénzt a kórházra hivatkozva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 29.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórház vezetői arról kaptak lakossági értesítést, hogy két ismeretlen nő - a kórház gyermekosztályára hazug módon hivatkozva - kért, és kapott a segíteni akaró emberektől készpénz-adományokat a hét folyamán, Székesfehérváron. A bejelentések szerint a "gyűjtés" a Királykút lakónegyedben történt, és feltehetően a város más részet is felkeresték a csalók.

Tovább...
 
Garázs és családi ház teteje égett Úrhidán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 26.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Úrhidán egy családi házzal egybeépített garázs gyulladt ki, a lángok a ház tetőszerkezetére is átterjedtek. A tűzben a garázs és a benne parkoló személyautó kigett, a tetőszerkezet szinte teljesen megsemmisült. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Leégett egy hétvégi ház az Új Csóri út végén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés péntekre virradó éjjel a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Székesfehérváron, az Új Csóri út végén lévő Határ Csárda közelében lévő zártkertekben egy körülbelül 5x3 méter alapterületű hétvégi ház gyulladt ki. A faház a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, és a lángok között volt egy 11,5 kilogrammos PB-gázpalack is.

Tovább...
 
ÖT PLUSZ JÁRATOT INDÍTOTT AZ ALBA VOLÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA vasutassztrájk miatt öt plusz járatott indított Budapest felé ma reggel az Alba Volán. Székesfehérvárról Budapestre összesen három busz indult így el: 5 óra 40 perckor, 7 óra 15 perckor és 7 óra 35 perckor. Dunaújvárosból nem kellett rásegítő járatot igénybe venni. A pluszjáratok – igény esetén - a fővárosból visszafelé is közlekednek majd. A buszokon ugyanannyian utaztak a mai napon, mint egy áltagos reggelen...

 
Lezárták a lehajtó ágat útburkolatjavítás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageAz M7 autópálya - 63 sz. Szekszárd – Székesfehérvár II rendű főúthoz kapcsolódó jobb oldali lehajtó ága (70451, 70501 j. ágak) Székesfehérvár mellett (Auchan csp.) 2009. október 19-től 2009. október 28-ig le lesz zárva a gépjárműforgalom elől burkolatjavítási munkák miatt. A lehajtó ág lezárását az M7 autópályán már jelzik az Agárdi lehajtó ágnál. A Szekszárd illetve Veszprém felé irányuló teher és személyforgalom a 62 sz. főút - M7 csp. lehajtó ágán keresztül tudja megközelíteni célállomásait.

Tovább...
 
Üdülőház borult lángba Fehérvárcsurgónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Fehérvárcsurgó határában a víztározónál lévő üdülőtelepen egy körülbelül 25 négyzetméteres faház teljes terjedelmében égett. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok a mintegy 2 méterrel távolabb lévő másik, szintén palafedésű faházra átterjedjenek. A tűzben a kigyulladt faház leégett. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1816 - 1826 / 2094