Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kigyulladt egy üzem Kincsesbánya közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 01.

ImageHétfőn délelőtt 10 óra 46 perckor érkezett a jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, hogy Kincsesbányánál egy üveg-ásvány gyártásával foglalkozó üzemben karbantartás közben tűz keletkezett. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel, a vízszállítóval és az emelőkosaras járművel vonultak a helyszínre.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 01.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szeptemberi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Értesítés növényvédelmi munkákról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 31.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága a város területén platánfák permetezését végezteti szeptember 2 - 10-ig, naponta 19.00 - 06.00 óra között. Székesfehérvár jegyzőjének tájékoztatása szerint a felhasználásra kerülő permetezőszer (Decis, Mirage 45EC, Wuxal és Agrol Plusz) olyan hatóanyagot is tartalmaz, ami a méhekre mérsékelten, a vizekre pedig kifejezetten veszélyes!

Tovább...
 
Autóval borult fel egy tréler az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageFejtetőre borult egy utánfutós tréler szerdán késő délelőtt az M7-es autópályán. Bisztricz Anettnek, a Tűzoltóság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a Siófok felől Székesfehérvár felé haladó Ford Mondeo egy utánfutós tréleren egy Mazda 626-os személygépkocsit szállított. A Ford utánfutója menet közben lefordult, s a Mazdával a belső sávban keresztbe fordulva fejtetőre borult. Az utánfutót a tűzoltók választották le az autóról, majd kerekeire állították.

Tovább...
 
Balesetek reggele... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 26.

ImageKedden reggel három percen belül két közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Biszricz Anett, a Tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Pákozd és Sukoró között egy Opel a szántóföldön fejtetőre borult. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Nem sokkal később Székesfehérvár-Csala és Pátka között borult fel egy Suzuki, amelyben négy fiatal ült. A balesetben egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Paneltűz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 24.

ImageKigyulladt egy második emeleti panellakás konyhája vasárnap délután Székesfehérváron. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság sajtóreferensétől - A Tóvárosi lakónegyedben a tűzoltók kiérkezésekor a második emeleti lakás nyitott konyhaablakán ömlött ki a füst. A lakásban lakó férfi elaludt, közben a tűzhelyen felejtett étel kigyulladt, és a lángok átterjedtek a páraelszívóra, a tűzhely melletti konyhapulton lévő mikrohullámú sütőre és a falon lévő konyhaszekrényre.

Tovább...
 
Több ezer szalmabála borult lángba Csákberény közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 23.

ImageTöbb, mint háromezer bálából álló szalmakazal gyulladt ki Csákberény közelében. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől - A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a helyszínre. A tűzoltók beavatkozni már nem tudtak, mivel kiérkezésükkor a szántóföldön lévő nagy kockabálákból álló kazal teljes terjedelmében égett és mellette néhány körbála is lángra kapott. A kazal a környezetére veszélyt nem jelent, mindaddig a tulajdonos őrzi, amíg le nem ég. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Renault gyulladt ki az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 22.

ImageMenet közben gyulladt ki egy személygépkocsi motortere pénteken délután az M7-es autópályán. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a Budapest felől Székesfehérvár felé haladó Renault Laguna személygépkocsi motorteréből ömlött a füst, és nem sokkal később lángok csaptak fel. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Útlezárás a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 20.

Székesfehérváron az Agusztus 20-i tűzijáték idején néhány útszakasz lezárásra kerül a járműforgalom elől: 22.00 óra és 23.15 perc közötti időben a Halász utcába, Selyem utcába egyik irányból sem lehet behajtani, de nem lehet autózni a Horog utcában, illetve a Palotai úton a Halász és Selyem utcák közötti területen sem.

Tovább...
 
Vízibicikli gyulladt ki Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageTeljesen összeégett egy vízibicikli hétfőn este a velencei strandon. - tájékoztatta szerkesztőségünket Bisztricz Anett, a Tűzoltóság szóvivője - A vízibicikli a strand hátsó kerítésénél, egy használaton kívüli büfé-épület mellett kapott lángra. A tűzben a büfé tetőszerkezete is megrongálódott. Az égő vízibiciklitől körülbelül 50 méterre szintén a kerítés mellett az aljnövényzet is égett. A lángokat a tűzoltók fékezték meg.

Tovább...
 
Parkoló-lezárások az ünnepségek idején Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

A Szent István Napi ünnepségekhez kapcsolódó programok miatt 2009. augusztus 18-án (kedden) 7.oo órától 15.oo óráig lezárják a Szent István téren a Megyeháza előtti parkolót. 2009. augusztus 20-án (csütörtökön) 7.oo órától 13.oo óráig az Arany János utca és a II. János Pál tér kerül lezárásra. Ez azt jelenti, hogy a téren parkolni sem lehet majd. Sőt: az augusztus 5-én bevezetett, a Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatti forgalomkorlátozások augusztus 21-ig továbbra is érvényben maradnak!

 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1849 - 1859 / 2094