Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Suzuki borult fel a Berényi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 17.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi, és az egyik felborult kedden délben Székesfehérváron. A Tompa Mihály utca és a Berényi út kereszteződésében egy Rover 75-ös és egy Suzuki Alto ütközött. A Suzukiban egy idős nő és egy idős férfi ült. Az autó az ütközéskor az úton fejtetőre borult. A helyszínre elsőként a tűzoltók érkeztek ki, akik a Suzuki mellől felsegítették az idős férfit, majd a mentők kiérkezése után segítettek az idős hölgy gépkocsiból történő kiemelésénél.

Tovább...
 
Állt a forgalom a baleset miatt a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 16.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi a 63-as főúton. Székesfehérvár és Aba-Belsőbáránd között egy Suzuki WagonR és egy Volkswagen Golf ütközött. A Suzukiban két nő ült, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A Suzuki sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Volkswagent vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Torlódás várható a Budai úti kereszteződésnél - egy hónapon át! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 15.

ImageSzennyvízcsatorna-építési munkák miatt forgalmi rend-változásra kell számítani Székesfehérváron, a Prohászka utca Budai úti és Munkácsy utcai kereszteződésénél. A gépjárművezetők jól teszik, ha – lehetőség szerint – kikerülik a Budai úti csomópontot, hiszen jelentős torlódásra kell számítani az említett útszakaszon. A munkálatok július 15-ig tartanak.

 
Buszra szakadt egy ág a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 13.

ImageUtasok nélküli autóbuszra zuhant egy nyárfaág pénteken délután Székesfehérváron. A Budai úti Interspar mögött a Mercedes busz sofőrje éppen parkolót keresett, amikor egy út menti nyárfa körülbelül 30 centiméter átmérőjű ága lehasadt és a busz közepén a jármű tetejére esett. A faágat a tűzoltók daruval emelték le a buszról. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Szalagkorlát fúrta át a kamiont az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 11.

ImageSúlyos kimenetelű közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán délután az M7-es autópályára. A Váli-völgyben egy kamion a szalagkorlátnak ütközött és az oldalára borult. A korlát felnyársalta a vezetőfülkét. A balesetben a nyerges vontatót vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba.

Tovább...
 
Suzukival ütközött egy Volkswagen a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 10.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi a 7-es főúton Velence és Kápolnásnyék között. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak az esethez. A helyszínen egy Volkswagen Golf és egy Suzuki Swift ütközött, majd a Golf az út menti vízelvezető árokba hajtott, a Suzuki pedig keresztbe fordult az úton. A balesetben hárman sérültek meg könnyebben, közülük a mentők egy embert szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 09.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság júniusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Pozsonyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 08.

ImageForgalomkorlátozásra kell számítani Székesfehérváron, az Öreghegyen, a Pozsonyi úton. A Kossut Lajos Általános Iskola előtt ugyanis felbontották az útburkolatot. Emiatt a közlekedés kissé lelassult, s nem árt az óvatosság az iskolába haladó gyermekek miatt sem, akik váratlanul bukkanhatnak elő a parkoló gépkocsik mögül. 

Tovább...
 
Életet mentettek a Tűzoltóság szakemberei Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 08.

ImageAz elmúlt napokban több balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat: felborult és kiégett autókhoz, valamint egy öngyilkos-jelölthöz...

Tovább...
 
Mikrobusz gyulladt ki Abán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 05.

ImageEgy személygépkocsi is megrongálódott egy kigyulladt mikrobusz miatt Abán. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel vonultak a káresethez. Az Esze Tamás utcában egy családi ház udvarán egy Mazda mikrobusz gyulladt ki, s a tűzben a közelében parkoló Chevrolet Spark személyautó is megrongálódott, műanyag alkatrészei megolvadtak. Az egység kiérkezése előtt egy már nyugállományba vonult székesfehérvári tűzoltó segítségével sikerült megfékezni a lángokat. A tűzben a mikrobusz kiégett.

Tovább...
 
Műanyagipari üzem oltásánál segítettek a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 04.

ImageTűz keletkezett egy műanyagipari üzemben szerdán kora este a Veszprém megyei Berhida Peremarton-Gyártelepen. A pétfürdői tűzoltóság III-as kiemelt fokozatot rendelt el, ennek megfelelően Székesfehérvárról egy gépjárműfecskendő vonult a helyszínre, ahol egy üzemben műgyanta alapanyagok égtek. A tűz oltásában a pétfürdői és a székesfehérvári tűzoltók mellett a balatonfűzfői és a veszprémi tűzoltók is részt vettek. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1893 - 1903 / 2094