Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Autóval érdemes elkerülni pénteken a Zichy-liget környékét Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 30.

A rendezvények ideje alatt, 2009. április 30. 23.oo órától 2009. május 1. 23.oo óráig lezárásra kerül a Mészöly Géza utca Ligetsor – Zichy liget közötti szakasza, a Zichy ligeti utak, valamint a Szabadság harcos út Mátyás király krt. – Mészöly Géza utca közötti szakasza. Továbbá ezeken a területeken fenti időszakban parkolási tilalmat vezetnek be. Kérjük a Tisztelt lakókat, gépjárművezetőket, hogy a rendezvény ideje alatt gépjárműveiket a rendezvény területén kívül eső részeken helyezzék el.

Tovább...
 
Borulások az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 28.

ImageMikrobusz és kisteherautó balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn reggel az M7-es autópályára. Az ütközést követően mindkét jármű az oldalára borult. A kisteherautó rakománya az árokba ömlött. A balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Gázpalackok robbantak egy háznál Soponyán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 26.

ImageÉgő családi házhoz és garázshoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton kora délután Soponyára. A kigyulladt garázsban több PB-gázpalack felrobbant. A tűzben egy fiatalember életét vesztette. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak az esethez.

Tovább...
 
Árokba hajtott egy Skoda az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 23.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Székesfehérvár határában, a 8-as főút és a 7-es főút várost elkerülő közös szakaszán egy Skoda Fabia az árokba hajtott. Az autó vezetőjét a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból.

Tovább...
 
Bálatűz Pákozd közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 22.

ImageSzalmabálák gyulladtak ki Pákozd és Sukoró között. Egy lovarda területén körülbelül harminc szalmabálából álló kazal gyulladt ki. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a helyszínre, s a gyors beavatkozásuknak köszönhetően sikerült a lángok továbbterjedését megakadályozni. A tűzben a harminc bála megsemmisült.

Tovább...
 
Baleset a tűzoltóság előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 20.

ImageEgymásba csúszott négy személygépkocsi a tűzoltólaktanya előtt Székesfehérváron. A csattanásokra a laktanya udvarán lévő tűzoltók is felfigyeltek, akik azonnal a karambolban résztvevők segítségére siettek. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Utoléréses baleset az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 18.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. A mentőszolgálat értesítette a tűzoltóság ügyeletét 11 óra 4 perckor, mely szerint az Új Csóri úton három személygépkocsi ütközött. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a helyszínre.

Tovább...
 
Műanyag égett Mohán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 15.

ImageNövénytermesztéshez használt műanyag pohárkák kaptak lángra Mohán. A sűrű fekete füstöt már Székesfehérvárról látni lehetett. A helyszínen körülbelül húsz négyzetméteren rácsból és lemezből készült fémszerkezet és a benne lévő műanyag pohárkák égtek. A tűz kis területen az aljnövényzetre is átterjedt. A lángokat a székesfehérvári tűzoltók perceken belül megfékezték.

Tovább...
 
Országos tűzgyújtási tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 14.

Az utóbbi időben a csapadékmentes időjárás, valamint az emberi gondatlanság következtében jelentősen megnőtt az avar, parlag, nádas és az erdőtüzek száma. A tűzesetek megelőzése érdekében az ország teljes területén lévő erdőkben és az erdőterületek határától számított 200 méteren belüli területen - a kijelölt tűzrakó helyen is - valamint a közút-és vasút menti fásításokban mindennemű tűzgyújtás, beleértve a parlag és gazégetést is, 2009. április 8-tól átmeneti időre tilos.

Tovább...
 
Lakókocsi égett az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 10.

ImageKigyulladt egy lakókocsi csütörtökön délután az M7-es autópályán. A tűzoltók kiérkezésekor a mikrobusszal vontatott a lakókocsi már teljes terjedelmében égett. Személyi sérülés nem történt. A tűzben a lakókocsi szinte teljesen megsemmisült.

Tovább...
 
Útlezárások az FC Fehérvár - Budapest Honvéd FC meccs miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 10.

ImageÁprilis 11-én 19.00 órai kezdettel Székesfehérváron a Sóstói Stadionban rendezik a Fehérvár FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést. A mérkőzést az illetékes bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette. A mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1915 - 1925 / 2091