Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Tűzoltási és mentési gyakorlat a Philipsnél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. március 17.

ImageTűzoltási ellenőrző gyakorlatot tartott a székesfehérvári tűzoltóság a Philips Kft-nél Székesfehérváron. A feltételezés szerint egy elektromos targonca zárlata miatt tűz keletkezett az alapanyagraktárban, s két dolgozó kivételével az épületből mindenki ki tudott menekülni. A tűz idején - szintén a feltételezés részeként - a létesítményben a beépített tűzoltó rendszer és a tűzcsapok nem működtek.

Tovább...
 
Holnap feloldják a látogatási tilalmat a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 11.
ImageIdén már sokadik alkalommal rendeltek el látogatási tilalmat a Fejér Megyei Szent György Kórházban. Most az influenzás megbetegedések járványszerű elterjedése miatt nem engedik be az épületbe a fekvőbetegek hozzátartozóit, ám a napok óta tartó tilalmat holnap már fel is oldják. Az „enyhítés” oka az, hogy egy hét alatt a felére csökkent az influenzások száma: 100.000 lakosra vetítve 289-re mérséklődött a korábbi 501-ről.
 
Árokban állt meg egy Toyota a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. március 10.
ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a 81-es főútra. A sárkeresztesi bekötőút és a magyaralmási bekötőút között a Toyota Yaris letért az útról, többször megpördült, majd az árokban a fás-bokros részénél állt meg. Az autót vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.
Tovább...
 
Fát szállító teherautó borult árokba a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. március 10.
ImageOldalára borult egy rönkfát szállító tehergépkocsi a 63-as főúton. A belsőbárándi bekötőútnál a Mercedes teherautó az út menti vízelvezető árokba hajtott, ahol a jobb oldalára borult. A jármű vezetője a balesetben nem sérült meg. A székesfehérvári tűzoltók a teherautó rakományát lepakolták, majd a daru csörlőjével kivontatták az árokból.
Tovább...
 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 04.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság márciusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Reménytelennek tűnő áthaladás egy baleset miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 03.

ImageHosszú órákon át vesztegeltek a gépkocsik tegnap az Inotai Erőműtől Várpalotáig. Egy baleset miatt ugyanis megállásra kényszerültek a Székesfehérvártól Veszprém felé igyekező autósok. Ez a "nem várt pihenő" pedig reggeltől kora délutánig tartott. Aki hamar megunta a várakozást, még az Erőműnél visszafordult, mások a későbbi oldal-leágazásoknál araszoltak ki a sorból, hiszen reális időn belül tovább jutni reménytelennek tűnt…

Tovább...
 
Tűzoltók mentették ki a sofőrt a Fiatból Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. február 28.

ImageÁrokba borult egy személygépkocsi pénteken délután Székesfehérváron a Seregélyesi úton. Az autót vezető férfit a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból. - Pénteken délután 16 óra 13 perckor érkezett a jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Székesfehérváron a Seregélyesi út végén, az M7-es autópálya lehajtójának közelében egy személygépkocsi az árokba borult. A helyszínen az árokban, az oldalán lévő Fiat Temprában a sérült sofőr még a személygépkocsiban volt.

Tovább...
 
Pintér Nándort jelölték az Év Tűzoltója pályázaton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. február 27.

ImageIdén is versenybe szállt egy székesfehérvári hivatásos tűzoltó a Lánglovagok Egyesület által meghirdetett Év Tűzoltója 2008. kitüntető cím elnyeréséért. A 28 éves Pintér Nándor tű. zászlós nagyon fiatal kora óta már aktívan részt vesz a Pázmándi Önkéntes Tűzoltóság munkájában. A szakközépiskola elvégzése után polgári szolgálatos tűzoltóként kezdte a hivatásos tűzoltók munkájának megismerését a székesfehérvári tűzoltóságon – olvasható a Pintér Nándort felterjesztő pályázatban.

Tovább...
 
Több ezer naposcsibe pusztult el az istállótűzben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. február 25.

ImageKigyulladt egy istálló kedden délután Sárkeresztesen. A tűzoltók több PB-gázpalackot hoztak ki az égő épületből. A tűzben az istállóban lévő körülbelül 5000 naposcsibe elpusztult. A tetőszerkezet a lángok martalékává vált, az épület kétharmada teljesen kiégett.

Tovább...
 
Szakad a hó, de a közlekedés zavartalan Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 23.

ImageÉjfél óta szakad a hó Székesfehérváron és környékén – néha szálingózik, néha pedig viharszerűen söpör át az autósokon és a járókelőkön. A Depónia még az éjjel megkezdte az utak letakarítását, így a gépkocsival közlekedőknek nem kell aggódniuk – a „szokásosnak megfelelő”, télies úthelyzetre számíthatnak. Sőt, reggel 8-9 óra körül még a külvárosi lakóterületeket is végigjárták a hókotrók.

Tovább...
 
Hármas ütközés az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. február 21.

ImageTöbb személygépkocsi karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az M7-es autópályára. A Siófok felé vezető oldalon a kápolnásnyéki lehajtó és a velencei pihenőhely között egy Toyota Yaris, egy Opel Astra és egy Volkswagen Passat ütközött. A tűzoltók a helyszínen áramtalanították a járműveket. A balesetben az elsődleges adatok szerint hárman könnyebben sérültek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1937 - 1947 / 2091